10 tips over hoe om LADY voelen als een stijlvolle en chique10 tips over hoe om LADY voelen als een stijlvolle en chique

Wanneer een elegante klasse meisje, komt een kamer, zult u in staat om te zien de hoofden van de jongens te zetten. Geen geld, geen opleiding en geen voedingsbodem, waarin een meisje klasse maakt. Het is een houding en een vastberadenheid om zo te zijn, en iedereen kan het doen. Dus, vergeet de afwerking school in Zwitserland en de lessen van het gedrag, hier zijn tien eenvoudige manieren dat iedereen een stijlvolle dame en klasse kan zijn:

1. Let op Uw Taal

Het eerste wat je zal schreeuwen, "Nee Klasse! ' Een man, een meisje die met behulp van een veel vloeken. Zelfs als je alles goed te krijgen, als een reeks van vier brief woorden uit je mond, elke keer dat je spreekt, zal je weg het beeld van iets, maar een dame te geven.


2. Spreek zacht

Heer, hoeft niet te schreeuwen om de aandacht van andere mensen aan te trekken. Ze spreekt zacht, te snel beleefd en niet spreken. Mensen nog steeds zullen merken en dat zal je behandelen als een dame in ruil.

3. Houd je make-up subtiele

Make-up dragen, dat geschikt is voor de gelegenheid is en gebruik de zachte tinten en natuurlijke. Gedurfde lip kleuren, bijvoorbeeld, kan er geweldig uit voor een avondje uit, maar het zal je verfijnde en koel tijdens de dag voelen.

4. walk tall

Lopen hoog en trots en loop met vertrouwen tegemoet. U kunt een verklaring met de manier waarop je jezelf te houden te maken. Dus denk van elegantie en gratie, met elke stap die je neemt, en je zal zien en zich onderdeel voelen van een echte dame.

5. Besteed aandacht aan hoe je zit

Ooit, net plonk in een stoel en altijd bewust zijn van wat uw kleding maken, als je gaat zitten. Zachtjes naar beneden, zo sierlijk en elegant, en vergeet niet; Het moet allemaal een elegante, vloeiende beweging.

6. Hier krijg je een manicure

Kijk altijd na uw nagels en krijgen een professionele manicure regelmatig. Elegante handen en nagels zijn een zeker teken van een dame en ze zien er heel erg thuis, met een fluit van champagne in een partij die nooit zal gechipt of vuile nagels!

7. Draag kleding op zoek naar groot en big hair

Vermijd al te casual met zijn kleren. U hoeft niet te dure merkkleding dragen om stijlvol uitzien. Schone, goed passende kleding, echter, voelt u zich veel meer zelfverzekerd en stijlvol. En, vergeet niet het haar. Een regelmatig bezoek aan de kapper houden u gevoel op de top van de wereld ook.

8. Draag een goede parfum

Een geur van goede kwaliteit zal ook toevoegen aan uw gevoel van verfijning. Niet te veel, of te overheersend, hoewel, alleen de geur slim genoeg om een ​​indruk te maken en laat een blijvende indruk. Dit is wat ieder meisje nodig heeft.

9. Investeer in wat quality lingerie

Kwaliteit beddengoed kan een enorme impact hebben op hoe je je voelt te hebben. Als je weet wat je draagt ​​onder je kleding ziet er geweldig uit, alles kan je gedrag en houding te veranderen. En 'als je eigen, klasse meisje, geheime wapen!

10. Denk je dat je in de klas

Geloof in jezelf, want elegantie wordt gegenereerd door vertrouwen. Er zijn zo veel manieren waarop een meisje kan projecteren een statig, en zo veel manieren waarop u kunt het beeld te snel verpesten. Denk na over hoe je wilt kijken en het beeld dat u wilt projecteren en, als je gelooft, zal het gebeuren.

Gelukkig blijven en mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha