10 tips over hoe om losse huid strakker na gewichtsverlies10 tips over hoe om losse huid strakker na gewichtsverlies

Net wanneer je denkt dat je gebroken hebt en je gewicht verloren hebt, begin je een nieuw probleem opmerken - de losse huid! Losse huid na gewichtsverlies kan een pijnlijk probleem zijn en vernietig je dromen eindelijk te kunnen gaan naar een strand vakantie zonder schroom of angst staat.

Als je snel gewicht te verliezen, de lagere niveaus van de huid bekend als de dermis en onder de dermis, soms niet bij kan houden met de verandering in de vorm en niet om een ​​contract met uw vet verlies, wat kan leiden tot losse huid onder de armen of rond de buik. U kunt deze huid, maar met lichaamsbeweging, voeding en room vast, dus een afspraak met de cosmetische chirurg nog niet boeken!


De huid is een levend orgaan en, in de meeste gevallen, opnieuw vorm te geven zich aan het nieuwe lichaam fit, maar dit proces kan tot twee jaar, zijn hier een aantal manieren waarop u kunt dit proces te versnellen:

1. Niet te snel gewicht te verliezen

Onze eerste tip over hoe om losse huid strakker na gewichtsverlies - niet te snel gewicht te verliezen. Als je dit artikel leest, dan is dit stuk van advies kan een beetje ', zoals het sluiten van de staldeur nadat het paard is vastgeschroefd zijn, maar als je op het punt om te beginnen het verliezen van gewicht zijn neem het steady! Uw huid is elastisch, maar het kost tijd om te passen en extreem snelle gewichtsverlies is niet goed voor je toch.

2. Drink water

Logeren gehydrateerd is van cruciaal belang voor het behoud van elasticiteit van de huid, dus vergeet richtlijnen: je moet elke dag te drinken ongeveer twee liter water.

3. Gebruik de huid verstevigende crèmes en lotions

Een ander ding dat je kunt helpen over hoe je losse huid na gewichtsverlies te scherpen is een verstevigende crème. U kunt crèmes speciaal ontworpen om te helpen bij het verbeteren van de elasticiteit van de huid te kopen. Kijk die met Aloë Vera, vitamine A en vitamine E, zijn de ingrediënten die de collageen en elastine in de huid toeneemt.

4. Gezonde voeding

Onze volgende tip over hoe om losse huid na gewichtsverlies draai is - vasthouden aan een gezonde en evenwichtige voeding, want het is een andere manier om het collageen en elastine die uw huid nodig heeft te krijgen. Eiwitrijke voedingsmiddelen zoals melk, kaas, bonen, noten en zaden bevatten alle onderdelen die nodig zijn voor collageen en elastine te vormen.

5. Blijf uit de zon

Beperk de blootstelling aan de zon en blijf uit het looien stand! Overmatige blootstelling aan beide kan eigenlijk maken de huid soepeler, evenals het chloor in zwembaden, dus wees voorzichtig.

6. scrub mineralen

Gebruik van minerale zout scrub op een regelmatige basis is een geweldige tip over hoe te scherpen losse huid na gewichtsverlies. Wetenschappers geloven dat een van de effecten van het gebruik scrubs is bloedstroom, waardoor een gezonde huid en soepel te verhogen.

7. Gewicht opleiding

Een andere aanbeveling over hoe je losse huid na gewichtsverlies draai is - probeer gewicht opleiding. Als u nog niet gebruikt gewichten om vet te verliezen in de eerste plaats, nu is het tijd om te beginnen. Toon je spieren zal helpen om het vet te vervangen door een slanke, atletische look en helpen vullen de ruimte achtergelaten door zo moeilijk dieet.

8. Gymnastiek

Voeg wat 'windmolens en jumping jacks voor de opleiding te helpen de huid te wennen aan de nieuwe vorm, helpen bij het bouwen van nieuwe spieren en geef uw hart werk ook. Inclusief oefening in je routine regelmatige lichaamsbeweging is een andere effectieve tip over hoe te scherpen losse huid na gewichtsverlies.

9. Kijk na uw huid

Gewoon voedende en huidverzorging zal een lange weg te gaan naar het wegwerken van die extra plooien van de huid achtergelaten na het gewichtsverlies. Dagelijkse scrubben om dode huidcellen te verwijderen, gebruikt u de massages en regelmatig een bad nemen met zee zouten en mineralen te helpen verbeteren elasticiteit en de huid textuur.

10. Cosmetische chirurgie

In extreme gevallen kan cosmetische chirurgie het enige antwoord zijn. Zodra u buitensporige last voor vele jaren hebt geplaatst, kan uw huid zijn vermogen om zijn vorm terug te krijgen hebben verloren en kan nodig zijn om cosmetische chirurgie om een ​​deel van de overtollige huid te verwijderen. Raadpleeg uw arts en doe gedegen onderzoek alvorens een beslissing om een ​​cosmetische chirurgie te maken.

De huid is van nature elastisch en met een goede hydratatie en voeding, wordt verreweg de meeste gevallen zal passen aan de nieuwe vorm. De huid verliest niet een beetje 'van zijn elasticiteit met de leeftijd, maar je kunt niet draaien de klok terug, dus richten we ons op houden dat gezonde voeding en lichaamsbeweging in plaats daarvan!

Heeft u nog andere suggesties over hoe om losse huid strakker na gewichtsverlies? Voel je vrij om je gedachten en suggesties te delen in de commentaren hieronder.

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha