10 tips over hoe om een ​​man die AMI zonder woorden VERTEL10 tips over hoe om een ​​man die AMI zonder woorden VERTEL

Hoef je niet altijd willen flappen uit die drie magische woorden voor een man, vooral als de relatie is vrij nieuw, maar er zijn nog tal van manieren waarop u kunt hem laten weten dat hij is speciaal voor jou. De beste manier om te laten een man die je echt zorgen over hem zijn de eenvoudigste degenen, dus lees deze tips over hoe je een man die je van hem houdt te vertellen en u zult niet nodig om iets te zeggen, want vaak, maar daden woorden.

1. Cook zijn favoriete gerecht voor hem

De weg naar het hart van een man is nog steeds door zijn maag, zodat hij kok zijn favoriete gerecht en je zal het bericht krijgen. Als u weet dat de moeder goed genoeg, dan vraag ik haar wat was haar favoriete maaltijd toen hij nog een kind was. Dit is altijd een winnaar met mannen.


2. Luister, zelfs wanneer praten onzin!

De mannen praten over saaie dingen op keer, maar voor hem is het feit dat er een vreemde kloppend geluid uit de achterkant van de auto is belangrijk. Luisteren naar wat hij te zeggen heeft zal u vertellen dat de twee van u hebben een speciale band, en hij zal dit houden.

3. Vertel hen met je handen

Pak je hand als je loopt in de straat en geef hem een ​​knuffel verrassing toen het minst verwacht. Mannen houden van de zachte aanraking van een vrouw en kan zoveel woorden kunnen zeggen.

4. zorgen voor hem toen hij de man-griep

Verwen uw man als u zich onwel voelt en dat hij zal u vertellen hoeveel je van hem houdt. Mannen zijn vrij nutteloos als ze ziek worden, ze willen gewoon krullen en medelijden met zichzelf. Als je er om u te helpen beter te worden, dan zal ik dit graag.

5. Doe de dingen die je haat te doen voor zichzelf

Hij zal ook zien dat je van hem houdt als u weg een aantal zaken die absoluut een hekel te doen nemen. Dit houdt in het algemeen doen zijn was- en strijkservice zijn shirts, maar het is een kleine prijs om te betalen, als dat je vertelt hoe je je voelt.

6. Geef hem veel complimenten

Timing kan worden verplaatst, maar het ego van een man is nog steeds heel belangrijk voor hem. Waarschijnlijk nog steeds opknoping met het idee dat hij een echte man moet zijn, om hem een ​​duw te geven en laat hem weten hoe trots op hem bent. Die de stekelig trots zal hebben en dit zal worden gevuld met liefde voor jou.

7. Geef hem wat ruimte

Hij gaat een beetje 'van de ruimte moeten soms met zijn vrienden of gewoon om alleen te zijn. Laat hem weten dat u vertrouwd bent met hem hebben deze ruimte en we begrijpen dat hij het nodig heeft, en niet laat uw liefde voor hem om u te plakkerig kijken.

8. Stuur het bericht

Je zou niet willen dat nog niet zeggen dat de werkelijke woorden, maar u kunt nog steeds geven hem wat advies in SMS-berichten en e-mail. Zeg hem dat je mist, of dat je niet kunt wachten om hem weer te zien. Hij zal het idee uiteindelijk krijgen.

9. hem niet behandelen als een kind

Mannen moeten mannen of jongens op keer, maar doe het niet behandelen alsof het een kind. De straffende en vervelend, want hij rijdt te snel of niet eten van de juiste voeding zal hem alleen maar ergeren, hij speelt een man op keer op te geven en hij zal je des te meer voor het houden.

10. Wees er als hij je nodig heeft

Als je nodig hebt om te praten, of advies nodig hebt, zorg dan dat je er voor hem. Jongens niet steun te zoeken heel vaak, dus als je erachter komt dat iemand kan rekenen, dus hij weet zeker dat iemand hem echt wie houdt.

Hoe maak je een man die je van hem houdt, zonder woorden te vertellen? Wat zijn uw suggesties?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha