10 tips over hoe om STEEDS AMATI10 tips over hoe om STEEDS AMATI

Je hoort vaak mensen zeggen dingen als: 'Je moet jezelf te houden voordat iemand anders zal je liefde', maar hou van jezelf is niet natuurlijk voor iedereen. Veel mensen vinden het makkelijker om mededogen en liefde voor anderen te laten zien, maar voor hen is het moeilijk om u te verlaten om hetzelfde te doen. Om echte geluk te vinden, is het even belangrijk om jezelf te accepteren voor wie je bent, als het is om anderen te vergeven voor hun tekortkomingen en hun fouten. Dus wees eerlijk met jezelf, wees blij met wie je bent, en leren om de liefde die persoon die in je. Hier zijn tien tips over hoe je dat kan doen, en leren om jezelf meer lief.

1. Vergeet uw fouten

Waarschijnlijk kun je niet zomaar uitwissen je fouten uit het geheugen, maar, als je stilstaan ​​bij hen, zal je goed doen op alle. We hebben allemaal fouten gemaakt in ons leven en dingen gedaan die we willen we hadden niet, maar stoppen met kloppen jezelf over hen, omdat je het verleden niet kunt veranderen. Leren om jezelf te vergeven, net zo gemakkelijk als u andere mensen te vergeven, en je zult een stap dichter bij zijn om te leren van jezelf te houden.


2. Stop met het proberen om iedereen te behagen

Je hoeft niet de toestemming van iemand anders te zijn nodig hebt en je hoeft niet om hun goedkeuring te winnen. Soms heb je gewoon dingen die je gelukkig zal maken en misschien zelfs een aantal dingen die anderen niet willen doen. Omdat het een zorgzaam persoon is een nobele eigenschap, maar je moet zorgen ook voor jezelf.

3. Wees dankbaar voor wat je bent

Wees dankbaar voor wat je bent en wat je hebt. Nooit uit het oog verliezen van het feit dat er altijd mensen in de wereld die niet de dingen die je moet hebben, of je kunt dingen die je kunt doen. Dit gaat verder dan dankbaar voor de materiële goederen; Ook bevat dingen die hen uniek maken. Laat uw talenten en capaciteiten niet voor lief nemen, vergeet niet dat je dingen die anderen niet kunnen doen.

4. De tijd voor uw passie

De meeste mensen hebben iets wat ze gepassioneerd zijn, dus maak tijd voor je passie en volg je dromen. Of het is een hobby, ambitie, of een favoriete oorzaak, een van de beste manieren waarop je kunt leren om van jezelf meer is om dingen die je gelukkig maken en geven je een gevoel van vervulling te doen.

5. Wees niet bang om je eigen lof te zingen

Wees trots op jezelf als je iets te bereiken en niet bang om andere mensen te vertellen over. Er is niets mis met toegeven dat je goed werk gedaan en hebben een aantal trots zijn op wat je doet. Het zal u helpen om de mogelijkheden te waarderen. Je moet altijd je successen te vieren, ze niet verbergen.

6. Geloof in je intuïtie

Als u iemand wilt houden, dan moet je hen te vertrouwen, en dat omvat het leren om jezelf te vertrouwen. Vertrouw op je instincten en volg de ideeën die je hebt en je zult verbaasd zijn hoe vaak je hebt gelijk zijn. Het maakt niet gewoon aannemen dat alle ideeën die je moet verkeerd zijn, geloof in jezelf en, althans, geef uw ideeën nadenken, voordat ze toe te kennen aan de prullenbak.

7. Niet het leven te serieus

Als je het allemaal te serieus, zul je nooit in staat zijn om beslissingen te nemen en je zult nooit meer risico's te nemen. Leren om dingen te lachen, als ze niet volgens plan, en leren om op te staan ​​en geef het een ander gaan. Om te kunnen om jezelf echt liefde, ga je moet in staat zijn om jezelf te lachen.

8. Geniet van alles als het gebeurt

Ik hou van je en hou van het leven, hand in hand gaan, dus leef voor vandaag en geniet van elk moment zoals het komt. Kijk omhoog en zie wat er gebeurt om je heen en een deel van wat er vandaag gebeurt. Het is al te gemakkelijk om binnen te kijken de hele tijd en verliest de echt belangrijke dingen die rond happing u.

9. Kies je vrienden verstandig

Je vrienden moeten de mensen die je een goed gevoel over jezelf, je motiveren en inspireren, niet degenen die zichzelf neer te zetten. Helaas, er zijn mensen die gewoon lijken een talent van het vinden van de negatieven in iets hebben, dus vermijd dit type persoon en uw tijd doorbrengen met positieve mensen, in plaats daarvan.

10. Niet schamen voor wie en wat je

Er zijn meer dan 7 miljard mensen in de wereld. Dat miljarden individuen, die elk uniek met hun eigen overtuigingen, eigen kunnen hun eigen onvolkomenheden. Vier uw eigen uniciteit elke dag en niet proberen om iemand anders te zijn. Je bent wat je bent en je trots op moeten zijn. Je moet echt beginnen om die persoon te houden.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha