10 tips over hoe om jezelf te beschermen tegen Heartbreaks10 tips over hoe om jezelf te beschermen tegen Heartbreaks

Tenzij je bereid bent om zich volledig en nooit isoleren vormen een band met een ander menselijk wezen zijn, zijn ze waarschijnlijk een gebroken hart ten minste een keer in je leven ervaren. Dit is echter zeer onwaarschijnlijk, omdat de menselijke wezens zijn van nature erg gezellig, en er is veel te winnen bij de relatie. Heartbreak is gewoon iets wat we moeten leven met, of op zijn minst kunnen we stappen om de pijn te minimaliseren? Gelukkig zijn er stappen die u kunt nemen om te stoppen met je hart te hebben gebroken te vaak, en om die gekwetst dat je ervaart minder pijnlijk te doen. Hier zijn tien tips over hoe om het hart te beschermen tegen liefdesverdriet.

1. Verwacht niet dat ieder mens die je ontmoet zal zijn om te trouwen

Het eerste wat je kunt doen, de liefde en de kwellingen die komen vaak met het een beetje 'gemakkelijker te dragen, is om te voorkomen haasten naar nieuwe relaties en vermijden blindelings vertrouwen elke man die je ontmoet te maken. Fairytale romans zijn mooi om te geloven en je kunt een gelukkige foto van uw toekomst in gedachten houden, maar verwacht niet dat ieder mens die je ontmoet zal zijn om te settelen met en trouwen. Het leven is nog nooit zo eenvoudig als in de films, dus luister naar je hart en je geest, en zal niet zo teleurgesteld zijn als de dingen niet werken.


2. Gebruik je hoofd, als je hart

Het is moeilijk om niet te laat uw hart regeren je hoofd als je verliefd, maar je moet echt proberen om een ​​evenwicht te vinden, als je kunt. Dating is niet alleen over de grote uitgaansavonden en leuke tijd. Als je serieus bent over een man bent, dan is uw toekomst. Probeer een analytische blik koele mensen die dateren uzelf op te nemen en te vragen, is echt de man die ik wil de rest van mijn leven doorbrengen met?

3. Neem geen genoegen met minder dan je verdient

Je kunt niet zitten op de zijlijnen, tot alles wat je te ontmoeten, maar je hebt het recht een beetje 'kieskeurig te zijn! Spring niet in een serieuze relatie met de jongens die je veilig en houden een oogje op hun fouten. Je moet alleen het maken van afspraken voor mannen was absoluut gek op, dus neem geen genoegen met de tweede plaats, alleen maar omdat je niet wilt om alleen te zijn.

4. Laat de liefde blind voor de waarheid

Achteraf gezien is een prachtig ding, maar een gebroken hart niet helen. Negeer hem teken dat hij misschien een grapje. Het is zo gemakkelijk om zich te verblinden voor de duidelijke tekenen dat een man in de problemen. Ons wordt verteld dat hij niet zou "," zou kunnen "en" niet gebeuren '. Als je denkt dat je man speelt op, vraag hem dan de waarheid, want als je het te negeren, het zal alleen maar de onvermijdelijke break nog pijnlijker als het gaat.

5. Niet overhaast in dingen

Neem dingen stabiel, zelfs als je denkt dat je de Ene hebben ontmoet. Als je naar de eerste kus, om te leven met hem in een paar dagen, is het waarschijnlijk zeer teleurgesteld te zijn. Het idee van romans vortex klinkt prachtig, maar zelden verdwijnen. Als het echt de Ene, dan is het niet van plan om te denken dat je dingen eerst langzaam.

6. Spreken van de relatie

Wanneer je begint te voelen dat de relatie echt zou kunnen gaan plaatsen, zorg ervoor dat u zich op dezelfde manier. Probeer uit te vinden wat zijn plannen zijn voor de toekomst, en hem vertellen hoe je je voelt over de relatie. Je wilt niet om jezelf te vinden te zeggen: 'Maar ik dacht dat je wilde dezelfde dingen als ik.'

7. Houd opties open, vooral in de beginfase van een relatie

Terwijl vreemdgaan of flirten met andere jongens is nooit een goed idee, moet je niet uit te sluiten van alle andere leden van het andere geslacht van je leven, alleen maar omdat je verliefd bent op iemand. Klinkt 'ongevoelig zeggen, opties open houden, maar het echt nodig is, vooral in de beginfase van een relatie. Geen behoefte om volledig andere mannen vervreemden, omdat je gewoon Mr Right ontmoet; laat hen weten dat u niet beschikbaar op het moment.

8. Vergeet niet je vrienden

Je vrienden zullen er zijn voor u door middel van een aantal verschillende relaties, mits zij niet dumpen al je vrienden het moment dat je verliefd. En 'gezonde aan vrienden buiten een relatie toch, dus in contact blijven met hen en hangen met hen eens. Heeft de mens niet te maken over de hele wereld, als je liefde.

9. Luister naar wat mensen zeggen

U kunt op heden wie je wilt, maar het is nog steeds verstandig om wat anderen zeggen over uw man te luisteren. Als uw vrienden en familie lijken niet aan uw jongen willen, kunnen er goede redenen voor. Soms kunnen mensen die niet in het rapport zo veel meer te zien, dat de persoon die in de liefde.

10. Laat het zicht van hun doelen niet verliezen

Liefde is groots; Het is een heerlijk gevoel, maar het mag niet het enige wat in je leven. Houd uw hobby's, interesses en volgen hun dromen, want je bent meer dan de helft van een relatie. Uw leven is uw eigen, en, zolang je nooit uit het oog van deze verliezen, zul je altijd wel iets te concentreren op hebben, als de liefde niet helemaal werken zoals gehoopt.

Gelukkig blijven, om lief te hebben en bemind te worden!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha