10 tips over hoe om faalangst te overwinnen en beginnen te geloven in jezelf10 tips over hoe om faalangst te overwinnen en beginnen te geloven in jezelf

Er is geen precieze oorzaak van de angst om te falen. Hun eigen faalangst kan worden veroorzaakt overdreven beschermende ouders, of kunnen het gevolg van een negatieve ervaring en traumatische kindertijd. Wat de oorzaak ook, een angst om te falen is wat houdt ons van vooruitgang en iets met ons leven te bereiken.

Het probleem is dat deze angst onbewuste kan worden. Soms zou je niet eens bewust zijn dat je er bang voor zijn; gewoon drift door het leven het maken van de dezelfde keuzes zonder zelfs hen een tweede gedachte. Maar als je hier vandaag, uiteindelijk betekent dit dat je je angst hebben erkend. Dit is een belangrijke stap. Dus laten we nu eens een kijkje nemen op 10 tips over hoe je de faalangst te overwinnen en beginnen te geloven in jezelf.


1. Zoek de oorzaak

Probeer te begrijpen waar de angst om te falen is het origineel. Dit zal enige tijd duren, dus ik raad u gereserveerd een paar momenten te stellen en vraag jezelf af wanneer de vrees gevormd.

Als je erachter te komen wat de oorzaak van de angst, kunt u ook zien waarom het verkeerd is om bang voor mislukking. Als u een strenge leraar die je bang om iets verkeerds te doen gemaakt had, moet u begrijpen dat het was alleen omdat ze je beste bedoelingen op het hart.

Het is het zelfde met over-beschermende ouders. Ze wilden wat het beste voor jou.

Het is belangrijk dat u onderzoeken en analyseren van de oorzaak van je angst, want het zal u inspireren om te beginnen met het aanbrengen van wijzigingen.

2. Vereenvoudig Everything

Er zijn een aantal activiteiten van het leven die te ingewikkeld lijkt. Als je wordt gevraagd om het kerstdiner bereiden, ondanks het feit dat weinig ervaring met de keuken, kan het gemakkelijk zijn om overweldigd te voelen.

Je nodig hebt om complexe taken af ​​te breken in eenvoudige, bruikbare stukken. Stel je doelen en breken ze af. Vereenvoudig alles zal uw leven een stuk makkelijker maken.

3. Als je niet kan ... So What ?!

Nog een goede tip over hoe de faalangst te overwinnen is een houding "so what" te hebben. Ondernemers spelen een risicovolle spel, en ze weten dat ze zullen falen langs de weg. Maar neem een ​​houding "so what?" Omdat ze weten dat het niet vrij hun tijd voor een paar minuten om te evalueren wat er mis ging. Ze bouwen een beetje 'meer dan kennis en kom terug, gewapend met een betere kans van slagen.

4. Accepteer dat het niet gebeurt

Het niet overkomt iedereen. Ik kan niet genoeg benadrukken. Het is onvermijdelijk in het leven als belastingen. Zelfs de meest succesvolle ondernemers zijn er niet, maar ik ben weer terug. Zij zagen het faillissement als een kans om te leren en te strijken fouten.

Mislukking zal gebeuren, maar het is hoe je ermee om dat is belangrijk. In plaats van dat de Jeepers Creepers op u, moet je om het te omarmen en te gebruiken om u te helpen groeien als persoon. Als uw zakelijke onderneming niet direct aan het werk, een kijkje nemen op wat er mis ging. Experiment, test de wateren, en het verbeteren.

5. Niet zo hard proberen

Wanneer we zijn bang voor mislukking, proberen we meer. We werken sneller. Maar heb je ooit gemerkt dat als je dit doet, het is echt een bakstenen muur slaan?

Terwijl u duwt elke pees kracht om uw doelen te bereiken, je jezelf uitputten. Werkt u

Sterkere

.

De persoon die niet bang voor mislukking werken

slimmer

. Terwijl u werkt aan uitputting, ze nemen het gemakkelijk. Ik ben relaxed over dingen, en wind om hun doelstellingen.

6. Falen is niet het tegenovergestelde van succes '

Het is gemakkelijk om te falen te zien als het tegenovergestelde van succes. Immers, als je niet je bent mijl afstand van succes - en je voelt het.

Maar falen is

niet

het tegenovergestelde van succes, want het is niet het einde zijn allen en allen. U kunt een tweede kans om de hele tijd te krijgen. Falen is de mogelijkheid om vooruitgang te boeken; haar de kans om ijzer uit je fouten en verbeteren. En "alleen als je je stagneren aan de andere kant van het succes.

7. vragen om hulp

Er is absoluut niets mis met het vragen om hulp, maar toen we hebben faalangst we zijn bang om hulp te vragen. Het maakt een of andere manier onze zwakheden lijken blootgesteld en we voelen ons kwetsbaar.

Maar het is onmogelijk om alles over alles te weten. De reden waarom de organisatie doet zo goed is omdat het een gezamenlijke inspanning. Iedereen heeft zijn eigen individuele taken, en elk heeft zijn eigen set van vaardigheden. Dus als je een beetje 'hulp van iemand nodig hebt, waarom niet vragen? Hun steun zal ervoor zorgen dat u uw doelen sneller te bereiken.

8. echt spijt is het ergste

De verschrikkelijke gevoel van spijt is veel erger de angst om te falen. En 'die prangende vraag van "Wat als?"

Als je niet iets proberen, maar je weet niet wat er zou kunnen zijn geweest. Een paar jaar langs de lijn, kon je in de problemen in het leven en je zou kunnen vinden dat je op zoek naar die dag wanneer u een beslissing te maken had - en ze deden het.

Wanneer je bang bent het niet, denk na over hoe je je zou voelen als je getint met spijt voor de rest van je leven.

9. Wees geduldig en vertrouwen

Sommigen van ons vrezen mislukking, omdat we denken dat het zal desastreus en blijvend zijn. We maken ons zorgen dat een ander het niet het einde van alles kan betekenen.

Dit is niet alleen waar. Je weet niet hoeveel tijd je hebt op aarde, en niemand weet waar het laatste stuk van je leven neemt u mee. Wat je nodig hebt is een beetje 'geduld en geloof. Tijd is aan uw kant, en moet daarom niet overhaast dingen. Omarmen mislukkingen, nog wat levenslessen, en geef uw volgende hoofdstuk.

10. Vermijd uw zwakheden

Als u een zwakte die op het punt staat het land in de problemen, is het het beste om het te vermijden en spelen om je sterke punten. Spelen om de sterke punten het heeft een voordeel, en helpt om uw vertrouwen en zelfvertrouwen op te bouwen. Als je speelt om je zwakke punten, zul je altijd zien dat de storing optreedt meer dan nodig.

Als je vrije tijd, kunt u deze gebruiken om te werken aan je zwakke punten.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha