10 tips over hoe om Muscle Fast Build10 tips over hoe om Muscle Fast Build

Er zijn een aantal verschillen tussen mannen en vrouwen fysieke make-up die niet maken het moeilijk voor vrouwen om spiermassa op te bouwen. De meeste meisjes willen niet te kijken als de Incredible Hulk, maar een gespierd en slank kan er echt aantrekkelijk. In feite zou het moeilijk zijn voor een vrouw te ontwikkelen kabbelende spieren van een mannelijke bodybuilder, maar hier zijn tien tips over hoe je de vorm van het lichaam kan veranderen en snel te bouwen spier.

1. Controleer hoe je eruit ziet, niet hoeveel je weegt

Voor de meeste vrouwen, winnen spier zal hand in hand gaan met het verlies van vet, maar je moet niet fixeren op wat uw weegschaal vertelt je wel. Het gewicht kan variëren van dag tot dag en als je probeert om spiermassa op te bouwen, dan is je gewicht kan zelfs toenemen van tijd tot tijd. Wat moet worden gedaan om uw vooruitgang te controleren, je kijkt in de spiegel om te zien hoe je lichaam vorm wordt steeds beter.


2. Zorg ervoor dat je genoeg eet

Nog een tip over hoe om spier snel te bouwen is om ervoor te zorgen dat u genoeg eet. Als u op zoek bent om gewicht te verliezen en toon je spieren, vergeet niet dat je spieren nog kracht nodig, als je wilt groeien. Geen calorieën te ver, of dat er niet genoeg voedingsstoffen voor spiergroei, en het verhogen van de inname van koolhydraten en eiwitten om deze groei te voeden.

3. Balans van uw workouts

Extreme cardio zal vet te verbranden, maar zal ook de voortgang van de bouw van spier belemmeren. U moet de spierversteviging oefeningen evenwicht te brengen met cardiovasculaire training terwijl u opbouwen van spiermassa.

4. Duw jezelf

Terwijl je niet wilt om jezelf pijn doen, moet je duwen om de spieren om harder te werken en in omvang toenemen. Dus onze volgende tip over hoe om spier snel te bouwen is aan te dringen op iets meer herhalen, totdat je voelt het branden, omdat de spieren zijn ontwikkeld in reactie op dan wat ze werden gebruikt om te worden geduwd.

5. Ontwikkel meer keer per week

Krijg in een routine uit te werken ten minste drie keer per week. Als je nieuw bent uit te oefenen, kan het nodig zijn om te beginnen met minder sessies per week, totdat het lichaam went aan het nieuwe regime; maar dan, als je comfortabel te doen, om geleidelijk het aantal sessies te verhogen voelen.

6. Oefening elke spier

Nog een tip over hoe om spier snel te bouwen is om alle spieren te oefenen. Niet alleen focussen op één set van de spieren, doen oefeningen die meerdere gewrichten en spieren tegelijk werken. Oefeningen zoals squats, deadlifts, lunges en doos sprongen druk op een aantal van de spieren, dus het opbouwen van spiermassa in het lichaam minder inspanning.

7. gewicht toevoegen zoals het hoort

Wanneer je begint te comfortabel met een oefening te krijgen, dan is het tijd om gewicht opleiding, verhoging van de herhalingen, of beide. Als je blijft jezelf te duwen om de max, zal je lichaam beginnen met testosteron, die u zal helpen spiermassa op te bouwen te produceren. Maar geen paniek, het zal niet genoeg testosteron om liet zijn baard groeien en ontwikkelen een diepe stem!

8. Heb een goede post-workout maaltijd

Uw post-workout maaltijd is te belangrijk, dus onze volgende tip over hoe om spier snel te bouwen is om altijd een goede, gezonde maaltijd na elke training, met veel eiwitten en koolhydraten. Het doel van het hebben van uw post-workout maaltijd binnen twee uur van de opleiding en daarna de voedingsstoffen zal worden doorverwezen naar de spieren.

9. Zorg voor voldoende slaap

Niet overslaan slaap, als je probeert om spieren op te bouwen, want dat is waar wat echte magie gebeurt. Als je een goede workout hebt gedaan en was gevuld met veel eiwitten, dan, terwijl u slaapt, zal je lichaam herstellen en versterken van de spieren.

10. Heb geduld

Het opbouwen van spieren is hard werken en, vooral voor vrouwen, het kost tijd. Wees niet bang dat je bulk up ook, wat zeer onwaarschijnlijk is en blijft aan routine. U vindt een aantal verschil in uw lichaamsvorm zien in een redelijke termijn, maar het kan oplopen tot twaalf maanden voordat je dramatische veranderingen.

Hoe om spier snel te bouwen? Wat zijn uw beste tips?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha