10 tips over hoe om HORLOGE mooie en verse wanneer je korte slaap zijn10 tips over hoe om HORLOGE mooie en verse wanneer je korte slaap zijn

Of het was een late night party, of zelfs een slapeloze nacht, kan gebrek aan slaap laat je voelen en op zoek verre van perfect. Niemand wil gaan kijken als de wandelende doden, maar we kunnen niet altijd garanderen dat we een goede nachtrust zal hebben. Na een paar trucjes in zijn mouw die je zullen helpen je kijkt meer wakker dan voel je je zal altijd nuttig zijn, hier, dan, zijn tien tips over hoe om te kijken geweldig en cool als je weinig slaap zijn.

1. Neem een ​​douche

Het nemen van een douche is een voor de hand liggende manier om je wakker, maar je zou gewoon in de verleiding komen om te slaan, als je het gevoel erg moe, en geen van beide moet je. Tien minuten in een warme douche zal het bloed stroomt door het lichaam te krijgen en helpen je wakker, zodat je niet de douche te slaan, ook al zou je het gevoel dat je liever een extra tien minuten in bed.


2. Drink water

Je natuurlijke reactie op een slechte nachtrust is te bereiken, waarschijnlijk voor een kopje koffie in plaats van een glas water. U kunt ook een dosis cafeïne nodig hebben om terug naar de wereld van de levenden te brengen, maar verwaarlozing niet om een ​​paar glazen water te drinken ook. Water helpt om gifstoffen uit het lichaam te elimineren en zal ook helpen te verduidelijken en mollige de huid en maakt u er meer wakker en vernieuwd.

3. Moving

Een snelle, mini-training, krijgt het bloed weer stromen ook. Als je de energie om nog wat rekoefeningen doen de truc niet kunt vinden. De belangrijkste tekenen van een slapeloze nacht zijn gezwollen ogen en een bleke teint. Een beetje 'van de oefening, zal helpen om de kleur terug in zijn wangen en laat een deel van de vloeistof uit onder je ogen.

4. Behandel moe, rode ogen

Rode ogen is een gemeenschappelijk teken van een gebrek aan slaap, maar kan worden gemaskeerd en vrij gemakkelijk te behandelen. Breng koudekompres via ogen gedurende tien minuten, en dit zal helpen om de grootte van de bloedvaten in het oog verminderen en roodheid. U kunt ook gebruik maken van over-the-counter oogdruppels, die ogen zullen duidelijk in een knipperen van een oog.

5. Clear donkere kringen

Als je genoeg slaap niet hebben gehad, donkere kringen onder je ogen verschijnen, omdat de huid is bleek en zijn ogen zal iets worden gesloten, aandacht voor de schaduwen. De gemakkelijkste manier om het uiterlijk van de donkere kringen onder de ogen te verminderen, is een koude lepel op de ogen gedurende een paar minuten of enkele plakjes komkommer koude.

6. Gebruik een zonnecrème gekleurde

Breng een zonnebrandcrème en kleurrijke dat een beetje 'van kleur terug zal zetten in je huid, omdat het beschermt tegen de zon. Je moet het gebruik van zonnebrandcrème toch, dus met behulp van een kleurrijke een als je moe bent, en je ziet er meer als je net uit een vliegtuig is teruggekeerd van een vakantie naar het Caribisch gebied, dat als je net de laatste acht uur woelen in je bed.

7. Gebruik een moisturizer

In de ochtend, na een slapeloze nacht, niet in de ochtend om je moisturizer te springen, vooral als je hebt gedronken een beetje 'te veel alcohol gisteravond. Onderschat niet de beste moisturizer kan je er. Moisturizer zal de huid hydrateren, het herstel van de kleur en mollige ook, die zal uw huid er veel meer wakker en levend.

8. Gebruik concealer

Concealer kan je beste vriend als je genoeg slaap niet hebben gehad, en bedek vlekken en donkere kringen en verbergt het feit dat je een slapeloze nacht gehad. Concealer van toepassing in de vorm van een driehoek onder de ogen en als je nodig hebt, kun je de concealer gebruiken om de roodheid rond de mond en neus, die kan worden veroorzaakt door niet genoeg slaap krijgt en verbergen.

9. Breng blush

Het aanbrengen van een roze blos van kleur om de appel van je wangen zal je gezicht een onmiddellijke verhoging geven en maak je verse, gezonde en wakker te kijken. Onthoud echter dat wanneer je moe bent, de rest van je huid is waarschijnlijk bleker dan normaal, dus niet gek gaan met de blush en zorg ervoor dat je mengen in goed.

10. Open je ogen

Op een ochtend als je hebt weinig slaap de nacht voor je ogen dat ze gaan kijken moe was en gesloten. Openen ze met behulp van een wimperkruller en mascara op je wimpers, en je zal veel minder moe kijken. U kunt ook uw ogen kijken meer wakker toepassen wat crème of wit oogpotlood aan de binnenste hoeken van de ogen.

Hoe om te kijken leuk en fris als je kort op de slaap bent? Wat zijn uw beste tips?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha