10 tips over hoe jurk voor uw lichaamsvorm10 tips over hoe jurk voor uw lichaamsvorm

Als je kleren in je kast die nooit het licht zien van de dag, vanwege de manier waarop ze maken je kijkt, dan is de kans groot dat u niet betalen genoeg aandacht aan de vorm van het lichaam, wanneer je je kleren te kopen. Als u de klassieke zandloper vorm, een peer of een appel vorm van het lichaam, zo niet gekleed op een manier die je lichaam zal vleien, dan kun je nooit gelukkig zijn met de jurken je koopt. Dus, tijd en geld besparen, en neem een ​​kijkje op deze tien tips over hoe om kleding die je lichaam vleien kiezen en leren om te kleden voor je lichaam vorm.

1. Weet wat je lichaam vorm

De waarheid is dat we allemaal verschillende vormen en maten, maar je kunt de mensen passen in een aantal algemene categorieën. Deze vormen zich van rechthoekige, door een lepel, zandloper, met een aantal verschillende vormen in het midden. Als u niet zeker weet wat uw lichaamsvorm is, dan gewoon een kijkje nemen op google, zijn er tal van gidsen beschikbaar en zelfs de Wikipedia pagina heeft gedicteerd aan het onderwerp!


2. Het lichaam peer-vormige

Een peer-vormig lichaam is één waarin het onderste gedeelte van het lichaam groter is dan de bovenkant, en heupen breder zijn dan de schouders. Als u deze algemene vorm, dan moet je proberen om je armen en je leven te benadrukken en de aandacht weg van uw heupen. Blijf lippen uitlopende jurken en breed, de grootte van de heupen evenwicht en slijtage strapless bovenkant en tops die ruches hebben, zodat de bovenste helft van het lichaam in balans met de bodem.

3. De vorm rechthoekige lichaam

De lichaamsvorm rechthoek waarbij de grootte van de schouder, heup en taille zijn zeer vergelijkbaar. In dit geval is de beste eigenschappen te benadrukken met de kleding van de armen en benen. Draag kleding die de rondingen te creëren, zoals schep halzen en lagen kleding toe te voegen aan meer dimensies te creëren. U kunt ook kleding dragen met krullen om meer vorm te maken.

4. De vorm van het lichaam omgekeerde driehoek

Als je relatief brede schouders en borst, ten opzichte van je heupen en taille, dan is dit wat wordt genoemd de omgekeerde driehoek, of ingeklemd vorm van het lichaam. In dit geval wilt u een poging om uw onderste helft benadrukken helder en vol rokken zijn.

5. De vorm zandloper lichaam

In de zandlopervorm, heupen en de schouders zijn min of meer dezelfde grootte en hebben een levensduur die dun, in vergelijking met de rest van het lichaam. Met andere woorden, je hebt curves, en dit is wat je moet streven om te benadrukken. Draag kleding in kasten en riemen te benadrukken vorm, maar het tonen van je bochten met smaak en geen strakke kleding dragen.

6. De appel lichaamsvorm

De appel lichaamsvorm wordt gebruikt om een ​​persoon die het merendeel van hun gewicht boven de heupen, die relatief smal zijn beschreven, en vormen een vrij ruim bovenlichaam. Het gebied van het lichaam dat je wilt markeren, als je dit soort vorm van het lichaam is de benen. Probeer het dragen van korte rokken om te pronken met je benen en dragen dezelfde tops en rokken kleur, om een ​​monochroom effect te creëren. Gordels gedragen rond het kleinste deel van je leven zal ook meer vorm aan uw algehele look.

7. Kies kleuren en patronen wijselijk

Wat uw specifieke vorm van het lichaam, als u een hobbels en bochten die u liever te verbergen, dan dragen donkere kleding, stevige over die gebieden en dragen lichte kleding, patroon op de gebieden van het lichaam die ze willen benadrukken.

8. Hoe om aandacht te trekken, of weg van je leven?

Kunt u gemakkelijk de aandacht te vestigen op uw leven door het dragen van de veiligheidsgordel of kleding die worden geknepen in de taille. Dit zal ook de illusie van leven te creëren, als de gegevens werkelijk vrij eenvoudig. Als u een Apple-vormig lichaam, echter, is het het beste om kleding die vrij hangen dragen en flare uit net onder de borst en over je leven.

9. Houd in gedachten uw lengte te

Nog een goede tip over hoe om te kleden voor je lichaam vorm, bij het kiezen van kleding, moet u uw lengte, evenals de vorm van het lichaam te overwegen. Als je aan de kleine kant, dus vermijd jassen full-length en maxi jurken, dat te veel zal zijn voor jou, en draag kleding die verticale strepen hebben, waardoor je langer kijkt.

10. Draag enkel wat je comfortabel in voelt

Wat uw lichaamsvorm kan worden, draag kleding die u een comfortabel gevoel, omdat je zelfvertrouwen is net zo belangrijk als de kleren die je draagt. Er is nooit enige noodzaak om rond te gaan in kleding die je opvallen of ongemakkelijk voelt, eventuele adviezen die u zou kunnen lezen op het internet!

Hoe te kleden voor je lichaam vorm? Wat zijn uw beste tips?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha