10 tips over hoe om GELUKKIG single BE10 tips over hoe om GELUKKIG single BE

Soms lijkt het erop dat de wereld samenzweert tegen personen en alles is gericht voor twee. Het lijkt alsof iedereen verwacht dat je verdrietig en eenzaam zijn als u alleenstaand bent, maar dat is niet het geval. Sommige mensen kiezen single voor een tijdje 'te zijn en sommige mensen kiezen voor die manier van het leven voor altijd. Rapporten kunnen veel problemen bij tijden toch, dus waarom niet alleen genieten van de tijd? Single zijn, kun je doen wat je wilt, wanneer u maar wilt, en gewoon jezelf. Dus, maken de meeste van de single zijn, als dat is wat je wilt, voor nu, en hier zijn tien manieren om uw enkel leven gelukkig te maken.

1. Schone schijn

Als je nog nooit echt geleefd de enkel leven voor die tijd het eerste wat je vindt is dat er niemand om je te vertellen om de gerechten, geen dressing en niemand op make-up te zetten reinigen. Laat je niet single zijn, uitgegroeid tot een excuus om te stoppen met het verzorgen van zichzelf, dat wel. Het kan leuk om te laten gaan soms, maar er een gewoonte niet te maken, omdat het je gelukkig op de lange termijn zal maken.


2. Ga naar buiten en nieuwe mensen te ontmoeten

Nog een tip over hoe gelukkig single zijn is om eruit te komen en nieuwe mensen ontmoeten. Single zijn, en gelukkig op die manier, echt duurt de druk wanneer je iemand nieuw te ontmoeten. Je kunt gaan om te chatten met een man, gewoon omdat je het leuk vindt, en je terug te gaan, alleen maar omdat je niet. Ga naar buiten en vrienden te maken met zo veel mogelijk mensen, en laat mensen proberen en match u met een potentiële partner. Vertel je vrienden dat je single zijn op dit moment in je leven en wil dat ook blijven voor nu.

3. Travel

Volgende tip over hoe gelukkig single zijn is om alleen te reizen. Alleen reizen lijkt misschien een beetje 'vreemd op het eerste en misschien zelfs een beetje' eng. Als je eenmaal aan gewend, hoewel, we aanbidden. U kunt uw eigen schema, ga dan naar alles wat je wilt zien en alleen reist kan veel spannender dan een bezoek aan het echtpaar te zien. Als je eenmaal aan wennen, zult u zich afvragen waarom je iemand anders op sleeptouw hebben gezet!

4. Bereid een aantal nieuwe uitdagingen

Single zal ook betekenen dat u meer tijd beschikbaar te hebben; dus nog een goede tip over hoe gelukkig single zijn is dat de tijd om goed gebruik te zetten en iets nieuws te leren of om nieuwe uitdagingen te ondernemen. Neem deze avondcursus je dacht voor een lange tijd, schrijven dat boek dat je in je hoofd hebt gehad voor zoveel jaren, of de eerste stappen in de richting van die nieuwe carrière die u altijd al van gedroomd.

5. Geef het enkel leven kan

Geef niet op de enkel leven, de volgende dag werd besloten om het eens te proberen! Je bent niet per se het maken van de beslissing om voor altijd blijven single, alleen voor nu, maar het voelt heel anders om mee te beginnen, vooral als je in een relatie voor een lange tijd zijn geweest. Geef hem een ​​goede kans, maar voordat je in paniek raakt en duiken weer recht daten. Door middel van single zijn, zou je een kracht en onafhankelijkheid die je nooit wist dat je bij je had en je zou zelfs kunnen laten groeien om het te willen.

6. plaatsen om te gaan in uw eigen tempo

Volgende grote tip over hoe gelukkig single zijn is naar plaatsen gaan door zelf en plezier hebben. Er is geen wet die zegt dat je moet een man opknoping van de arm om te gaan zien van een film, eten in een restaurant, en noch moet je gaan met een groep vrienden. U kunt net zo veel plezier in deze plaatsen alleen.

7. Laat mensen je medelijden met jezelf

Grijp deze kans van het zijn enkel als een geschenk, geen last, en niet laat anderen je anders denken. Sommige mensen medelijden met je en denken dat er iets mis moet zijn, als je alleen blijven voor lang, maar dat is alleen omdat ze niet de moed om het zelf te doen zou hebben gehad en zou verloren gaan zonder partner om op te leunen.

8. Krijg in vorm

Single zijn is ook de perfecte tijd om wat tijd in vorm te krijgen door te brengen. Word lid van een sportclub en nieuwe mensen te ontmoeten en ga terug naar regelmatig werk, als je laat dat slip. De oefening is een geweldige manier om je geest te houden en geven je de energie voor de nieuwe uitdagingen die voor ons liggen.

9. Maak een nieuwe start

Nu kunt u wonen waar je wilt ook. Als je ooit dacht dat je zou graag in het buitenland wonen, of gewoon naar een ander deel van het land, dan is dat enkel merken dat veel gemakkelijker ook. Zonder dat de banden van een partner, kan je elk jaar verhuizen naar een ander land, als je wilde!

10. Nooit stoppen geloven in jezelf

Nog een tip over hoe gelukkig single zijn is altijd geloven in jezelf. Single zijn betekent dat je zal moeten om beslissingen te nemen voor zichzelf, en dat kan een beetje 'ontmoedigend op het eerste. Twijfel niet aan hun eigen capaciteiten, maar u kunt het zelf doen, net zo gemakkelijk als je kunt met een partner. Vertrouw op jezelf, geloof in jezelf en volg altijd je hart.

Hoe om gelukkig te zijn single? Wat zijn uw suggesties?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha