10 tips over hoe om GET FIT IF kan de GYM veroorloven10 tips over hoe om GET FIT IF kan de GYM veroorloven

We weten allemaal hoe belangrijk het is om fit te blijven, maar misschien is er een sportschool in de buurt. Of misschien de sportschool die dicht is niet goed voor je, om wat voor persoonlijke reden. Tot slot, misschien heb je geen geld wilt uitgeven aan een sportschool. Dit is absoluut prima, ga naar de sportschool is niet verplicht. In feite is het perfect mogelijk om in vorm te blijven en verliezen die extra ponden zonder zelfs het zien van de binnenkant van een fitnessruimte. Hier is hoe.

1. Maak een regime

Om succesvol te kunnen werken en te houden op de lange termijn, moet u uw activiteiten te plannen. Wat dacht je van een reeks bootcamp stijl oefeningen? U kunt dit doen thuis of buitenshuis, in een park. Combineer joggen met andere oefeningen om alle spieren in goede conditie te houden. Sit-ups, push-ups, jumping jacks, ze zijn allemaal goed voor u en u niet hoeft te doen honderden herhalingen, zal slechts een minuut van elke oefening voldoende.


2. Let op wat je eet

Natuurlijk, gezond eten is een belangrijk onderdeel van een fitness-plan. Een manier om ervoor te zorgen dat je nooit overrompeld door honger is om uw menu plannen voor de komende week. Het hebben van een menu zal u helpen op koers te blijven, in plaats van toegeven aan de verleiding en ook helpen bij het efficiënter beheren van uw tijd.

3. Wandelen en fietsen

In plaats van het gebruik van het openbaar vervoer of met de auto naar het werk en al het andere, in een poging om een ​​fiets te rijden of lopen zo veel mogelijk. Voor veel mensen lopen is een soort oefening routine en de omvang kan de sportschool vervangen. Dit is natuurlijk, tenzij je niet alleen bepaald aan de huidige vorm te handhaven, maar te veel fitter.

4. Game

Een van de nadelen van sportscholen is dat heel vaak beginnen ze te voelen als werk. Dezelfde routine elke dag, dezelfde apparatuur, het is net als het kantoor! Buiten de sportschool, maar u kunt dingen veranderen in een spel, vooral als je oefenen met een partner. Wat dacht je van een beetje 'concurrentie touwtje springen? Of een verstoppertje in het park? Het lijkt gek, maar het is de oefening en het is leuk.

5. Plan uw fitness routine

Het bedenken van een systeem is één ding, maar vasthouden aan het is een andere. Het zal gemakkelijker zijn als je een schema te houden. Misschien is het verstandig om te beginnen voor het doen van oefeningen en zie hoe lang het duurt om je het gevoel alsof je genoeg hebt gedaan zijn. Factor dan in alle dingen die je elke dag te doen, en je in staat om een ​​schone programma dat helpt u de oefening om te zetten in een gewoonte te verwerken zal zijn.

6. Ga op een excursie

Wandelen door de stad is goed, maar de frisse lucht is beter, dus, als de omgeving het toelaat, uitgegroeid tot een wandelaar weekend. In het geval dat je denkt dat je geen vrienden wandelaars, die op hun beurt wandelaars. Plezier in de frisse lucht en grote oefening, alles in één. Daarnaast zal er een gevoel van vervulling dat geen enkele hoeveelheid van de oefening in de sportschool kun je zijn.

7. Track Progress

Fitness-experts zijn het erover eens dat de verhoging van het niveau van de training geleidelijk aan moet worden gedaan om burnout en letsel te voorkomen. Maar soms is het moeilijk om bij te houden hoe je doet, tenzij natuurlijk, schrijf je alles in een dagboek. Het tijdschrift zal niet alleen helpen om gemotiveerd te blijven, maar zal patronen in je fysieke toestand die kunnen helpen uw routine effectiever te maken te tonen. Zo kunt u meer actief zijn in de ochtend, maar proberen om vaker te oefenen in de middag. Het tijdschrift zal u helpen om meer duidelijk te zien.

8. Dance

U kunt deelnemen aan een klasse, als je wilt, of ga naar een club, maar het kan ook thuis, waar niemand kijkt. Maak een afspeellijst met muziek die je boeit en beginnen te dansen. En meezingen met de melodie, waarom niet? Dansen is een grote vorm van oefening en het beste ding is dat het echt voelt niet als oefening.

9. Krijg visuele inspiratie

Bibliotheken vol regime workout DVD's en het internet is nog vol met allerlei routine, vol beelden. Laat u inspireren door deze, als je niet zeker weet hoe te beginnen. Probeer een paar van de alternatieven en zien welke het beste past bij uw smaak en vaardigheden. U kunt ook combineren oefeningen voor een aantal regelingen, de keuze is aan jou.

10. Denk aan de Basics

Er zijn vijf elementen de volledige, effectieve training. Eerste, warm-up, dan cardio, krachttraining, flexibiliteit oefeningen, en afkoelen. Een langzame wandeling is een goede warming-up, en een snellere, langere wandeling is zeer goed cardio. Touwtje springen, step aerobics, maak uw keuze voor de tweede component. Weerstand impliceert oefeningen zoals push-ups, squats of halter oefeningen. Flexibiliteit betekent stukken of yoga houdingen. Afkoelen met een korte wandeling.

Hoe om fit te worden, als je niet kan veroorloven de sportschool? Wat zijn uw suggesties?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha