10 tips over hoe om FALL OUT VAN LIEFDE met een getrouwde man10 tips over hoe om FALL OUT VAN LIEFDE met een getrouwde man

Het maakt niet uit hoeveel mensen je vertellen dat verkeerd is, en dat kan alleen eindigen in tranen, dat nog steeds niet houden u van vallen voor een getrouwde man. We zijn allemaal maar mensen en kan gebeuren. Wat echt belangrijk is, echter, is hoe om te gaan met het wanneer het gebeurt. Als je bent gevallen voor een getrouwde man en het lijkt zeker dat het overal gaat, dan zijn hier tien tips om je uit wat zou een onmogelijke situatie lijken:

1. Kijk naar de feiten

Onze eerste tip over hoe uit liefde te vallen met een getrouwde man is aan het feit onder ogen zien. We moeten de realiteit dat, als het gaat om de crisis, de meeste getrouwde mannen hebben zaken niet hun vrouw verlaten geconfronteerd. Je zou kunnen zeggen dat je zou kunnen rippen opvallen proberen om een ​​beslissing te nemen, maar vaker wel dan niet, uiteindelijk proberen om zowel hun meesteres en hun vrouw te houden, en dit is niet de droom van het leven, is het niet? !


2. Zet jezelf in de schoenen van de vrouw van

Doe unto anderen zoals je wilt dat ze doen tot u! Denk na over wat het zal doen om zijn vrouw, als en wanneer het niet laat haar en denken al de onaangenaamheden die kunnen volgen. Ja, het twee nodig is om een ​​huwelijk te mislukken, maar u wilt de katalysator die maakt dat gebeuren?

3. Hij zou hoe dan ook met u?

Nog een tip over hoe om verliefd met een getrouwde man is om jezelf te vragen een aantal belangrijke vragen. Zodra hij eindelijk de vrouw bevrijd, heb je geen garantie dat zal bij je blijven. Er zijn drie dingen na te denken over hier. Ten eerste, als je dit gedaan voordat ik kan het opnieuw doen. Ten tweede, als je eenmaal de smaak van vrijheid te krijgen, wil graag meer vrijheid, hij wil nog een serieuze relatie en ten derde is er nog steeds een goede kans dat u zult bekeren en terug te keren naar zijn vrouw. In beide gevallen worden ze kapot gelaten.

4. Zal je ooit jezelf vergeven?

Zodra u over de fase van de 'honeymoon' met dit kind, hoe je je voelt over jezelf? Zult u in staat om te vergeten dat je een gezin kapot om hun eigen weg te krijgen of ze zullen spelen de schuld op je geest voor een lange tijd te komen?

5. Je bent meer waard dan dit

Volgende goede adviezen over hoe uit liefde te vallen met een getrouwde man is om jezelf eraan te herinneren dat je het waard bent van de beste zijn. Denk aan jezelf in dit rapport. Ben je blij met een paar momenten van tijd samen te grijpen met je geheime liefde getrouwd, dat hij kan? Beoordeel de situatie en vragen wat je echt wilt van een relatie, en dat zal je helpen jezelf beter te begrijpen.

6. Leer uit ervaring

Accepteren wat er is gebeurd en leren. Iedereen maakt fouten en dit zou een van uw eigen. Dit maakt je niet een slecht persoon, om te accepteren wat er is gebeurd en verder gaan.

7. Vergeef jezelf en hem vergeven

Vergeet niet over vergeving is een andere goede tip over hoe uit liefde te vallen met een getrouwde man. Niemand werd gedwongen in deze situatie, en waarschijnlijk niemand wilde in de eerste plaats, om te accepteren dat deze dingen gebeuren en echt de schuld van iedereen, maar ook accepteren dat het beter is voor iedereen als dingen komen tot een end.

8. Het beëindigen van een deal zou het beste voor hem te zijn

Vergeet niet dat hij ook kan worden opgelucht dat het verhaal is voorbij. Hij kan niet in staat om zichzelf te vinden aan het einde, maar op het einde, kan willen dat het zou eindigen.

9. Denkt u dat het beste voor u

Vallen uit liefde met iemand die is niet eenvoudig. Je moet jezelf eraan te herinneren dat, boven alles, doe je wat goed voor u is. Niet alleen om morele redenen die je nodig hebt om dit te doen, niet omdat anderen zeggen dat je moet; het is omdat, op de lange termijn, de beste ding om te doen voor u.

10. kijk vooruit en niet terug te kijken

Het is niet een grote situatie om jezelf te vinden, maar niet het einde van de wereld! Het maken van het punt waar u wilt gaan van hier en gaan nadenken over de dingen die je kunt doen als je vrij bent van deze kluwen. U kunt de liefde terug te vinden en, hopelijk, de volgende keer dat je dat doet, zal de dingen niet zo ingewikkeld te zijn.

Net vallen uit liefde met een getrouwde man? Elke andere tips?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha