10 tips over hoe om een ​​vriendin KRIJGEN10 tips over hoe om een ​​vriendin KRIJGEN

'Waar ben ik mis? Omdat al mijn vrienden komen om te vertrekken met deze mooie en ik ben niets meer, maar de bar bill? '

Als u het type die wordt steeds weggelaten in de kou, dan is hier verkennen we een aantal van de voorkomende fouten die mannen maken wanneer ze op zoek naar een meisje en een paar dingen over jezelf die je nodig zou kunnen hebben om na te denken over het veranderen:


1. Smarten jezelf!

Het eerste wat een meisje gaat op te merken over u is je uiterlijk. Je kon comfortabel in die oude joggingbroek voelen en ja, het scheren elke dag is een gat ook, maar bijna elk meisje op deze planeet houdt van een soort goed verzorgd. Dus als je je afvraagt ​​hoe je een meisje te krijgen, dan sieren jezelf!

2. Selecteer zorgvuldig uw doelen

Maak een lijst van wat je zoekt in de perfecte vriendin, maar realistisch zijn; niet alleen over fysieke kenmerken! Wat voor soort meisjes die compatibel is met dergelijke belangen u zou kunnen genieten van het delen van zou zijn. Bent u op zoek naar iemand om je leven met, niet iemand om gewoon te pronken met te delen.

3. Zet het verleden achter

Onze volgende tip over hoe je een vriendin te krijgen is, als je knockbacks hebt gehad of fout in het verleden, dan zet het allemaal achter u, dit is een nieuw begin. Comfortabel met jezelf en vertrouwen in wie je bent en niet beginnen aan een nieuw meisje zegt alles over je ex die je verleden of mislukkingen.

4. Verover je angst

Dit geldt niet voor iedereen, maar voor sommige jongens, meisjes zijn een angstaanjagend vooruitzicht. Ze zijn vreemd, mysterieus en ze nooit echt zeggen wat ze echt denken, maar, eerlijk gezegd, niet bijten! Dus de belangrijke tip over hoe je een vriendin te krijgen is - verover je angst.

5. Zet de rechtervoet

Zorg ervoor dat u uw beste eigenschappen te brengen op de voorgrond, lichamelijk dan wel geestelijk. Draag kleding die je lichaam vleien en wees niet bang om een ​​beetje 'te laten zien, maar overdrijf het niet hoor!

6. Leer hoe je een meisje woo

Je moet een beetje 'meer te doen, je gewoon lopen naar een meisje en nodigt hen uit om uw zielsverwant voor het leven; het duurt een beetje 'meer moeite dan dat. Voor je het weet, behandelen haar met cadeaus en bloemen, en bovenal, behandelen haar als een dame.

7. Ga naar buiten en vinden!

Nog een tip over hoe je een meisje is - daar weg te gaan. Als je niet weggaan, je bent niet van plan om een ​​vriendin te vinden. Het is zo simpel; dus je horizon verbreden een beetje 'en lid worden van een sportschool of start een hobby. Hoe meer mensen die je ontmoet en interactie met, hoe beter de kans op het vinden van liefde.

8. Omdat vrienden voordat je liefde verwacht

Als u uw oog op iemand, waarom niet gewoon vrienden met haar te beginnen? Ze hoeft niet te weten dat ze op de radar liefde onmiddellijk. En "minder gênante manier om een ​​gesprek te beginnen en dan kun je haar beter te leren kennen voordat je probeert dingen bewegen langs ook. Dingen niet overhaast - is een andere belangrijke tip over hoe je een vriendin te krijgen.

9. Wees bereid om haar eerste plaats te zetten

Als je niet bij te wonen voor een tijdje ', kunt u deze vergeten bent. Gewoon omdat je de eerste hindernis hebben ontruimd, dat betekent niet dat je de race in de zak. Vergeet niet om aandacht te besteden aan wat hij wil en waar hij wil gaan, moet je nu beslissingen te delen en te luisteren naar zijn advies.

10. Wees altijd eerlijk en behandelen met respect

Er zijn twee dingen die een meisje op zoek naar meer van een man en zijn vertrouwen en respect. U kunt de beste hengst op zoek op het blok, maar als je niet een meisje te respecteren en ze kan je niet vertrouwen, als je een gezond verstand, zal ze af zijn als een schot.

Elke andere tips over hoe je een vriendin te krijgen? Aarzel dan niet om ze te delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  3   1
Juni- 5, 2015 | 03:18:23 | later 4 uur

Zeer snel deze site beroemd onder alle mensen die bloggen, dankzij de nuttige inhoud

  5   0
Juni- 5, 2015 | 05:31:59 | later 6 uur

Hallo, hoe gaat het, ik denk dat iedereen wordt steeds meer van deze site, en uw adviezen eisen ten gunste van nieuwe gebruikers.

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha