10 tips over hoe naar een bruiloft AMAZING plannen zonder verbreking van de bank10 tips over hoe naar een bruiloft AMAZING plannen zonder verbreking van de bank

Ah, onze droom bruiloft. Velen van ons opgroeien dromen over onze trouwdag; we denken aan de lange, golvende witte jurken, grote, elegante gebouwen, en onze eigen Prince Charming.

Maar als je ouder wordt, je vastklampen deze visies terwijl het proberen niet te laten uw financiën te krijgen je naar beneden. Maar aan de achterkant van je geest je weet dat de bank gewoon is niet van plan om u te laten het soort huwelijk dat we in een Disney film. Nou, tenzij je wilt

onderbreking

de bank deelneemt.


Het feit is echter dat het nog steeds heel goed mogelijk om een ​​geweldig huwelijk te hebben, zonder de uitgaven al uw geld, een lening, en uw huis, auto en huisdieren te verkopen voordat. Dus, laten we een kijkje nemen op 10 tips over hoe je een bruiloft op een budget te plannen!

1. Koop bloemen van het seizoen

Je kunt niet een bruiloft zonder bloemen. Het is alsof je een venster zonder glas.

Maar bloemen kunnen krijgen

werkelijk

duur, vooral als alle bruidsmeisjes elke exotische boeket. Om ervoor te zorgen dat de bloemen zijn niet zo duur, maar nog steeds ziet er geweldig uit, kunt u kopen bloemen van het seizoen. Deze zullen nog steeds ziet er geweldig uit, vooral als de Jazz allemaal met een prachtige hanger peren en linten, maar kost veel minder.

2. Bloemen hoeft niet overal

Je vindt er tal van tafels in de trouwdag hebben, en kan heel makkelijk om te denken dat je bloemen op elke tafel nodig. Maar dit zal alleen maar veel kosten, zoals bloemen vaak een van de duurste onderdelen van een huwelijk. En omdat er slechts zo veel van hen, kan het geld echt ToT up.

Wij stellen voor dat in plaats van bloemen op elke tafel, kan je gaan met een aantal goedkope vazen ​​die zijn gevuld met water of zelfs kaarsen.

3. U hoeft niet een taart nodig

Deze dagen, meer en meer koppels af te zien van de traditionele grote taart, bruiloft. Bruidstaarten zijn

werkelijk

duur en kost meer dan $ 1000. Daarnaast zijn veel klanten klagen vaak dat ze niet eens willen bruidstaart te eten maar alleen omdat "het is een huwelijk."

Niet het gevoel dat je een bruidstaart te hebben. In plaats daarvan, waarom niet gaan voor een dessert buffet of zelfs een paar van snoep? Iedereen houdt van cupcakes, en zijn veel minder onderdrukkend te eten.

4. Gebruik een foto wijselijk

Nog een tip over hoe je een bruiloft op een begroting van plan is om een ​​fotograaf verstandig te gebruiken. Professionele fotografen betalen

lot

geld om een ​​aantal foto's van een bruiloft te nemen. Ja, ze zijn erg goed in wat ze doen en herinneringen die bijdragen aan het behoud van zijn zeker onbetaalbaar.

Er moet een grens nog. Natuurlijk wilt u waarschijnlijk iemand om foto's van uw bruiloft te nemen. Maar heb je ze echt nodig hebt om foto's van de receptie te nemen? Als het antwoord is "niet echt", dan kiezen uit. Het zal u geld besparen en u kunt altijd kiekjes te nemen op hun camera's en telefoons.

5. Wees creatief over uw bruiloft receptie

Het is vaak de trouwlocatie die de meeste van uw kapitaal afvoert, maar we hebben allemaal het gevoel onder druk gezet om een ​​spectaculaire plek huren. Immers, de meeste van uw gezinsleden waarschijnlijk een geweldige plek die voor hun huwelijk, en ongetwijfeld de behoefte voelen om hetzelfde te doen.

Maar als je echt creatieve plek voor de bruiloft, zou je in staat zijn om een ​​juweeltje dat te veel geld kost helemaal huren. Zo zal een theater stadium veel minder dan het huren van een hele zaal kosten, maar iedereen kan plezier hebben zal net zo goed zijn.

6. Maak jezelf kijken Stunning

U wilt goed voor je trouwdag, rechts kijken? Natuurlijk wel! Maar niemand zei dat je een professionele make-up artist, die u in rekening brengen een klein fortuin om jezelf te veranderen in een Disney Princess huren. In plaats daarvan, we hebben gewoon niet geloven dat dit de beste manier is om dingen te doen, want iedereen doet.

De realiteit is echter dat je gemakkelijk kon je er goed uitzien voor een fractie van de kosten die u zou betalen voor een make-up artist. Voor meer informatie, doe jezelf een warenhuis een paar dagen eerder voor een gratis vervanging en bestuderen hoe ze dat doen of kijken bruiloft make-up tutorials op YouTube.

7. Vraag uw vrienden om hulp

Volgende tip over hoe je een bruiloft op een begroting van plan is om je vrienden te vragen om hulp. Hebt u een vriend die foto's als een pro kan nemen? Hun auto's voor uw bruiloft. Wat dacht je van een vriend die weet hoe je make-up toe te passen en kan veranderen in een godin? Ze huren ook. Een vriend die kookt? Ze get over it!

Werven van je vrienden om u te helpen is een van de beste manieren om geld te besparen bij de planning voor een bruiloft. Zij zullen net zo goed als een professionele, maar ze kosten veel minder geld - of ze zullen zelfs doen het gratis!

8. Snijd de gastenlijst omlaag

Nog een goede tip over hoe je een bruiloft op een begroting van plan is om een ​​goede kijk op uw gastenlijst nemen en meedogenloos met het.

Heb je echt al die kinderen nodig?

Moeten

ieder

Kinderen?

En collega's?

Echt waar?

Dunner de gastenlijst is een prachtige manier om wat 'geld te besparen, als het gaat om de planning van de bruiloft dag, dus we raden dat je gewoon uit te nodigen mensen die je echt wilt op je bruiloft.

9. Marry Tijdens de week

Oké, het is traditie om te trouwen in het weekend, maar zoals u waarschijnlijk kunt vertellen nu, is dat de traditionele spul is om ervoor te zorgen mensen breken de bank op de dag van de bruiloft.

En 'goed het is bekend dat de midweek bruiloften zijn veel goedkoper dan de bruiloft weekend, en in feite zou je waarschijnlijk verwachten aan een derde minder betalen als je getrouwd bent op een maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Maar zorg ervoor dat iedereen de tijd kan uitstappen werk en u bent gouden!

10. Leen een auto

We willen allemaal om te reizen in stijl op de dag van onze bruiloft, en het is goed om de dames te rocken tot de kerk in een luxe auto. Maar deze machines kan erg duur zijn. Voor het boeken van een, waarom niet vragen je vrienden als ze degene die je kunt lenen? Ze misschien niet, maar het is zeker de moeite waard een schot.

Hoe maak je een bruiloft op een begroting van plan? Wat zijn uw suggesties?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha