10 tips over hoe om het minder pijnlijk WAX maken10 tips over hoe om het minder pijnlijk WAX maken

Laten we eerlijk zijn, als het was, je trekt je haar van de wortels, dus het gaat een beetje 'pijn! Maar vrees niet, als je nog nooit eerder hebt gewaxt, want het is echt niet zo slecht als het klinkt en er zijn manieren die u aanzienlijk de pijn van waxen kan verminderen. Er is geen twijfel dat waxen werken; Het verwijdert meer haar, laat geen schaduw en laat de huid perfect glad. Dus, als je voor te bereiden voor de lange zonnige dagen op het strand, niet gedoofd wassende, omdat je denkt dat het zou te veel pijn doen, en lees deze tien tips over hoe om het minder pijnlijk wassende te maken.

1. Neem wat pijnstillers voordat je gedaan hebt

Laat je niet nemen pijnstillers tot na de was, nemen ze voor. Als je sommige moordenaars nemen over-the-counter pijn, een half uur tot een uur voordat je de was zetten gedaan, vermindert de pijn en zal verminderen zwelling na ook.


2. Drink geen koffie in de ochtend van een wax

Overslaan van uw koffie in de ochtend pick-me-up zal bijdragen tot het verminderen van de pijn van te waxen. Het effect van de versterking van de energie cafeïne stimuleert zenuwuiteinden ook, en dat je nog gevoeliger voor pijn zal maken. Sla de koffie voordat u de was hebt gehad en je zal een veel pijn te besparen.

3. Ga direct na de periode

Nog een tip over hoe om het minder pijnlijk wassende te maken is om voor te gaan direct na de periode. De periode maakt je meer gevoelig voor pijn, dus niet gaan voor een wax net voor je menstruatie zou moeten beginnen. Je lichaam minder gevoelig voor pijn tijdens en onmiddellijk na de periode, dus de tijd voor wassende minder pijnlijk, zal in de eerste dagen na een periode. Dit is wanneer je pijn tolerantie is op zijn hoogst.

4. Probeer niet te verstijven

Een andere handige tip over hoe om het minder pijnlijk wassende maken is om niet te proberen om de spanning tijdens het proces. Het is een natuurlijke reactie op gespannen vlak voor een wax strip wordt uitgetrokken, omdat je weet wat er gaat komen. Tensing up, hoewel, eigenlijk verergeren de pijn, dus probeer je gedachten af ​​te leiden van het en te ontspannen. Tensing up zal de spieren en de huid strakker te trekken, dus het zal meer pijn wanneer het haar wordt getrokken uit uw huid.

5. exfoliëren voordat je naar een wax

Volgende goed advies over hoe om het minder pijnlijk wassende maken is om uw huid te exfoliëren voordat je gaat voor een was, maken waxen effectiever en minder ondraaglijk. Scrubben de huid gebied dat zal worden geboend zal de dode huid die zich verbergen en haar val, waardoor ze moeilijker te trekken uit zal maken te verwijderen. Het wordt eveneens de haren uit de huid, waardoor de was kan hechten om ze gemakkelijker.

6. Laat je haar groeien temidden wassen

Wanneer je je scheert haar, kunt u deze dichter, grover en moeilijker te verwijderen. Als je niet scheren of was tussen, enkele dagen voordat een was, zal het proces een stuk minder pijnlijk te maken. Als je nieuw bent bij wassende zijn, dus wees geduldig met dit. Zodra u een wax hebt gehad een aantal keren, het haar dat groeit na geleidelijk minder zichtbaar en fijner geworden.

7. Neem een ​​warme douche voordat je een wax

Nog een tip over hoe het wassende minder pijnlijk is om een ​​warme douche voordat je een was. Heet water en stoom zal de huid verzachten en opent de poriën. Een lange weken in het bad, dan zal het maakt het veel makkelijker om het haar te komen en zal het hele proces een stuk minder pijnlijk. Dit is precies dezelfde reden dat mensen zeggen dat het scheren in de douche is effectiever dan droog scheren.

8. zachte, losse kleding dragen

De eerste uren na een wax, zal uw huid zacht en een beetje 'pijnlijk, vooral als je met een bikini wax. De beste soort kleding te dragen na een wax is breed stoffen in natuurlijke vezels. Nauwsluitende kleding zal de huid en de oorzaken van haar groeiende verergeren. Natuurlijke vezels zijn het beste, omdat de synthetische vezels kan val zweet en die kunnen irriteren en verstoppen de poriën na een wax.

9. Neem je gedachten af ​​van deze

Volgende tip over hoe om het minder pijnlijk wassende maken is om je gedachten af ​​te leiden van het. Het ergste wat je kunt doen als je met een wax is te kijken naar wat er gaande is, dus net zoals u zou doen als u een injectie, kijk weg en probeer te denken aan iets anders. Als je aan het doen bent uw huis was, dan kon je tv kijken of als u krijgt een professioneel was, probeer dan het lezen van een tijdschrift of praten met de schoonheidsspecialiste.

10. Gebruik een lotion koeling

Zet een huid lotion licht in de koelkast 's nachts voordat ze moesten gaan voor een was, en dan zul je een frisse rustgevende voor pijnbestrijding te hebben en opnieuw hydrateren de huid als je thuis komt.

Hoe om het minder pijnlijk wassende te maken? Wat zijn uw suggesties?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha