10 tips over hoe om FALL OUT OF LOVE met je ex10 tips over hoe om FALL OUT OF LOVE met je ex

En 'het mogelijk om uit liefde te vallen? Het einde van een relatie is een pijnlijke tijd voor iedereen en het is meestal van argumenten en verwijten. Maar onder dit alles, is er vaak een slepende liefde die niet weg zal gaan en een klein deel van ons dat we willen nog steeds terug te gaan. Vaker echter vergeten en verder gaan, hier zijn enkele tips om u te helpen stoppen met het houden van je ex, die veel:

1. Leer het verschil tussen liefde en gehechtheid

Onze eerste tip over hoe om te stoppen met het liefhebben van je ex is het verschil tussen ware liefde en gehechtheid eenvoudig te leren. De liefde en bevestiging kan verwarrend zijn, vooral als je met iemand voor een lange tijd zijn geweest. U kunt ook verliezen van een persoon die je veel tijd hebben doorgebracht, maar dan, u ook missen en oud paar schoenen of uw oude jurk die ik niet meer kan staan, dat betekent niet dat je van ze houdt, zodra je wennen aan hen.


2. Herinner jezelf van de redenen waarom het niet werkte

Nog een tip over hoe om verliefd op je ex is om jezelf eraan te herinneren van de redenen waarom de relatie niet uit te werken. We romantiseren over de dingen die we gebruikt hebben, en ieder van ons kijken naar het verleden door een roze gekleurde bril. Schrijf een lijst van slechte dingen over de relatie, en verwijzen naar deze lijst als je het gevoel dat je mist de persoon te nieuw.

3. Laat gaan en verder te gaan

Volgende nuttige tip over hoe om te stoppen met het liefhebben van je ex probeert om de pagina om te slaan. Het is niet gemakkelijk, maar je moet echt laten gaan. Waarschijnlijk investeerde een enorme hoeveelheid tijd in het rapport en is het slechts natuurlijk om nu te twijfelen wanneer je de pauze maakte. Laten gaan en beginnen om deze episode toe te wijzen in het verleden, dat is waar ik behoor nu.

4. Breek alle contact

Breek alle contact met uw ex-partner is een andere goede geheim over hoe om te stoppen met het liefhebben van je ex. Het zou mooi zijn als we een vriendschappelijke relatie met onze voormalige kon houden, maar het werkt zelden. Het is veel gemakkelijker, als je alle contact met hem te breken. Niet controleren op Facebook en niet mengen met dezelfde vrienden. Dit is niet op de vlucht, het is alleen redelijk om een ​​clean break te maken.

5. Accepteer dat je ze nooit meer kunnen vergeten

Natuurlijk, je helemaal vergeten; Het zou niet menselijk zijn als ik deed. Deze aflevering is een deel van je geschiedenis en zal een deel van wat je maakt wie je bent geworden. Van iemand houdt, zelfs voor een korte periode, is een prachtig ding, maar erkennen dat het tijd is om het af te maken, is een teken van kracht.

6. Stap uit en met mensen

Je krijgt niet op iemand, als je thuis zitten met een doos chocolade, huilen en na te denken over hen de hele dag. U mag niet het gevoel dat weer uit te gaan, nog niet, maar je moet nog steeds om uit te gaan met vrienden of het bezoeken van familie en herinner jezelf eraan dat er een leven na een persoon.

7. Sta jezelf toe om te huilen

Onze volgende suggestie hoe uit liefde te vallen met je ex is - heb je verdriet, die gebonden is aan gebeuren niet vasthouden. Ongeacht de redenen voor een split, zijn er zeker momenten zijn dat je verdrietig over het voelen. Niet opkroppen, nochtans; je nodig hebt om deze gevoelens te laten uit, zodat u uw nieuw leven te beginnen.

8. Probeer om los

Een andere goede tip over hoe om te stoppen met het liefhebben van je ex is deze - je nodig hebt om, zoals ze zeggen, parkeer je gevoelens voor je ex en meer vrijstaande over de situatie. U kunt nog steeds gevoelens voor je ex, maar wat je nodig hebt om gevoelens te scheiden van de rest van je leven en maak wat ruimte voor andere mensen om binnen te komen.

9. Wees niet ontmoedigd als je denkt van hem

Er zullen herinneringen aan je ex, overal om je heen en gedachten over hem komen in je geest. Het beste wat te doen is om die gedachten te accepteren en laat ze over je heen, gewoon niet op te hangen aan hen, dat is alles.

10. Verwijder de herinneringen aan hem uit je leven

Alle herinneringen van uw ex-partner het verwijderen van huis en in je leven is een goed en nuttig advies over hoe uit liefde te vallen met je ex. Het is moeilijk, maar je gaat te hebben om alle souvenirs, foto's en herinneringen aan hem moet je verwijderen. Geen behoefte om de dingen, die te schokkend kunnen vernietigen. Maar in ieder geval, zet ze in een doos en stop ze weg op een veilige plaats. Misschien, op een dag, zult u in staat om te kijken naar hen in een ander licht en meer positief.

Elke andere tips over hoe uit liefde te vallen met een ex?

Voel je vrij om te delen uw opmerkingen en aanbevelingen rapporteren hieronder.

Gelukkig blijven en genieten van het leven!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  0   1
Juni- 15, 2015 | 17:38:19 | later 3 uur

Een aantal goede adviezen, ik moet lezen, bedankt!

  4   0
Juni- 15, 2015 | 21:17:51 | later 6 uur

hallo daar en dank u voor uw informatie

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha