10 tips over hoe om gewicht te verliezen en spieren krijgen10 tips over hoe om gewicht te verliezen en spieren krijgen

Er zijn drie belangrijke gebieden te concentreren op als je gewicht wilt verliezen en winnen spier tegelijk: het dieet, cardio en krachttraining. Maar zij moeten worden afgewogen. Te veel cardio en je verliest spieren als vet. Te veel levensmiddelen en diervoeders uw spieren, maar het brengt ook de ongewenste gewicht. Als u op zoek bent om overtollig vet en spieren te verliezen op hetzelfde moment, lees dan deze tien tips over hoe u kunt doen:

1. Hoe om gewicht te verliezen en spieren krijgen? U kunt dit niet doen zonder uit te werken

Je zal niet in staat zijn om uw doel te bereiken zonder regelmatig te werken, en dat zal een combinatie van krachttraining en cardio werk. Om de spieren krijgen te bereiken om jezelf moeilijker dan je normaal zou, dus wees voorbereid op sommige inspanning te zetten.


2. balans van de calorieën

Nog een goede tip over hoe om gewicht te verliezen en spieren krijgen is om te onthouden dat je gaat om hard te werken, zodat je de calorieën nodig hebben om al deze inspanningen brandstof. Het exacte aantal calorieën dat nodig is zal afhangen van een aantal factoren, waaronder de leeftijd, lengte en huidige gewicht. Kijken op sites online fitness en het vinden van een calorie calculator om een ​​idee te krijgen.

3. Eet meer eiwit

Volgende tip over hoe om gewicht te verliezen en spieren krijgen is om te eten voedingsmiddelen die rijk zijn aan eiwitten, zowel voor als na een training. Mager vlees, vis en eieren zijn allemaal goede bronnen van eiwit, dat zal u helpen spiermassa, niet vet build bouwen.

4. Vermijd bewerkte voedingsmiddelen

Bewerkte voedingsmiddelen zijn je ergste vijand. Ze zijn meestal vol vetten, suikers, additieven en veel van het goed ontdaan weg. Plakken in plaats van vers voedsel, waar je kunt, en je zult een betere kans op het verliezen van gewicht en toning spieren.

5. Vertrouw niet op voedingssupplementen

Laat je niet verleiden door de beelden van vrouwen super fit op flessen van supplementen in sommige reformwinkels. Er is geen echt alternatief voor hard werken en een goede, gezonde en evenwichtige voeding.

6. koolhydraten limiet

Het is waar dat het snijden van koolhydraten zal u helpen gewicht te verliezen, maar vergeet niet dat koolhydraten spelen een belangrijke rol te spelen in het opbouwen van spieren en geven u de brandstof om uw workouts brandstof. Het eten van de hele voedsel, waar mogelijk, waardoor je een bron van energie op lange termijn zal geven.

7. Limit cardio 30 minuten per dag, 3-4 dagen per week

Cardio werk is belangrijk om je lichaam toon en ongewenste gewicht te verliezen, maar kan voor maximaal 30 minuten per dag worden gehouden. Meer dan dat en je lichaam zal beginnen om uw spieren te gebruiken als brandstof voor de opleiding.

8. make opleiding van een deel van uw gewicht training

Nog een goede tip over hoe om gewicht te verliezen en spieren krijgen is om reguliere gewicht opleiding in uw oefening routine op te nemen. Gewicht opleiding en weerstand training zijn de beste manieren om de spieren op te bouwen. Doe krachttraining alleen om de andere dag, zodat je lichaam heeft een kans om te herstellen in het midden, en niet overdrijven. Je nodig hebt om jezelf te duwen, maar je wilt niet om jezelf te verwonden.

9. Stay Gemotiveerd

De beste manier om gemotiveerd te blijven is om jezelf een aantal realistische doelen en het bijhouden van uw vooruitgang. De weegschaal misschien niet het beste nummer van uw vooruitgang als je wilt wat 'gewicht op je spieren te zetten. 'Beter toezicht te houden op uw vooruitgang op gewichten opgeheven en nemen foto's van zichzelf, zodat u veranderingen in de vorm van het lichaam te controleren.

10. Verwacht geen wonderen 's nachts

Geloof niet alle hype die u kunt lezen in een aantal tijdschriften, zal dit niet veranderen 's nachts. Ze kunnen echter verwachten dat een aantal veranderingen te zien op 5-8 weken of zo.

Hoe om gewicht te verliezen en spieren krijgen? Voel je vrij om uw suggesties te delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha