10 tips over hoe om slapeloosheid te verslaan en sneller in slaap vallen10 tips over hoe om slapeloosheid te verslaan en sneller in slaap vallen

Iedereen heeft af en toe een nacht van woelen en niet kunnen slapen, maar wist u dat ongeveer 65% problemen met slapen op een bepaalde avond zal hebben? Dit is meer een probleem dan ook u misschien gedacht hebben, want als je niet acht uur slaap per nacht, dan zul je meer vatbaar voor hartaanvallen en kanker te krijgen, en het is zeer waarschijnlijk uw levensverwachting verminderen . Raak niet in paniek, maar, als je af en toe een slechte nacht, zal dat geen kwaad, maar als u last heeft van slapeloosheid op een regelmatige basis, lees dan deze tien tips over hoe om slapeloosheid te verslaan en sneller in slaap te vallen, omdat uw gebrek aan slaap zou kunnen zijn schadelijk voor de gezondheid.

1. Stap in een routine

Om goed te slapen, je lichaam nodig heeft om een ​​regelmatig slaap routine, met het oog op een schema voor jezelf en hou je eraan, zelfs in het weekend. Ga naar bed op dezelfde tijd elke dag en wakker op hetzelfde ook, hoewel je niet echt nodig, en dan je lichaam went aan de routine en je zal veel beter te slapen.


2. Verminder genotmiddelen

Stimulerende middelen zoals cafeïne, nicotine en alcohol stopt het hebben om goed te slapen 's nachts, om zo te verminderen of knippen uit, koffie, het drinken van alcohol en roken, vooral in de middag en avond. Het stimulerend effect van koffie kan duren tot 24 uur, terwijl de alcohol kan u slaperig voelen op het eerste, en dan zal het slijten kan ertoe leiden dat u weer wakker in de nacht.

3. Haal meer oefening

Mensen die neem regelmatig bewegen, beter slapen. Zelfs vrij matige lichaamsbeweging, zoals gaan voor een wandeling zal helpen verlichten van de spanning die niet de oorzaak van uw slaap kan zijn. Vermijd het nemen van een zware oefening voor het slapengaan, hoewel, of ze zullen het tegenovergestelde effect hebben en maken het moeilijker om in slaap te vallen.

4. Zorg ervoor dat uw slaapkamer is een ontspannende plek

Zorg ervoor dat uw slaapkamer is stiller, donkerder, zoals je kunt doen. Als het licht schijnt door de gordijnen, dan zou het een goede investering om een ​​aantal van die dikker te kopen, of om een ​​aantal schepen van de tent passen zijn. De temperatuur in uw slaapkamer is te belangrijk. De ideale temperatuur voor een kamer 65 graden Fahrenheit, met andere woorden, niet te heet.

5. Ban elektronica vanuit uw slaapkamer

Elektronische apparaten zoals televisies, mobiele telefoons en iPads, zij fungeren als een afleiding en zal je herinneren aan andere dingen die je zou moeten doen, in plaats van jezelf toe om goed te ontspannen en in slaap vallen. Als je weet dat kan er berichten voor u op uw telefoon vindt u in de verleiding komen om over te bereiken en te controleren, als het op het nachtkastje.

6. Heeft u een wind naar beneden periode voor het naar bed gaan

U hebt een periode van ontspanning voor het slapen gaan, dus neem een ​​warm bad, een boek lezen en probeer te ontspannen voor een uur voor het slapen gaan. Doe iets dat je geest zal opstijgen zorgen die je kan hebben en iets dat niet al te veeleisend. Dat zal uw lichaam de kans om te ontspannen en voor te bereiden voor de slaap te geven.

7. Zorg ervoor dat uw bed is comfortabel

Een comfortabel bed kan een verschil maken hoe goed je slaapt, dus overwegen de aanschaf van een nieuwe als je bed voelt te zacht of te hard. Je moet ervoor zorgen dat alles in uw slaapkamer is gezellig en comfortabel, zo veel mogelijk, zodat er geen afleiding die kunnen voorkomen dat u uit de slaap.

8. Maak een lijst van dingen die zijn verontrustend

Als je een zware werklast, of dingen die je in gedachten hebt, maak dan een lijst zal u helpen bij het organiseren van uw gedachten en je stopt zorgen te maken 's nachts. Als u een lijst van deze moet je morgen doen, zal je merken dat je niet in bed te piekeren over hen liegen.

9. Beperk dutjes overdag

Een dutje tijdens de dag lijkt misschien een goede manier in te halen op een aantal 'slaap, maar je bent waarschijnlijk te maken het moeilijker voor u om te slapen' s nachts. Als je een slapeloze nacht, dan is het best om wakker te houden al de volgende dag, dus het zal meer heerlijk slapen.

10. Stop proberen te hard om te slapen

Probeer niet te maken over het feit dat je niet slapen, of dat het zal alleen je wakker houden. Sommige slapelozen hebben gevonden dat als ze proberen wakker te blijven, in plaats van te proberen om in slaap te vallen, eigenlijk sneller in slaap vallen!

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha