10 tips over hoe om dubbele kin VERLAGEN10 tips over hoe om dubbele kin VERLAGEN

Het hebben van een dubbele kin betekent niet altijd dat je te zwaar bent, kan genetisch zijn en kan het resultaat van uw slappe huid als je een beetje 'ouder. Onnodig te zeggen, als je te zwaar bent, dan heb je meer kans om een ​​dubbele kin te ontwikkelen en, in dit geval, het gewichtsverlies vermindert de grootte van uw dubbele kin. Er zijn ook chirurgische procedures die overtollig vet en huid kan verwijderen uit de kin, maar als u op zoek bent naar een goedkopere manier om het probleem aan te pakken, hier zijn tien tips over hoe je een dubbele kin verminderen zonder chirurgie chirurgie.

1. kauwgom kauwen

De eenvoudigste manier om uw kaak en kin toon is om kauwgom kauwen een paar keer per dag. Kauwgom u niet voorkomen dat werkt, of in de weg van alles wat je zou kunnen doen, dus je zou kunnen zetten van uw kin op elk moment van de dag. Het heeft ook het voordeel dat goed voor de tanden, omdat het helpt om stukken voedsel uit de tanden, evenals de plaque te verwijderen.


2. Olie tarwekiemen

Nog een goede tip over hoe u de dubbele kin te verminderen is om de tarwekiemolie gebruiken. Als uw dubbele kin wordt veroorzaakt door losse huid, masseer daarna met de tarwekiemolie zal bijdragen tot de versterking van de huid. Tarwekiemolie is een grote bron van vitamine E, die de huid en de IT-bedrijven voedt. Massage tarwekiemen olie op je kin hele nacht, je omhoog te werken van de hals aan de kin, voor ongeveer tien tot vijftien minuten. Laat de olie gedurende de nacht dus dat vitamine E een kans heeft om volledig geabsorbeerd in de huid.

3. Chin liften

In tegenstelling tot kauwgom, dit is een gezicht oefening u wilt doen in prive! Kin liften werk van oefenen en het uitrekken van de spieren van de kaak, keel en nek. Het is waarschijnlijk het beste om deze oefening zitten doen. Kantel je hoofd naar achteren, zodat u op zoek bent naar het plafond, en het houden van zijn ogen te kijken, portemonnee uw lippen als je probeert om het plafond te kussen. Houd deze positie gedurende vijf seconden, ontspan en herhaal tien keer.

4 eiwitten

Volgende goede tip over hoe je een dubbele kin verminderen, vooral als het werd veroorzaakt door verslapping van de huid onder de kin, is om eiwitten, die een natuurlijke huidverstrakking effect gebruiken. Klop het wit van twee eieren en voeg een eetlepel honing en een eetlepel olijfolie. Breng het masker aan de kin en hals en laat het op voor vijftien minuten. Als eiwitten droog, zal u voelt dat ze het aandraaien van de huid. Doe dit elke dag voor het beste resultaat.

5. nek rollen

Nek oefeningen rollen zijn een goede manier om de spieren onder je kin toon en draai de huid ook, het is ook een goede manier om stress te verminderen en helpen bij het slapen. Ga zitten met je hoofd recht vooruit kijken, dan voorzichtig buigen het hoofd aan de ene kant en draai het hoofd rond in een cirkelvormige beweging. Afwisselend een zone en een tegen de klok in en doe de oefening voor ongeveer drie minuten per dag, en je zult snel het verschil zien in uw dubbele kin.

Cacaoboter 6.

Nog een tip over hoe u de dubbele kin te verminderen is cacaoboter gebruiken. Masseer de kin met cacaoboter verbetert de bloedtoevoer naar het gebied en het verbeteren van elasticiteit van de huid. Warmen twee eetlepels cacaoboter en wrijf op de huid voor ongeveer tien minuten. Doe dit regelmatig en vermindering van dubbele kin, toon spieren en uw huid super zacht en glad als goed.

7. Cardio oefeningen

Als een dubbele kin is vaak het teken van overgewicht, cardiovasculaire oefening zal verbranden van vet over het hele lichaam, met inbegrip van uw dubbele kin. U kunt draai de huid en de toon spieren met de methoden die we hebben beschreven, maar om vet te verbranden, moet je eet een gezonde voeding en lichaamsbeweging, zodat u meer calorieën verbranden dan je verbruikt.

8. Chew en loslaten kaak

Dit is een gezichtsoefeningsprogramma kunnen de spieren van de kaak, nek en wangen uitstrekken. Ga zitten met je hoofd naar voren en recht, met de smalle mond en kauwen bewegingen overdreven voor een minuut. Dan, het houden van uw tong gehouden aan de onderkant van de mond, open uw mond voor vijf seconden. Keer terug naar de uitoefening kauwen en herhaal de reeks van tien keer.

9. Drink groene thee

Volgende goed advies over hoe u de dubbele kin te verminderen is om te drinken groene thee per dag. Groene thee verhoogt je metabolisme, zodat je meer vet te verbranden, en helpt ook om het overtollige water af te voeren en gifstoffen uit het lichaam, die de oorzaak zijn van een dubbele kin kan zijn.

10. Denk na over je houding

Zelfs de slankste mensen kunnen zichzelf kijken als ze een dubbele kin, als je een slechte houding en zit met zijn hoofd zakte naar voren. Ga rechtop zitten, met je hoofd omhoog, en het zal direct verminderen de verschijning van een dubbele kin. Het zal helpen om de spieren van de nek versterkt, waardoor de langdurige vermindering van het belang van een dubbele kin.

Hoe maak je een dubbele kin te verminderen? Wat zijn uw beste tips?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha