10 tips over hoe om te beginnen hun eigen schoonheid of fashion blog10 tips over hoe om te beginnen hun eigen schoonheid of fashion blog

Bloggen is leuk, gemakkelijk te doen en kost heel weinig om te beginnen, dus als je ooit hebt willen om uw gedachten en ideeën over mode en beauty te delen met de rest van de wereld, kan een blog gewoon de manier om het te doen. Alles wat je nodig hebt om je eigen blog te beginnen is een computer, een internetverbinding en een hoop goede ideeën. Hier zijn tien tips om te beginnen met je eigen blog Beauty of Fashion.

1. Denk aan een grote naam

Eerste en voor de hand liggende tip over hoe je je eigen blog te beginnen is om een ​​grote naam te vinden. Een pakkende naam voor uw blog is een van de meest belangrijke eerste stappen, en zal een naam die nog niet eerder is gebruikt zijn. Doe wat 'onderzoek en zien wat anderen gebruikt en vervolgens, een naam die je leuk vindt en dat beschrijft ook precies wat uw blog over gaat.


2. Inschrijven bij Blogger of WordPress

U kunt een blog te starten voor gratis met deze bloggen platforms zoals Blogger en WordPress. Beide sites bieden gratis templates voor de blog layout, een gratis gehoste domein aan uw blog op te slaan, en je hebt geen echte technische kennis op moeten allemaal de eerste blog te starten.

3. Als u wilt een blog meer professionele en registreer een eigen domeinnaam en koop een hosting service

Als u wilt dat uw blog om een ​​beetje 'professioneler uitzien, dan kunt u uw domeinnaam of website adres te registreren, voor een paar dollars, en koop een hosting service. Wij raden u aan Bluehost als uw hosting service, en bieden ook een gratis

domeinnaam

wanneer u zich aanmeldt, en het is super gemakkelijk om uw eigen blog te maken met hen. Dit betekent dat uw blog in plaats zou kunnen worden genoemd iets als je een eigen domeinnaam betekent ook dat, op een dag, kunt u uw blog te verkopen, misschien voor een hoop geld!

4. Kies uw model

Volgende tip over hoe u uw eigen blog te beginnen is om het model te kiezen. Zodra alles is ingesteld, kunt u bepalen hoe u wilt dat uw blog om te kijken. Zowel Blogger en WordPress bieden standaard modellen die kunnen worden gebruikt of, als je het gevoel een beetje 'meer avontuurlijke, kunt u de templates aanpassen aan uw site op zoek precies zoals je zou willen.

5. Begin met het schrijven!

Nu kun je beginnen met het schrijven voor uw blog. Om de interesse van mensen te vangen en om de aandacht van Google te vangen, moet elke blog post ten minste 500 woorden en moet foto's bevatten om de punten te illustreren. Je moet ook proberen om regelmatig plaatsen naar uw blog. Het moet niet elke dag, maar gewone berichten zullen de mensen blijven terugkomen om te controleren wat er nieuw is op uw site.

6. Adverteer uw blog

Volgende belangrijke tip over hoe je je eigen blog te beginnen is de tijd om je blog te publiceren nemen. Nu, als je een paar berichten op uw nieuwe site, moet je om mensen te laten weten dat het bestaat. De eenvoudigste manier om dit te doen, om te beginnen, is op Facebook, Twitter en social media sites willen gebruiken. Vertel al je vrienden en vertellen hun vrienden, en u zult beginnen om een ​​publiek te cultiveren.

7. doen al het onderzoek kunt u

Wanneer u klaar bent om uw blog wel een beetje zijn 'serieuzer, kunt u beginnen om meer te leren over de zoekmachines, dat is hoe u kunt helpen de mensen vinden van uw blog op Google en andere zoekmachines. U kunt een aantal van de SEO-technieken onderzoek op het web, of koop de SEO handleiding voor beginners om mee te beginnen.

8. Verdienen aan uw blog

Zodra u mensen een bezoek aan uw blog, kunt u beginnen te denken over het doen van een beetje 'geld! De makkelijkste manieren om een ​​blog te gelde te maken is door het toevoegen van Google-advertenties aan, en het plaatsen van advertenties Amazon op uw blog ook. Beide zijn relatief eenvoudig aan te melden voor en je zult instructies over hoe dit te doen op Blogger of WordPress vinden.

9. Houd het persoonlijk

Een andere handige tip over hoe je je eigen blog te beginnen is om dingen persoonlijk te houden. Mensen willen graag persoonlijk advies en ideeën te lezen, dus houd uw post informeel, persoonlijk, vriendelijk en makkelijk te lezen. Vergeet niet, hoewel, een blog is niet hetzelfde als Twitter, zodat de lezers meer verwachten van een blog om een ​​foto van een jurk en je zag een bericht zoals: "He, ik zag deze geweldige jurk in de winkel vandaag ".

10. Veel plezier!

Vooral een blog moet leuk zijn. Het is een geweldige manier om te kunnen om jezelf te uiten en deel uw mening en expertise. U kunt voldoen aan nieuwe vrienden online en veel leren ook. Als u wilt om te zetten in een bedrijf, dan is het mogelijk, maar in de tussentijd, veel geluk en plezier hebben bloggen!

Hoe om uw eigen blog te beginnen? Wat zijn uw beste tips?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha