10 tips over hoe om comfortabel, maar stijlvolle en chique op een lange vlucht BE10 tips over hoe om comfortabel, maar stijlvolle en chique op een lange vlucht BE

Lange afstanden is erg grappig; je krijgt om nieuwe plaatsen te zien en kunt u kennismaken met een heleboel nieuwe en interessante mensen, maar je krijgt ook te zitten op een vliegtuig voor acht uur, terwijl de kleding verfomfaaid, zijn haar wordt het een complete ramp, en je uitgedroogd en extreem vervelen . Sommige mensen lijken te hebben opgegeven proberen te chic kijken op een vliegtuig, ze boord kijken alsof ze over te leggen voor de TV thuis, maar als je wilt een beetje 'meer als een internationale reiziger, die heeft een bepaalde stijl kijken , hebben we tien tips voor u op hoe comfortabel op een langeafstandsvlucht en zien er nog elegant en chic tegelijk.

1. Draag slip op schoenen

Je moet gevoelig in de keuze van schoenen voor een lange-afstandsvluchten vlucht. Kies schoenen die in staat zijn om gemakkelijk te glijden in en uit zal zijn en dan zal het gemakkelijker zijn om comfortabel in het plan te krijgen en dat bespaart u tijd bij de veiligheidscontrole, als ze je vragen je schoenen uit. De appartementen zijn de beste keuze voor comfort, en het is een goed idee om een ​​soort van sokken te dragen om op blote voeten te houden van het aanraken van de vuile tapijt in het vliegtuig.


2. Draag broek stretchstof

Een andere goede tip over hoe om te reizen in stijl is om te dragen broek stretch stof. Veel mensen dragen jeans als ze vliegen, maar de denim stof is zeer meedogenloos en kan snijden rond de taille, als u zaten in jeans voor een lange periode van tijd. Stretch jeans of andere flexibele stoffen zijn veel beter om te dragen tijdens de vlucht; ze zullen veel comfortabeler zijn en er beter uitzien als je uit het vliegtuig stapt ook.

3. slijtlagen

Wanneer u vliegt, moet je omgaan met de tijd thuis, de koude lucht op de grond en vervolgens het vuur als het gaat om de zon bestemming. De gemakkelijke manier om dit, is om lagen te dragen. Vervolgens kunt u toevoegen of verwijderen lagen om te gaan met veranderingen in temperatuur en, als je het dragen van een mooie jas, kunt u het uit tijdens het gevecht, dus het zal nog steeds kijken perfect en elegant als je landt.

4. Draag losse top

Een van de grote pieken van de lange-afstandsvluchten vlucht is een losse top, of een shirt te dragen, kunt u gemakkelijk untuck uit je broek als je in zijn plaats, en weer op als je opstaat. Een losse overhemd is comfortabel om te dragen tijdens de vlucht en niet vastklampen aan je rug als je uit het vliegtuig stapt.

5. Draag een beha gevoelig

Bras kan bijzonder ongemakkelijk op een vliegtuig, zodat een van de grote tenen van de lange-afstandsvluchten vlucht is om een ​​beha met wijsheid te kiezen. Je moet een beha die niet onder de draad te dragen, maar nog steeds geven je genoeg steun voor de duur van de vlucht. Je zou natuurlijk gewoon de beha wanneer u gaat slapen. Niemand zal toch opmerken, omdat ze slapen of tv kijken.

6. Draag een sjaal

Volgende grote tip over hoe om te reizen in stijl is om een ​​hoofddoek te dragen, als je een beetje 'van glamour kunt toevoegen aan elke outfit, en als je een grote sjaal te dragen, kun je het gebruiken als een deken op de vloer. Als je een mooie kleurrijke sjaal te dragen, kan het ook dienst doen als een band wanneer u op uw bestemming aankomt. Dat zal zorgen voor je haar, als hij messed up op de vlucht.

7. Draag je haar tijdens de vlucht

Als je haar is lang of halflang, dan altijd je haar te dragen tijdens de vlucht. Op deze manier zal het niet verstrikt raken in het punt waar de kop rust op de rug van de stoel. Als je haar is korter, dus vergeet niet op te ruimen voordat je uit het vliegtuig.

8. Draag een zonnebril

Dit is een van de eenvoudige tips over hoe om te reizen in stijl. Probeer als je misschien, je waarschijnlijk niet goed slapen op een vliegtuig en die, samen met de jetlag en een slechte cabine lucht, zal waarschijnlijk geven u rode ogen pijnlijk. Een zonnebril ziet er echt chic in de vertrekhal en kan essentieel zijn in de aankomsthal zijn. Ze kunnen ook worden gedragen op het hoofd als een band om de aandacht weg te trekken van je haar, als het werd verstoord op de vlucht.

9. Drink veel water

De lucht die wordt gepompt door de cabine van een vliegtuig is erg droog en zal binnenkort uitdrogen en uw huid. Dus een van de uiteinden van de lange-afstandsvluchten is om veel water te drinken tijdens het gevecht, en zal u helpen er meer uitgerust en alert wanneer je aankomt. Breng een gezicht mist is ook een goed idee om de huid gehydrateerd tijdens de vlucht te houden.

10. Bereid om uit het vliegtuig

Kort voordat het vliegtuig landt, geef je gezicht een doek over het gezicht met een zachte reiniging en hydrateren met een lichte moisturizer. Gebruik concealer onder de ogen en roodheid die zich tijdens de reis, een schot van lippenstift en een beetje 'van oog make-up, als je wilt, en je bent klaar om uit het vliegtuig op zoek naar een leuk klein zijn' meer elegante en chique, van die mensen die hebben gereisd in hun pakken!

Hoe om te reizen in stijl? Wat zijn uw favoriete tips langeafstandsvlucht?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha