10 tips over hoe nog mooier in 1 minuut of minder10 tips over hoe nog mooier in 1 minuut of minder

U kunt uw huis verlaten hebben vanmorgen, op zoek naar helder en fris, maar als het was een zware dag, halverwege de middag, zou je het gevoel dat je hebt gemarkeerd en begint te kijken een beetje 'moe. Als je aan het werk zijn, dan heb je weinig keus, maar om de dag te zien tot het einde. Dit betekent niet dat er niets is dat kan worden gedaan om te doen herleven als je wel kijken. Als je kunt afkoelen als je bekijkt, zul je nog beter voelen, dus lees deze tien goede tips en hoe het kan je nog mooier uitzien in slechts een minuut of zo.

1. Doe een beetje 'van felle lippenstift

Lipstick is verbazingwekkend dingen en kan veel doen om je gezicht te fleuren. Een schot van heldere rode lippenstift en roze zon, kan het je hele uiterlijk te veranderen. Uw glimlach zal breder kijken, je ogen helderder en meer wakker en zal een groot vertrouwen booster te zijn.


2. Drink een glas water

Een deel van de reden dat u zich zo moe aan het eind van de dag, is dat het waarschijnlijk een beetje 'uitgedroogd. Dit zal niet alleen zorgen dat u slaperig voelen; Het kan ook weergegeven in uw huid en ogen. Drink een glas water en je wordt wakker en vernieuw uw huid ook. U zult verrast zijn hoe snel een glas water kan verbeteren hoe je eruit ziet en hoe je je voelt.

3. Wrijf een ijsblokje op je gezicht

Wrijf een ijsblokje op je gezicht je wakker en wakker je huid ook. En 'koele, verfrissende ijs koud de poriën van de huid te sluiten en de ontsteking te verminderen die u zou kunnen hebben. Als het een warme dag, voer het ijsblokje op de binnenkant van de armen zo goed en dit koelt het bloed in zijn aderen en die op hun beurt, het koelen van de rest van je lichaam en maak je er een stuk minder warm en zenuwachtig.

4. Maak een mini-workout

Een minuut is alles wat het zal duren om het bloed pompen en krijgen de zuurstof stroomt naar uw huid. Probeer lopen in plaats voor een minuut of doen springen aansluitingen. Klik hier voor de bloedsomloop weer op gang, die de kleur weer terug te brengen in zijn wangen en voelt u zich en er meer in leven.

5. Trek je schouders naar achteren en staan

Als je moe, traag en niemand kan kijken elegant en mooi als ze slungelig. Trek je schouders naar achteren en houd je hoofd omhoog en opstaan, of zitten met je rug recht omhoog. Hebben een slechte houding is slecht voor je rug als je uiterlijk en rechttrekken ook jezelf te verbeteren circulatie.

6. Spritz jezelf met rozenwater

Een snelle spritz met rose water zal uw huid animeren. Het zal de huid hydrateren en heeft anti-inflammatoire eigenschappen, dus het zal geen ontsteking te verminderen in je gezicht. Rosewater is een redder in nood in de dag, dus breng een fles rond met u in uw handtas en gebruik het wanneer je moe voelt, of uw huid begint te droog en strak te voelen.

7. Eet een banaan

Bananen zijn een grote bron van energie, dus eet een banaan snel opfleuren en krijg je weer op gang. Nog beter, kunt u de binnenkant van de bananenschil te gebruiken om uw huid te verfrissen ook. Wrijf de binnenkant van een banaan huid op je gezicht en scrubben de huid en hydrateren en mollig. Houd wrijven voor ongeveer een minuut en spoel je gezicht met koud water.

8. Masseer de nek

Wanneer je moe, zal de spieren in je nek vast en dit kan de doorstroming van het bloed naar je gezicht te beperken. Masseer de achterkant van zijn hoofd voor een minuut en dit zal de spieren los te maken en laat het bloed weer stromen. Het zal voelt u zich minder moe en gestrest en fleuren uw teint.

9. Adem in sommige pepermuntolie

Wrijf wat 'pepermuntolie op de palmen van de handen, kopje hen over zijn gezicht en inhaleer de dampen. Pepermunt olie heeft heerlijk verfrissend geur die naar beneden zal kalmeren en gevoelens van stress te verminderen. Het helpt ook om de nasale passages duidelijk meer zuurstof zal altijd om je hersenen en de huid.

10. Breng een vleugje luminizer de binnenste hoeken van de ogen.

Om al uw ogen te openen en maak jezelf kijken meer wakker, alles wat je hoeft te doen is wrijf een beetje 'luminizer boven de binnenste hoeken van de ogen. Gebruik gewoon je vingers aan te brengen en goed mengen en, binnen enkele seconden, zal uw ogen kijken nogal wat 'lichter.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha