10 tips over hoe om gewicht te verliezen in je gezicht10 tips over hoe om gewicht te verliezen in je gezicht

Helaas, als je een mollig gezicht, de mentaal af te wegen in hun hoofd als zwaarder dan ze werkelijk zijn. De enige manier om gewicht te verliezen in het gezicht afvallen, in het algemeen, omdat er geen manier om gewichtsverlies van een bepaald lichaamsdeel te richten. Een gezicht zwaar kijken, is echter niet altijd het gevolg van overtollig vet, kan het vasthouden van water, en er zijn manieren om dit te bestrijden, samen met manieren om de zwelling te verminderen en toon je gezicht ook, dus hier zijn de Onze top tien tips over hoe om gewicht te verliezen in het gezicht:

1. Verminder alcoholgebruik

Een van de eenvoudigste tips over hoe om gewicht te verliezen in je gezicht het - het verminderen van de inname van alcohol. Slecht nieuws voor de liefhebbers van wijn, maar alcohol is een van de grootste boosdoeners, die uw gezicht rood en gezwollen zal maken. Alcohol zorgt ervoor dat je lichaam uitgedroogd raken, wat op zijn beurt leidt tot het vasthouden van water en bevat ook een hoop onnodige calorieën, dus je uit de buurt van alcohol te blijven zal een goede start in de strijd om gewicht te verliezen in het gezicht.


2. Verbeter je houding

Een andere eenvoudige tip over hoe om gewicht te verliezen in je gezicht is - om houding te verbeteren. Slechte houding kan je gezicht lijken dikker en groter, met nadruk op de dubbele kin; dan proberen te doen oefeningen die houding te verbeteren en vergeet niet om je hoofd te houden en houd je kin omhoog en je schouders naar achteren, vooral als je gaat zitten aan een bureau de hele dag.

3. Voorkom uitdroging en drink water

Waterberging, is een belangrijke oorzaak van de zwelling veroorzaakt wanneer je niet genoeg water drinken; als je niet genoeg drinkt het lichaam begint te denken dat er een tekort aan water en ja, het begint op te slaan voor je. Een gemakkelijke manier om dit te bestrijden is om ervoor te zorgen dat u veel water drinken gedurende de dag. De aanbevolen hoeveelheid algemeen aanvaarde water per dag voor een volwassene is van twee liter.

4. Eet minder suiker en zout

Nog een tip over hoe om gewicht in je gezicht te verliezen is - eet minder suiker en minder zout. Suiker en zout zijn daar op de schaal samen met alcohol als oorzaak van zwellingen in het gezicht. Verminder de dagelijkse inname van geraffineerde suiker en zout, en eet meer groenten en fruit; Dit zal helpen om het vasthouden van water te verminderen en verbeteren van de algehele conditie van je huid.

5. Verminder fast food en kant en klaar maaltijden

Fastfood en klaar maaltijden zijn all-around slechteriken als het gaat om gewicht te verliezen in het gezicht. Deze hebben over het algemeen een hoog vetgehalte, zodat fast food zal toevoegen aan uw totale gewicht en klaar maaltijden zijn vaak extreem hoog in zout en suiker inhoud ook.

6. Controleer uw inname van calcium

Calcium helpt je lichaam om vet te verbranden en ook helpt bij het vasthouden van water te verminderen. Zorg ervoor dat u genoeg calcium in uw dieet door het eten van meer zuivelproducten en magere groene bladgroenten.

7. Ga voor het totale gewichtsverlies

Vergeet niet, je kunt niet de oefening gericht om gewicht te verliezen alleen in het gezicht te doen. Dus om vet in je gezicht te verliezen, moet je een vetrijk dieet en fitness-regime die u zullen helpen vet te verbranden over je hele lichaam brandwonden volgen.

8. drug kan vochtretentie veroorzaken

Zowel over de toonbank medicijnen en recept kunnen zwellingen in het gezicht van het vasthouden van water veroorzaken. Neem contact op met uw arts over alle medicijnen die u gebruikt, of met uw apotheker over de toonbank medicijnen, om te zien of er alternatieven zijn.

9. gezicht yoga

Een van de grootste tips over hoe om gewicht te verliezen in je gezicht is - probeer het gezicht yoga of andere gezicht oefeningen, omdat deze ook veel mensen geholpen niet alleen om gewicht te verliezen in je gezicht, maar ook om te kijken jonger. Gewoon google 'facial yoga' en je zult veel oefeningen!

10. Gebruik make-up aan te brengen je gezicht

verdunner

En tot slot, kan de truc nog een antwoord op de vraag 'hoe om gewicht te verliezen in je gezicht', omdat make-up meteen de illusie van het kijken dunne gezicht kan geven. Gebruik een stichting of een poeder dat is een tint lichter dan je huidskleur, in het midden van het gezicht en het gebruik donkerder rond de omtrek van je gezicht; deze kleuren goed mengen om de illusie van afmeting en diepte te creëren.

Elke andere tips over hoe om gewicht te verliezen in je gezicht? Voel je vrij om ze te delen in de commentaren hieronder.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  3   0
Mei 20, 2015 | 01:39:19 | later 2 uur

Grote post!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha