10 tips over hoe KRACHTIG DETOX UW LEVEN10 tips over hoe KRACHTIG DETOX UW LEVEN

Ontgiften van uw leven kan zijn veel verschillende dingen. Je zou denken, als je het woord ontgifting een resolutie geen alcohol meer drinken, of een dieet dat bestaat uit weinig meer, water en groenten voor een week. Ontgiften je hele leven, maar moet u overwegen detox uw huis, uw mening en uw relaties, als goed. Als je voelt dat je geest en je lichaam heeft behoefte aan een frisse start, lees dan tien manieren om het hele leven detox:

1. Begin met een detox uw huis

Detox is niet alles over het schoonmaken van de schadelijke chemische stoffen; U kunt ook beginnen met rommel De uw huis. Net zoals chemische gifstoffen een negatief effect op de manier waarop het lichaam werkt kan hebben, dan is een rommelig huis kan een impact hebben op hoe je leeft of werk. Na een goede reiniging van de oude afval dat niet nodig is. Detox uw huis en u vindt het makkelijker om dingen te vinden, en het leven zal een beetje 'meer ontspannen geworden.


2. Behandel uw financiën voor een detox ook

Uw financiën kan een belangrijke oorzaak van stress en vaak dat is gewoon omdat we geen controle over hen. Waarin een begroting en reorganiseren van de financiën zijn niet bepaald een spannend vooruitzicht, maar als je de tijd nemen om het te doen, kunt u een lading van stress uit je leven te verwijderen.

4. lezen etiketten

Controleer de etiketten van de producten die u koopt, wat je eet wat je op je haar zorgvuldig. Veel van de giftige stoffen die ons lichaam binnenkomen kan geheel worden vermeden door het kopen van biologisch voedsel waar mogelijk en het gebruik van beauty producten die alleen natuurlijke ingrediënten bevatten.

5. Vermijd toxinen "vrijwilligers"

Het is al erg genoeg met alle giftige stoffen verborgen in voedingsmiddelen en andere producten, zonder de giftige stoffen die je kent is slecht voor je! Roken, alcohol drinken en overdrijven de koffie, kunnen alle druk op je lichaam te zetten en kan leiden tot gezondheidsproblemen vermijden, snijd ze of uitgeknipt en bespaar jezelf van onnodige gifstoffen.

6. Detox je gedachten met positieve mentale houding

Gedachten kan giftig zijn, met name de negatieve. Proberen om negatieve gedachten te houden van je geest, ze de neiging om alleen maar meer te fokken, en vervang ze door positieve plaats. Het maken van de beslissing om positieve gedachten cultiveren en laat de negatieven over te nemen, en je zult veel beter voor het voelen.

7. Schakel naar meer natuurlijke schoonmaakmiddelen

Zelfs de schoonmaak producten die u in uw huis gebruiken, kunnen giftige stoffen die je lichaam kan voeren creëren. In plaats van bleekwater en desinfecterende chemicaliën, probeer dan met behulp van natuurlijke alternatieven zoals tea tree olie, azijn en zeep, en je kunt wat meer gifstoffen uit je leven te verwijderen, evenals vuil.

8. Detox je sociale leven

Sloot de zogenaamde "frenemies 'en gewoon concentreren op uw echte vrienden, het zal uw leven een stuk makkelijker maken Double denk dat de intenties en de woorden van de mensen is slechts een verspilling van energie, om zo de slechte vrienden te spoelen uit de kring, niet. verliezen op alle, zullen echte vrienden staan ​​u.

9. Detox uw gewoonten

Denk na over de dingen die je doet, en dan zul je spijt van krijgen. Al snel heeft een lijst van gewoonten die waren om te vallen, en als ze sloot, zou het veel minder gestrest en veel gelukkiger zijn. Ik ga akkoord met de dingen die je onmogelijk kunt doen, zodat alles tot de laatste minuut? Je nooit genoeg tijd om plezier te hebben verlaten? Als dit u, dan is het tijd om je leven te ontgiften en verwijder deze gewoonten voor altijd.

10. Hoe kunt u uw lichaam ontgiften?

En natuurlijk kunt u uw lichaam te ontgiften. Dit moet een keer per jaar routine niet, als je het gevoel een beetje 'schuldig! Dit moet een continu proces zijn. Het eten van gezonde en natuurlijke voeding, lichaamsbeweging en drink veel zuiver water en je lichaam zal natuurlijk te ontdoen van schadelijke toxines.

Elke andere tips over hoe u uw leven te ontgiften?

Voel je vrij om ze te delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha