10 tips over hoe om eerlijk gevecht met je partner10 tips over hoe om eerlijk gevecht met je partner

Elk rapport richt zich op conflicten van tijd tot tijd. Leren hoe om te gaan met conflicten in een eerlijk partnerschap zal maken voor een gelukkiger. Als u zich afvraagt ​​hoe je eerlijk kunt vechten, dan zijn hier 10 tips over hoe goed vechten met je partner:

1. Laat de dingen opstapelen

Als je een probleem hebt dan je partner praten zo snel mogelijk. Verlaten deze gebreken te bouwen in iets dat groter is dan zijzelf zal leiden tot ongewenste spanning of een explosief onderwerp. Echter, probeer niet om een ​​probleem op te lossen als je partner niet wil. Als je moe bent of zijn gegaan door een moeilijke en stressvolle dag op het werk, dan proberen om een ​​conflict op te lossen kan leiden tot verdere boosheid en meningsverschillen.


2. Laten we elkaar zetten hun punt over

Als u een meningsverschil met je partner, waardoor ze de kans om hun zegje te doen. Wat vind je van de situatie? Laat je partner gelijke tijd om hun gevoelens om u over te brengen. Luisteren naar hun standpunten in een rustige en respectvolle en proberen hun standpunt te begrijpen.

3. Leer hoe om te onderhandelen en het vinden van een compromis

Het hebben van een akkoord dat geen van je winnen 'een argument. Als je voelt dat je partner verkeerd is, maar hen in staat stellen om hun zegje te doen. Deel je gevoelens ook, maar accepteren dat het niet kan worden in de uiteindelijke analyse, de hele tijd te corrigeren, of je partner eens met uw uitzicht wanneer u ze uit te drukken. Zoeken compromis en een akkoord te bereiken.

4. Kijk voor de gemeenschappelijke grond

Ondanks het feit dat een meningsverschil met uw partner, op zoek naar dingen die u beiden eens met uw gemeenschappelijke grond. Gebruik deze afspraken als een startpunt om uw probleem op te lossen.

5. Neem geen derde

Houd de onenigheid tussen de twee van jou. Omvatten niet derden, zoals familieleden en vrienden in het gesprek, vooral voorkomen bij kinderen. Probeer het probleem samen op te lossen en laat niemand anders betrokken worden.

6. Respect, zorg en van elkaar houden, wat er ook gebeurt

Respect voor elkaar en onthouden over je liefde tijdens de onenigheid. Sta jezelf niet toe om ongepaste taal of bedreigend gedrag te gebruiken. Handhaven van een focus op de uitgifte en gebruik het niet als een schatting van een ander karakter. Met behulp van beledigingen of opmerkingen die gekwetst voelen elkaar niet zal helpen een conflict op te lossen en kan meer spanning ophopen. Zet eerst uw liefde. Altijd.

7. Blijf kalm en praat met een stem zacht

Probeer tijdens een meningsverschil kalm te blijven. Hij spreekt in zachte toon, in plaats van tegen elkaar te schreeuwen. Het is meer kans om elkaars standpunten te horen duidelijk als beide elkaar respecteren en in een normale toon te praten.

8. Weet wat het probleem

Handhaven van een duidelijke focus op wat het probleem bij de hand is. Proberen om de meningsverschillen over een probleem en niet blijven verschillend. Als u meerdere meningsverschillen, proberen om vernietiging van een datum en tijd voor een vergadering om te werken aan deze andere kwesties. Het oplossen van een conflict in een tijd is meer waarschijnlijk om een ​​resolutie tussen de twee van u.

9. Cool

Na een gevecht, zorg ervoor dat u tijd hebt voor een periode van bezinning. Sommige paren liever niet te gaan slapen op een argument, maar dat werkt niet altijd voor elk paar. Het is ok om een ​​onderbreking van de situatie te nemen om af te koelen en verzamel je gedachten. Als dat het beste werkt voor u, accepteren om terug te keren naar de kwestie op een later tijdstip, is het nog steeds in behandeling, om te stoppen met het conflict worden gebouwd.

10. leren. Leren om zich te verontschuldigen, vergeven en vergeten

Conflictoplossing en te begrijpen wat gebieden die we nodig hebben om individueel of in tweetallen werken kan ons sterker op de lange termijn te maken. Heb een gelukkige en gezonde relatie is afhankelijk van de communicatie en compromis. Wees bereid om elkaar te vergeven elkaar en laten verontschuldigen voor fouten. Sta jezelf toe te groeien van conflictoplossing en gebruik maken van de positieven te lossen meningsverschillen te helpen in de toekomst.

Elke andere tips over hoe het te bestrijden?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha