10 tips over hoe om gewoonten te veranderen ongezond voedsel10 tips over hoe om gewoonten te veranderen ongezond voedsel

We zijn van nature gewoontedieren en we gemakkelijk in set routines, stellen we wegen en eenmaal iets wat een gewoonte is geworden, kan het een moeilijk ding om te veranderen. We weten alles over gewoonten zoals bijten je nagels, het spelen met ons haar of zelfs het roken, maar wist je dat je kunt krijgen in de gewoonte van het eten van het verkeerde voedsel, dus? Het kopen van hetzelfde voedsel elke week, het is een natuurlijke gewoonte om in, zelfs als het eten is niet goed voor u; het wordt gewoon een gewoonte die je echt moet breken. Net als alle slechte gewoonten, kan een gewoonte van ongezond eten een beetje 'inspanning te breken te nemen, hier zijn tien tips over hoe u uw slechte eetgewoonten te veranderen:

1. Erken dat je een slechte eetgewoonte

Eerste stap in het breken van elke gewoonte is toegeven dat je er een hebt. We niet eens na te denken over gewoonten en zijn vaker wel dan niet, totaal niet van bewust dat we, om te erkennen dat je het eten van de verkeerde soort voedsel regelmatig en toegeven aan jezelf dat je doet, het is de eerste stap op weg naar het breken van de gewoonte en start het leiden van een gezonder leven.


2. Zoek motivatie

De volgende stap is de motivatie om zijn gewoonte te doorbreken, en dat niet de motivatie u verwacht. Een roker kan niet niet weten dat roken schadelijk is voor hun gezondheid, maar de motivatie voor rokers om te stoppen is vaak niet de gezondheid, maar hun kinderen of hun vrienden. De motivatie om gezonder te eten kan ook verschillen van persoon tot persoon. Het kan zijn om gewicht te verliezen, maar kan ook zijn om actiever te worden, in staat zijn om boven te lopen zonder dat ze kort van adem, of het nemen van een nieuwe sport of hobby. Je moet gewoon naar de motivatie die werkt voor u te vinden.

3. Maak een lijst van voordelen

Gaan zitten en na te denken over alle dingen die beter zou kunnen worden, als je de volgende een betere voeding en maken ze voor u persoonlijk. In plaats van alleen het schrijven van 'Ik wil om fit te worden', proberen om iets dat zinvol is voor u, als te schrijven: 'Ik zou graag in staat zijn om te voetballen met mijn kinderen.'

4. neem dingen een stap op een moment

Als je eenmaal hebt besloten dat u wilt veranderen en je weet waarom je wilt veranderen, bent u klaar om te beginnen met metingen en het maken van deze verandering. Het is niet nodig te snijden alle slechte eetgewoonten tegelijk echter; ben je veel meer kans van slagen als je dingen een stap tegelijk. Als chocoladerepen zijn je grootste probleem, bijvoorbeeld, probeer dan het kappen voordat je probeert uit te snijden.

5. opschrijven alles wat je eet

Een goede manier om bij te houden wat je eet is om alles op te schrijven. Het ziet eruit als een moeizame taak, maar houd een track zal u helpen uw voortgang en ook, je kon worden getroffen door precies wat je eet elke dag.

6. Plaats andere dingen voor voedsel

Als je eten altijd op bepaalde punten in de dag, dan proberen en te vervangen lunch met een andere activiteit. We eten vaak gewoon uit verveling, dus neem een ​​hobby of interesse die je geest zal bezetten en uw handen zal de verleiding om te eten te verwijderen.

7. Verander je routine

Verander je routine kan je helpen te breken slechte eetgewoonten. Als u nog steeds zitten in de voorkant van de TV na het diner en opent een reep chocola, probeer dan te gaan voor een wandeling plaats. Proberen te isoleren van de tijden, wanneer je de meeste kans om te eten uit gewoonte en doe iets anders in plaats.

8. Het vinden van gezonde alternatieven

Vervang een deel van de ongezonde voedingsmiddelen die je eet tijdens de dag met iets dat is goed voor je. Misschien vindt u het moeilijk om te stoppen helemaal eten op bepaalde tijdstippen gedurende de dag, zodat u bereiken voor sommige noten, fruit of rauwe groenten in plaats van snoep of chocolade. Het zal gemakkelijker zijn dan vervangen zal alles eten.

9. Geef niet op, blijf in beweging

Het zal allemaal niet van een leien dakje en zal er slip zijn. Als je niet uitglijden en toegeven aan de verleiding, heb je niet gefaald; Het is slechts een kleine tegenslag. Geef niet op als het niet werkt de eerste keer, want ze breken elke gewoonte is hard werken, dus verwacht wat teleurgesteld op de weg. Het is goed om een ​​paar mislukkingen langs de weg hebben, zolang je blijft bewegen in de richting van uw doelen.

10. Neem een ​​dag in een tijd

Probeer niet te denken dat je nooit meer te eten een candy bar; alleen focussen op een vandaag niet eten. De zinsnede als 'nooit meer', kan een enorme berg unclimbable in je geest te worden, terwijl slechts lijkt nu perfect haalbaar.

Heeft u nog andere suggesties over hoe om slechte eetgewoonten te veranderen? Voel je vrij om uw suggesties te delen voor gezond eten in de commentaren hieronder.

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha