10 tips over hoe om een ​​Prinses van ZEN BE10 tips over hoe om een ​​Prinses van ZEN BE

In 2015, de meeste van ons zijn gestresst dan ooit. Niet alleen dat, maar wij zijn ook vol van angst.

De triggerpoints zijn overal: we zijn te laat voor het werk, zijn we vergeten om zijn auto met gas te vullen, zijn we in de file op weg om een ​​datum te voldoen, kunnen we niet onze auto sleutels te vinden, is er geen letterlijk een einde maken aan de problemen!


Wanneer problemen zich ophopen, kun je je het gevoel uit de hand. Dit is bij stress en angst begint over te nemen.

Sommigen van ons, echter, zijn in staat om te gaan met curveballs leven met aplomb. Zij kunnen beheersen als gevolg van de dingen die uit elkaar heen vallen behouden en kunnen een niveauhoofd houden. Hoe doen ze? Nou, laten we een kijkje nemen op 10 manieren waarop je kunt gaan van benadrukte een prinses van Zen.

Verander je gezichtspunt

Soms is het gewoon een geval van u uw standpunt te herformuleren. Je geest is zeer krachtig, en als je constant denkt over negatieve dingen, zul je negatieve energie uit te nodigen in je leven. Wanneer u een positieve ingesteldheid te nemen, is het veel gemakkelijker positiever als persoon te zijn.

Hoewel het moeilijk is om op te treden blij als dingen uit elkaar vallen om je heen, is het essentieel dat je een glimlach uit te dwingen. Ze zeggen dat lachen is het beste medicijn, en het is waar. Hoe meer positieve dingen die je bent, hoe meer je zal uiteindelijk de vruchten plukken.

Zie faillissement als een kans om te groeien

Een andere belangrijke tip over hoe om te gaan met stress en meer vreedzame zie je het faillissement als een kans om te groeien. Als je ziet een faillissement als een pijn die je doet kruipen in je shell en een kijkje nemen, je bent zeker niet alleen. Maar het zien van de storing op deze manier niet zal helpen uw lot te verbeteren; echter, zal dat je blijft op de laagste trede.

Een prinses van Zen geworden, is het tijd om te beginnen met het veranderen van de manier waarop je ziet de mislukking. In plaats van weg te draaien, meer en meer gefrustreerd en in de veronderstelling dat je niet iets kunt doen, je moet het faillissement zien als een kans om te groeien. Gebruik het als een kans om te leren van hun fouten en het verbeteren voor de volgende keer. Iedereen lijdt tegenslagen, maar succesvolle mensen gebruiken mislukkingen voor hun eigen gewin.

Tijd doorbrengen met de mensen die je liefde

Wanneer je gestresst voelt, is het een geweldig idee om tijd door te brengen met mensen die echt van. Dit zijn de mensen die gaan een beetje 'van vreugde in je leven te brengen; dat je glimlach, en maak je je realiseert dat, na al uw problemen zijn slechts triviaal. Ze kunnen worden overwonnen.

Ook, je beste vrienden zijn mensen die je kunt praten over je problemen. Ze zullen helpen het beheer van stress en angst, en een schouder om op te huilen. Uw vrienden en familie zijn uw steun systeem - gebruik ze!

Het eten van de juiste voeding

Het eten van gezonde en evenwichtige voeding is een andere goede tip over hoe om te gaan met stress en word een prinses van Zen.

Het eten van het verkeerde voedsel kan verzwakken uw mentale krachten, en kan ook zorgen dat u blauw voelt. Ze kunnen vertrekken verstoken van energie, vermoeidheid - en zelfs nog meer versleten.

Dus het is tijd om te beginnen met het nemen van de juiste voeding die je lichaam zal laden met vitaminen en voedingsstoffen die lichamelijk en geestelijk welzijn te bevorderen. Vitamine B, C en E in het bijzonder bekend om stress te bestrijden, evenals de zuren omega-3 en 6 vetzuren. En wanneer je eet de juiste voeding, zul je langer vol gevoel. Dit zal ervoor zorgen om de verleiding te weerstaan ​​binge eten wanneer je gestresst voelt.

Zuiveren je garderobe

Dit is mijn favoriete tip over hoe om te gaan met stress. Wanneer ik gestresst voelt, heb ik altijd het gevoel dat het een geweldig idee om mijn garderobe te elimineren. De laatste keer dat ik dit deed voelde ik me bijzonder goed, want er zijn geweest

dus

veel kledingstukken die echt belachelijk was.

Het was leuk om zich te ontdoen van alle overbodige kleding. Hij hielp om de ruimte te creëren, te verminderen rommel, en ik voelde me vernieuwd. Als u uw garderobe te openen in de ochtend of 's nachts en zucht, omdat je niet weet wat te kiezen of waar te kijken, het is een teken dat het tijd is om het afsluiten van uw garderobe.

Uitschakelen

Een reden dat de meeste van ons zijn altijd in 2015 benadrukte is omdat we letterlijk nemen ons werk mee naar huis met ons. 05:00 gebruikt om het einde van de werkdag, maar niet meer signaal. In plaats daarvan, we controleren onze e-mails in het woon-werkverkeer thuis van het werk; en we zijn hen te controleren rechts totdat het tijd is om naar bed te gaan. En soms hebben we zelfs wakker in het midden van de nacht en controleer de e-mails.

Dus onze volgende tip over hoe om te gaan met stress is om gewoon flauwvalt. Dit betekent dat het uitschakelen van de telefoon, uw iPad, en zelfs uw laptop. Het kan ook betekenen dat het uitschakelen van de TV en eigenlijk

alle

elektronische apparaten. Je moet vrede, rust, en je nodig hebt om wat te slapen '.

Do not Worry

Zorgwekkende wordt beschreven als iets dat uitgaat van angst en de behoefte om in controle te allen tijde. Wanneer je je zorgen maakt, voel je je zwaar met energie. En het blijkt dat zorgwekkend grijpt je aandacht en houdt u van zich te concentreren op een taak bij de hand.

Het probleem zorgwekkend is dat niet alleen gretig verteren alle aandacht, maar het is vaak niet helemaal. Dingen zelden draaien zo slecht als we denken dat ze niet gaan kan. Als we ons zorgen over een e-mail die wij sturen, of het feit dat onze datum ons niet weer nog steeds stuurde een boodschap, zijn we zelf doe je zonder reden. Het is tijd om de gewoonte te schoppen en te stoppen met piekeren.

Niet concurreren

Nog een tip over hoe om te gaan met stress en meer Zen is om te voorkomen dat concurrerende. Natuurlijk, als je een atleet bent u natuurlijk concurreren met collega-concurrenten om iets te winnen. Maar in termen van het dagelijks leven, is het tijd om te stoppen concurreren met anderen en in plaats daarvan gaan met de stroom.

Unspoken competitie met je vrienden over het krijgen van die eerste is getrouwd is een slechte zaak, net als concurrentie voor banen, data, succes en ga zo maar door. Het kapitalisme heeft ons geleerd dat de concurrentie is niet het einde zijn allen en alles, maar het is echt niet; niet voor een kalme geest stress toch! Daarna ontspannen.

Vereenvoudig uw computer

De computer is een plek waar velen van ons het grootste deel van onze dagen. Hoewel dit niet erg Zen, het is gewoon de manier waarop dingen zijn. Om deze reden, als u uw computer niet volledig kan uitstappen, dan moet je op zijn minst te bestellen, dus dat het zo eenvoudig mogelijk.

Als u een desktop rommelig, verwijderen. Als je bestanden en documenten verspreid over de plaats hebben, nu is het tijd om ze netjes te regelen in afzonderlijke mappen makkelijk te vinden. Als uw mailbox is gevuld met e-mail en lang vergeten brieven van spam, is het tijd om te elimineren.

Gaan wandelen

Het kantoor is gesloten, verstikkende milieu. Breng 8+ uur per dag kunnen we aftappen. Indien mogelijk, gebruik maken van de pauzes om het gebouw te verlaten en een wandeling. Stap weg van de drukke straten en het vinden van een rustige plek om slechts een paar minuten uit te nemen, haal diep adem, en vernieuw je geest.

Deze momenten van eenzaamheid zijn belangrijk om u geaard en ontspannen. We moeten allemaal een beetje 'tijd om de batterijen op te laden alvorens terug te keren met hernieuwde kracht.

Hoe om te gaan met stress en word een prinses van Zen? Wat zijn uw beste tips?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha