10 tips over hoe om FAST JURK vallen een maat10 tips over hoe om FAST JURK vallen een maat

Of het nu een speciale gelegenheid of zich klaar voor de zomermaanden, laten vallen van een kledingmaat in een relatief korte periode van tijd, is het misschien makkelijker dan je dacht. Om een ​​jurk grootte te verwijderen, hebt u waarschijnlijk alleen nodig om tien pond te verliezen, lees deze tien tips over hoe je een jurk grootte kan laten vallen in een paar weken daarna.

1. Knip bewerkte voedingsmiddelen

U vindt er een beetje 'van wilskracht en toewijding nodig om dit te doen en het eerste wat te doen is om verwerkte voedingsmiddelen snijden in uw dieet. U hoeft niet te verhongeren, maar knip de junk food en fast food. Ze bevatten veel zout, vet en suiker, die je nodig hebt om op terug te snijden, als je wilt om snel gewicht te verliezen.


2. Snijd alcohol

Alcohol bevat niets dan lege calorieën, dus onze volgende tip over hoe je een kledingmaat laten vallen is om alcohol volledig afgesneden en je pondjes kwijt sneller. Echter niet, vervang de alcohol met soda!

3. grootte van de porties van control

De makkelijkste tip over hoe te laten vallen van een kledingmaat snel is om de grootte van de porties je schotel voor jezelf te verminderen. Onderzoek heeft aangetoond dat de meeste mensen hun grootte kan verminderen van de delen van de 20% en zelfs niet het verschil merken; maar in een paar weken om dat te doen, zult u de aangename verschil in uw maat zien.

4. Verhoog de hoeveelheid groenten en fruit je eet

Het toevoegen van meer groenten en fruit aan uw dieet met vezel zal je te vullen en stop je verlangen naar voedsel meer ongezond. Ook het verhogen van uw inname van mager vlees, magere zuivel en andere eiwitbronnen weinig vet.

5. Drink veel water

Nog een tip over hoe je een kledingmaat laten vallen is om veel water te drinken. Gehydrateerd te houden, en dit zal helpen stoppen met je hongergevoel. Het water zal ook helpen om de energie die je nodig hebt om de oefening die je gaat doen om die tien pond te verliezen blijven geven.

6. Niet gewichtsverlies supplementen

De advertenties gewichtsverlies supplementen kan lijken verleidelijk, met hun beloften van drastische gewichtsverlies in korte tijd, maar dit soort producten zijn niet goed geregeld en er zijn een aantal vragen over hun veiligheid.

7. Hoe maak je een jurk maat te laten vallen? Krijgen op de loopband

Cardio is wat nodig is om de pondjes kwijt, dus wandelen, hardlopen of met behulp van een loopband zijn de beste dingen om te doen. Haal je hartslag en je bloed pompen, en je weet dat je calorieën verbrandt, en als je het regelmatig te doen, al snel zul je vallen die jurk grootte voor goed.

8. hoge intensiteit interval training

De beste manier om het verlies van calorieën door oefening maximaliseren is de maximale inspanning met rustperiodes mengen. 30 minuten interval training zal zo veel calorieën te verbranden als een uur van low-impact cardio zou doen.

9. Bereken minstens twee keer per week

Nog een tip over hoe je een kledingmaat laten vallen is om te proberen te begrijpen, minstens twee keer per week. Hard werken zeven dagen per week, niet nodig is en die niet zevenmaal geeft de resultaten. Onderzoek heeft aangetoond dat het noodzakelijk is om je lichaam tijd om te herstellen of te verminderen de effectiviteit van uw trainingen als je meer moe te geven.

10. Dans en sport zal ook helpen

Als je niet van het idee van het werken in een sportschool, dan dansen of sport zal de hartslag te verhogen. Wat ik niet wil doen is vervelen en op te geven, omdat je echt kunt een kledingmaat laten vallen in een paar weken.

Wat zijn uw beste tips over hoe je een kledingmaat laten vallen?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha