10 tips over hoe om te beginnen om van de manier waarop je kijkt10 tips over hoe om te beginnen om van de manier waarop je kijkt

We hebben allemaal in de spiegel keek en haten wat we zagen staren naar een of ander moment. Als het donkere kringen rond de ogen die ons duwen iedereen vandaag de dag om te annuleren te zien, is het stro haar dat duidelijk te maken voor iedereen weer te zien.

Maar voor sommigen van ons, een hekel aan de manier waarop we kijken is een beetje 'van een obsessie. Maakt niet uit hoe hard we proberen, kunnen we niet warm voor onze reflectie in de spiegel. Neem selfies van onszelf - van miljoenen verschillende invalshoeken - gewoon om te zien wat we zijn gelijk, en trok een grimas als we zien wat er staren terug bij ons. Het ziet er niets als Angelina Jolie. Zucht.


Maar haten jezelf is een neerwaartse spiraal, waarbij het gevoel van eigenwaarde is op een premie. Het is tijd om je zelfvertrouwen terug te krijgen en te beginnen aan de manier waarop je kijkt houdt. Dus, laten we een kijkje nemen op 10 tips over hoe om te leren van jezelf te houden, evenals uw uiterlijk.

1. Stop met jezelf te vergelijken met anderen

Eerste en één van de meest belangrijke tips over hoe om te leren van jezelf te houden en aan de manier waarop je kijkt is om te stoppen met jezelf te vergelijken met anderen lief te hebben. Als vrouwen, kunnen we een beetje 'geobsedeerd met het ons lichaam. We bladeren door celebrity magazines, en bekijk schitterende kiekjes van mooie vrouwen met de benen om te sterven voor. We gaan aan het werk en bewonder de rondingen van onze collega en we wilden die kant op te kijken. Dan gaan we naar huis en frons in voor de spiegel.

Zijn deze vergelijkingen je naar beneden en ervoor zorgen dat je de manier waarop je kijkt haten. Het is tijd om te stoppen met het vergelijken van uw lichaam met de andere, en in plaats daarvan concentreren zich op wat middelen die je hebt.

2. Thank Your Body

Volgende goed advies over hoe om te leren om jezelf en je uiterlijk houden is te kijken naar uw lichaam en dankbaar zijn voor wat we voor u kunnen betekenen.

Als je twee benen en kan lopen en draaien zonder enig probleem, dankbaar zijn.

Als je twee armen en kan tillen en dragen boodschappen, dankbaar zijn.

Als je een perfect rechte rug, dat geen pijn geeft, dankbaar zijn.

Velen van ons gewoon niet waarderen wat we hebben, totdat we zien hoe anderen hebben moeite begrepen. Het is tijd dat u begonnen om uw lichaam houden goed functionerende en zich richten op de dingen die je nodig hebt om dankbaar te zijn.

3. praten over iets anders

Hoe meer je je vrienden je uiterlijk te praten, hoe meer je stilstaan ​​bij uw fouten en gebreken.

Het probleem is dat het kan heel gemakkelijk om te praten over onze verschijning met onze vrienden te krijgen, want het is vaak het enige dat op onze geest meer. We denken vaak, en als we samen met onze vrienden voor een kopje koffie en een praatje, hadden we gewoon over praten.

Het is tijd om het onderwerp te veranderen en over iets anders praten. Kinderen, carrière, film, muziek ... alles!

Behalve optredens.

4. Stop in de spiegel kijken

Hij een slechte keelpijn had nooit? Ik wed dat je bleef slikken vaker aan "te zien of het is nog beter", is het niet? We allemaal doen.

Maar voortdurend controleren om te zien of die zeurende keelpijn ging nog steeds alleen maar verergeren uw ellende. Evenzo zichzelf voortdurend controleren in de spiegel alleen je voortdurend wantrouwig.

Het is tijd om te stoppen in de spiegel kijken. Het is tijd om zich te concentreren op iets anders, want het maakt niet uit hoe vaak je jezelf te controleren, zal je anders uitzien! Je kon dit standpunt, de hoek te proberen, en je kunt ook proberen een autoruit, maar wat denk je? U zult nog steeds hetzelfde uitzien! Waarderen wat je hebt!

5. Respecteer je lichaam

Volgende tip over hoe om te leren om jezelf en je uiterlijk houden is om te beginnen om je lichaam te respecteren. Je lichaam is echt een geweldig ding. De huid wordt vervangen maandelijks, terwijl de wanden van de maag verandert iedere vijf dagen. Uw skelet eenmaal per drie maanden.

Je lichaam kan genezen van de wond gevaarlijker, en kan ook herstellen van kanker. Het kan u helpen een Olympische medaille te winnen, en kan blijven tikken totdat het meer dan 100 jaar oud.

Het is een geweldig ding dat respect verdient. In plaats van zich te concentreren op wat u zien in de spiegel, niet omdat 'boog' voor zijn superioriteit?

Gewoon niet buigen te vaak, anders kon je een ego ontwikkelen!

6. Maak een lijst van mensen die je het meest bewonder

Die je naar deze wereld? Maak een lijst.

De lijst kan de wereldleiders bevatten, je ouders, broers, vrienden, vreemden alleen ooit een keer ontmoet ... kan niemand bedenken.

Nu, denk aan deze mensen hebben hun verschijning bijdragen aan hun succes? Het deed hen betere mensen? Moeder Teresa deed inspireren miljoenen van ons vanwege haar schoonheid? Nee!

7. Wees realistisch

Ooit magere door een tijdschrift en werd ontmoedigd elke keer dat u een foto van een glamoureuze model zoekt mooie zag? Je dacht bij jezelf: "Ik wou dat ik zag eruit als dat?"

Wij deden dit alles, maar het is een ongezonde gewoonte.

Nog belangrijker, deze beelden zijn niet echt. De modellen hebben te zitten door uren van make-up routine eerder in de voorkant van een camera wordt geduwd. Hun verschijning in het dagelijks leven is heel anders dan wat ze zien in een tijdschrift. Ze zijn gewone vrouwen zoals jij en ik, op dezelfde plekken, gebreken en angsten.

8. Draag geschikte kleding

Nog een goede tip over hoe om te leren jezelf en de manier waarop je kijkt houden is om de juiste soort kleding te kiezen. Het is heel gemakkelijk om vast te houden aan de oude badpak dat zou kunnen passen in vijf jaar geleden, maar als we ze niet vorm, ze zijn slechts een pijnlijke herinnering aan wat we vroeger uitzag.

Ook niet knijpen in kleding die alleen de grootte is alleen maar om meer schade te mentaal doen. In plaats daarvan, moet je om te beginnen met het dragen van kleding die past. Deze jurken zullen eigenlijk voel je je mooier en meer ontspannen over wie je bent, en veel beter zal zijn! Vergeet niet, moet je met je lichaam - niet tegen vechten.

9. Hang Out Met Shiny Happy People,

Met negatieve zelfhaat mensen is het niet altijd een goede zaak. Tuurlijk, zou je kunnen inleven in hen, maar op de lange termijn hun negativiteit is gewoon te bewegen op je.

Hoe meer ze klagen over de dingen, hoe meer je wordt aangemoedigd om te klagen over dingen ook - met inbegrip van uw uiterlijk.

Onze volgende tip over hoe om te leren jezelf en de manier waarop je kijkt liefde, is om uit te komen met positieve mensen die leven te omarmen en alles wat het te bieden heeft.

10. Gebruik uw tijd productiever

Denk aan de minuten, uren,

dagen

je hebt besteed zorgen te maken over je uiterlijk. Al die tijd kan beter worden besteed iets productief, hoe om anderen te helpen doen.

Nu is het tijd om uw tijd verstandig te gebruiken. In plaats van de uitgaven een half uur voor de spiegel piekeren over je gebreken, kunt u het goed te benutten door een half uur iets dat helpt je te doen, of wie helpt anderen.

Hoe om te leren om jezelf en de manier waarop je kijkt lief? Wat zijn uw beste tips?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha