10 tips over hoe om dwangmatig en hersenloze eten STOP10 tips over hoe om dwangmatig en hersenloze eten STOP

Veel mensen vragen zich af hoe om te stoppen met het eten zo veel. Eten zonder denken is wanneer je eet, wanneer we niet echt nodig om te eten en we doen het zonder na te denken. Het kan worden veroorzaakt door gewoonte, zoals altijd wanneer u een hapje eten als je gaat zitten in de voorkant van de tv, kan worden veroorzaakt door stress, waar je eet voor comfort en kan worden veroorzaakt door eenvoudige verveling ook. Wat ook de redenen achter hersenloze eten, als je ooit hebt keek naar beneden en vond jezelf afvraagt ​​waar heb alle cookies, lees dan deze tien tips om u te helpen stoppen met eten zonder te denken:

1. Focus op je eten

Eerste goede adviezen over hoe dwangmatig eten te stoppen is om zich te concentreren op je eten. Een van de belangrijkste oorzaken van obesitas vandaag is een gewoonte die velen van ons hebben onze maaltijden te eten voor de televisie of computer. Heel eenvoudig, als de focus ligt niet op wat je eet, moet je meer eten en u zult niet eens in de gaten als je vol bent.


2. Zet de vork neer en tempo jezelf

Neem een ​​hap van voedsel in een tijd en legde zijn vork neer tussen de happen. Geef jezelf de tijd om je eten goed te kauwen, genieten van de smaak en genieten van uw eten. Het duurt eigenlijk ongeveer twintig minuten voor je lichaam om u te vertellen dat het vol, dus als je eet te snel, te veel eet je.

3. Drink een glas water voor elke maaltijd

Nog een goede tip over hoe hersenloze eten en dwangmatig te stoppen is om een ​​glas zuiver water te drinken 15 minuten voor elke maaltijd. Er wordt geschat dat meer dan 70% van de mensen zijn uitgedroogd toch, dus een extra paar glazen water zeker niet van plan om je pijn te doen. Drink een glas water voor de maaltijd honger zal verminderen en zijn vol, dus het zal minder waarschijnlijk te veel eten.

4. Eet niet als je geen honger

Proberen om meer bewust te worden van wat je lichaam daar en de volgende keer dat je merkt dat je te bereiken voor een hapje zegt, stop en vraag jezelf af of je echt honger. Dorst wordt vaak verward met honger, dus een glas water zou kunnen helpen in deze situaties ook.

5. Vergeet niet, er is geen noodzaak om uw bord te annuleren

De meesten van ons hebben geleerd dat we altijd onze borden duidelijk tijdens de maaltijden en dat is uitgegroeid tot een ingesleten gewoonte. Nu we ouder, maar we moeten meer bewust worden van het eten van alleen maar wat we nodig hebben, niet ritueel eten wat wordt gezet voor ons, want dit is wat we geleerd toen we kinderen waren.

6. eet altijd uit een plaat

Maak er een gewoonte van om snacks op een plaat zetten en eten ze uit de verpakking. Als u wilt twee koekjes te eten, zet dan twee op een bord en eet het, want als je het pakket, het is al te makkelijk te krijgen, maar een nog veel meer!

7. Houd een eetdagboek

Eetdagboek kan ook helpen over hoe om te stoppen met dwangmatig eten. Als je echt wilt weten wat je elke dag eten en dan houden een dagboek. Schrijf alles op wat je eet, zelfs de kleinste van snacks en, als je eerlijk bent, wordt u verrast door de resultaten. Maak een notitie van elke hap je eet zul je meer bewust van je eetgewoonten te maken en dat zal je wel twee keer nadenken voordat je snack.

8. Sla geen maaltijden

Volgende goed advies over hoe om eetbuien te stoppen is om te voorkomen dat het overslaan van maaltijden. Overslaan van maaltijden zal je moe voelt later en dan moet je meer eten om het goed te maken, zonder zelfs te realiseren. Het is beter om vijf of zes maaltijden, in de loop van de dag, dat wil zeggen een groot binge aan het eind van de dag en vergeet - ontbijt de belangrijkste van alle maaltijden.

9. je tanden poetsen na de maaltijd

Tandenpoetsen is een andere goede truc over hoe om te stoppen met dwangmatig eten en hersenloze en laat je mond fris, munt en schoon. Als je je tanden poetsen na elke maaltijd je zal veel minder geneigd het gevoel dat gevoel van frisheid ruïneren met enkele zoute chips of andere snacks waardeloos.

10. Eet met je linkerhand

Het eten van snacks met minder dominante hand, je linkerhand als je rechtshandig bent, zul je veel meer bewust van wat je doet te maken. Hersenloze eten treedt op wanneer u helemaal niet over wat je doet en dompelen in jam met de minder dominante hand zal je dwingen om zich te concentreren op je eten meer denken.

Hoe te dwangmatig eten en hersenloze stoppen? Heeft u andere tips om te delen?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha