10 tips over hoe nieuwe mensen te ontmoeten in een nieuwe stad10 tips over hoe nieuwe mensen te ontmoeten in een nieuwe stad

Het verhuist naar een nieuwe stad en je ineens merkt dat je omringd door mensen, maar geen vrienden. Opnieuw beginnen in een nieuwe stad kan een ontmoedigende taak zijn en niemand wil om alleen te zijn in de stad, dus lees deze tien tips om te weten dat de mensen, wanneer u verhuist naar een nieuwe stad:

1. Niet je oude vrienden te laten vallen

Hoe ver je bent, in contact blijven met je oude vrienden. Het zal een tijdje 'nemen om een ​​nieuwe sociale kring te ontwikkelen, dus zichzelf niet isoleren. Als je een beetje 'alleen voelen, dus een snelle oproep of een e-mail naar een van je oude vrienden zal binnenkort vrolijken je weer.


2. Wees niet verlegen zijn en zeggen 'hallo' om uw buren

Zeg 'hallo' om uw buren is een andere goede tip over hoe om nieuwe mensen te ontmoeten in een nieuwe stad. Het zal binnenkort beginnen aan een aantal van de nieuwe gezichten om je heen in je nieuwe stad te herkennen, dus wees niet verlegen, zeg 'hallo' en stel jezelf aan hen. Of u in de buurt of gewoon leven zien ze elke dag op de bus, is er geen kwaad in het proberen om te weten.

3. Hebben mensen niet vooruit

Ga er niet vanuit dat je weet dat de aard van de persoon die je vriend zal zijn, het kan iedereen zijn. Je eerste vriend zou de oude dame die naast de deur woont, of de jonge man die je op het werk ontmoet. Dat is geweldig ding over vrienden, kan elk type persoon.

4. Maak je geen zorgen over de afwijzing

Bent u van plan om mensen die gewoon niet willen vrienden zijn, maar laat je niet afschrikken voldoen. Niet iedereen wil om vriendelijk te zijn, dat is hun keuze, maar zal binnenkort te vinden sommige mensen die dat doen.

5. Verplaatsingen

Volgende grote tip over hoe om nieuwe mensen te ontmoeten in een nieuwe stad is om eruit te komen en over. Nieuwe vrienden worden niet kloppen op de deur, moet je om eruit te komen en uw nieuwe stad te verkennen. Beginnen met het krijgen in een routine en regelmatig te bezoeken dezelfde plaatsen. Stoppen bij dezelfde koffieshop elke ochtend, bijvoorbeeld, en zal binnenkort beginnen aan de vaste plaatsen.

6. Zoek uw lokale sportschool

Een abonnement op uw lokale sportschool is een geweldige tip over hoe om nieuwe mensen te ontmoeten in een nieuwe stad. Controleer uw dichtstbijzijnde fitnessruimte en registreer met degene die je wilt. Nu is niet het moment om te laten onze oefening regime moet onder de leiding en je kunt er ook nieuwe mensen te ontmoeten.

7. Accepteer uitnodigingen

Ontmoet mensen door middel van presentaties en niet om uitnodigingen te verlagen, als je ze te krijgen. Het kan pijnlijk om naar een feestje waar je niet weet iedereen daar te zijn, maar dat is het punt, je bent er om nieuwe mensen te ontmoeten!

8. Blijf positief en optimistisch

Mensen willen om te socialiseren met positieve mensen, dus je hoeft er niet uit en beginnen met te zeggen die geneigd zijn om te horen dat je alleen bent en hebben geen vrienden! Glimlach, positief, en zal snel nieuwe mensen in je leven.

9. Dien uw hand en doe wat 'vrijwilliger

Volgende tip over hoe om nieuwe mensen te ontmoeten in een nieuwe stad is om wat werk als vrijwilliger doen; Het is leuk en kan een echt lonende ervaring. Daarnaast kunt u een heleboel gelijkgestemde mensen die heel goed zou kunnen worden je vrienden te ontmoeten ..

10. Neem een ​​nieuwe hobby

Deelnemen aan een klasse of het nemen van een hobby. Er is een goede reden dat alle stelde dit als een manier om nieuwe vrienden te maken en dit is omdat het werkt! Kijk maar in de plaatselijke krant, of kijk online naar iets dat je interesseert en geef het een gaan. Je zult waarschijnlijk vinden andere mensen die op zoek zijn naar nieuwe vrienden, deze mensen zijn net als jij.

Er zijn veel andere manieren om nieuwe mensen te ontmoeten, maar blijven op een positieve noot en creatief.

Heeft u nog andere suggesties over hoe om nieuwe mensen te ontmoeten in een nieuwe stad?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha