10 tips over hoe om hem hou meer van jou10 tips over hoe om hem hou meer van jou

Je je zorgen dat jij en je vriendje geleidelijk steeds verder uit elkaar? Of misschien is hij lijkt gewoon niet zo geïnteresseerd in u, zoals hij vroeger was? Wanneer het vuur brandt niet, net zo sterk als het ooit was, is het waarschijnlijk tijd om een ​​beetje 'stress in de relatie te zetten. Je kunt niet iemand dwingen om je liefde, maar je kunt de liefde van een hand te geven, dus lees deze tien manieren waarop u uw man hou meer van jou:

1. Toon een beetje 'van spontane genegenheid

Onze eerste tip over hoe om hem hou meer van jou is om een ​​beetje 'van spontane genegenheid te tonen. Wanneer was de laatste keer dat je een cadeautje gekocht of pikte liefkozend op de wang? Krijg je uit de sleur en iets onverwachts om uw liefde te doen, kan het alleen worden herinnerd dat je nog steeds van hem houdt.


2. Probeer een aantal flirten

Weet je nog hoe je gebruikt om te flirten om je aandacht te krijgen? Flirten is leuk, zelfs als je in een relatie, dan is onze volgende tip over hoe u het meest lief is om het plezier terug in uw leven te brengen en hem te zien dat het nog steeds aantrekkelijk, met een beetje 'suggestieve flirten .

3. Besteed aandacht aan uw problemen

Maak een poging om hun problemen te luisteren en geven advies en helpen waar je kunt. Hij zal van je houden des te meer, als je weet wat je aan zijn problemen zal luisteren. Je zal niet in staat zijn om alles op te lossen, maar in ieder geval je het probeert, en dat zal veel voor hem betekenen.

4. Organiseer sommige data

Een andere goede tip over hoe om liefde meer te maken is terug op de dating gewoonten weer en boek een tafel voor een maaltijd of een film kijken. Gaan samen en genieten van wat 'quality time helpt koppels obligatie. Probeer en koos een aantal data dat ook zal houden, maakt ze niet alleen voor jou.

5. Bak zijn favoriete voedsel

Degenen die niet kunnen verliefd worden op een persoon die altijd zet hun favoriete voedsel op tafel tijdens de maaltijden? Koken zijn favorieten voor de shows die je zorg en moeite die u in het zal hem hou meer van jou.

6. Ga op een romantische vakantie

Volgende tip over hoe u hem het meest geliefd is: krijgen van het werk en alle stress van het dagelijkse leven en boek een romantisch uitje voor twee. Soms kun je krijgen zo verpakt in het alledaagse, alledaagse taken die u vergeet om tijd te maken voor elkaar, zodat de tijd dat ze gebeuren en weg te gaan voor een weekend in het land, op een plek waar je niet gestoord worden.

7. geef hem een ​​knuffel

Als je naar beneden voelt, geef hem een ​​dikke knuffel en fluisterde: 'Ik hou van je', aan zijn oor, dit is een ander eenvoudig tip over hoe om hem meer lief. Laat hem weten dat u de zorg en breng een beetje 'licht in zijn tijd, en hij zal je liefhebben en waarderen u voor. Dit is het soort liefde die de mensen echt geruststellend waarde.

8. Vergeet niet de kleine gebaren

Herinner hem dat je er voor hem en dat je bereid om te helpen zijn. Als hij iets heel saai, die moet worden gedaan aan het doen is, dan misschien zou hij hebben gewaardeerd een beetje 'van het bedrijf, of gewoon breng hem een ​​drankje wanneer hij werkt. Ondersteunend en helpen waar je kunt, het zal altijd helpen om je dichter bij elkaar te brengen.

9. Vraag om zijn hulp

Mannen houden om de benodigde voelen, dus een andere tip over hoe om je hou van hem meer is om te vragen voor zijn hulp, wanneer u het nodig hebt. Of het nu gaat uitvoeren iets, het openen van een pot of advies over een probleem op het werk, niet vechten met het op uw eigen, krijgt haar hulp. U voelt zich meer wilde, als het klaar is.

10. Smile en plezier

Wees blij als je samen bent en niet alleen praten over alle dingen die saai en vervelend. Neem de tijd om plezier te hebben zo goed en de moeite van het leven samen te genieten. Lachen is vaak het beste medicijn en als lachen samen is nog beter.

Hoe je liefde meer te maken? Elke andere tips?

Blijf mooi en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha