10 tips over hoe mooi voelen, zelfs in de dagen BAD10 tips over hoe mooi voelen, zelfs in de dagen BAD

Sommige dagen, is het moeilijk om te voelen mooi, vooral, met realistische beelden van schoonheid dat de media voortdurend voeden ons. Maar toen de meisjes op de covers van magazines hebben stylisten, visagisten en garderobe assistenten, niet naar Photoshop experts noemen! Voor die dagen die lijken te zijn slechte dagen, lees deze tien tips over hoe je mooie elke dag het gevoel:

1. Kijk in de spiegel en glimlach

Eerste en meest eenvoudige tip over hoe je goed te voelen is om te kijken in de spiegel en glimlach. Ieder is mooier als ze lachen, dus neem een ​​kijkje in de spiegel en glimlach. Glimlach aan jezelf, zelfs wanneer u maar wilt, zal het u eraan herinneren hoe mooi je werkelijk bent. Een glimlach veroorzaakt een gevoel van geluk in je hersenen, dat zal helpen om die glimlach op zijn plaats de hele dag.


2. de negatieve gedachten te stoppen

Nog een tip over hoe je goed te voelen is om een ​​einde te maken aan die negatieve gedachten over je leeftijd of je uiterlijk. Niemand ziet er mooi en op hun best, als ze naar beneden. Dus niet gepakt door die negatieve gedachten; Je denkt dat mooi en u zult geweldig gevoel.

3. Controleer uw houding

Volgende! Maak deze kleine oefening: sta op, schouders naar achteren, hoofd omhoog en glimlach op hetzelfde moment. Nu, terwijl je dit doet, probeer dan een slecht gevoel ... Kan je ?! Nee, de houding, vooral in combinatie met een grote glimlach kan kan een groot verschil maken voor hoe je je voelt te maken en als je rechtop staan ​​en lang, ze stralen energie, zelfvertrouwen en schoonheid.

4. Stop de nadruk op het ergste

Hier is nog een tip over hoe je mooi voelen: laat je niet opgehangen op een van uw functies die u niet bevalt, neem een ​​kijkje op de bits die je niet wilt! Niet obsederen zwelling of onvolkomenheid; je bent veel meer dan dat ene ding.

5. Denk na over hoe u uw dierbaren

Neem een ​​kijkje op jezelf door de ogen van mensen die dicht bij je en probeer voor te stellen wat ze zien. Je familie, je kinderen en je partner, om al uw schoonheid te zien, en dus moet je.

6. Niet zo hard proberen

De natuurlijke look is vaak de mooiste, zo niet in de verleiding om te proberen te moeilijk om te veranderen hoe je het bekijkt. Het is nog moeilijker om te voelen mooi als je geobsedeerd over je uiterlijk, dus accepteren wie je bent en zijn er trots op.

7. Wees dankbaar

Dankbaar is een andere goede tip over hoe je mooi voelen. Als u een kijkje nauwer te nemen op de dingen die je hebt in je leven, dan, alle vorderingen die je je uiterlijk zou kunnen hebben zal zeer klein inderdaad geworden. Er is veel meer te voelen mooier dan gewoon hoe goed je haar op een bepaalde dag.

8. Maak een dagelijkse workout

Onze volgende tip over hoe je goed te voelen is om elke dag te oefenen. De oefening is een geweldige manier om je prachtige, enthousiast en vol positiviteit voelen. Het zal uw conditie te verbeteren en geloof in je lichaam te verbeteren. Het zal ook zorgen dat u meer vertrouwen, en zal uw houding en uw teint te verbeteren.

9. Wees vriendelijk

Vergeet niet, ook, dat schoonheid is meer dan wat mensen zien aan de oppervlakte, maar het is ook wat er in het hart. Weldadigheid aan uw vrienden en familie, en weldadigheid aan vreemden ook. U hoeft niet supermodel lijkt aardig te zijn, er is veel meer aan de schoonheid van dit.

10. Denk je dat je bent mooi

Zelfs de mooiste vrouw ter wereld zou een slecht gevoel over haar uiterlijk, hoewel ze elke zelfvertrouwen had, want het is echt een state of mind. Geloof in jezelf, je innerlijke kwaliteiten, evenals je uiterlijk, en dan zal je mooi voelen elke dag.

Hoe om te voelen mooi, zelfs op de slechte dagen? Wat zijn uw suggesties?

Gelukkig blijven en mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha