10 tips over hoe je je voelt MOOIE VANDAAG10 tips over hoe je je voelt MOOIE VANDAAG

Wanneer we voortdurend gebombardeerd als we zijn, met beelden van de zeldzame schoonheid van vrouwen in de media, kan iemand in een paar dagen minder dan perfect voelen. Maar dan, dat is het punt. Geen behoefte om perfect te zijn en niet te kijken net als iedereen, omdat je mooi zoals je bent zijn. Statistieken hebben aangetoond dat 8 van de 10 vrouwen zijn ongelukkig met de manier waarop je kijkt, en dat is beneden de eerste plaats het feit dat je het vergelijken van de beroemdheden die uren moeten werken aan hun uiterlijk en horde van de mensen om hen te helpen dat te doen. Stoppen met het maken van vergelijkingen met andere mensen en beginnen om de ware schoonheid die in u met deze tien tips over hoe je je mooi voelt vandaag zien.

1. Focus op de dingen die je graag over jezelf

Alle vrouwen van de wereld, ook die beroemdheden die in alle tijdschriften verschijnen, hebben ze iets over zichzelf dat ze niet bijzonder. Richten zich niet op het feit dat zijn neus is iets scheef, of dat je ogen niet helemaal symmetrisch, zich richten op de dingen die je trots op je uiterlijk zijn. Waarderen van de sterke punten en het negeren van de dingen die niet zo gelukkig, zal u helpen om zich meer mooi vandaag, en elke dag vanaf nu ook.


2. Kijk in de spiegel en glimlach

Nog een goede tip over hoe je goed te voelen is om de dag te beginnen met een glimlach, en je zult voelen en mooier ogenblikkelijk. Een glimlach echt fleuren je gezicht en het is moeilijk om niet te worden aangetrokken tot iemand die naar je glimlacht. Je kunt eigenlijk truc je lichaam in gelukkig. Dus, maak je glimlach en maakt je gelukkiger en mooier voelen.

3. Ontwikkel

Oefening verbetert de vorm van het lichaam en maakt je ook het gevoel een stuk meer zelfvertrouwen en meer op hun gemak met je lichaam. Wanneer u uw lichaam duwen om de grenzen, krijg je meer te waarderen; en dat je zal moeten een betere houding en balans die je krijgt van de oefening zal je zelfvertrouwen te vergroten.

4. Draag kleding die je maakt een goed gevoel

Volgende tip over hoe je goed te voelen is om je tijd te nemen het selecteren van kleren voor de dag. Draag kleding die je liefde en die je goed voelt over jezelf. De kleren die je draagt ​​kan een groot verschil maken voor je zelfbeeld, dus niet alleen werpen op een spijkerbroek en oude T-shirt, zelfs als je gewoon gaat werken, of naar de plaatselijke winkels. Trakteer uzelf op een aantal nieuwe kleren en nieuwe schoenen. Er gaat niets boven een beetje 'van winkelen om je het gevoel mooier.

5. Stop de check jezelf in de spiegel

Je moet kijken in een spiegel op keer, maar als u doorgaat met je uiterlijk te controleren, bewust worden en je zorgen te maken over hoe je het bekijkt. Accepteer dat je zelfs kan hebben wat haar misplaatst soms, er is niets mis mee. Een perfecte uitstraling kan soms lijken onnatuurlijk toch en hoeft niet te worden het controleren van jezelf, wanneer je de kans krijgt.

6. geen tijd te nemen met je haar en make-up in de ochtend ook al

Make-up hoeft niet uren te doen, maar als je een beetje 'van de tijd besteden aan je haar en make-up in de ochtend, het zal zeker zorgen dat u goed voor de rest van de dag te voelen. Slechts tien of vijftien minuten elke ochtend voor te bereiden op de eerste dag, is alles wat je nodig hebt om je klaar om de wereld en ook het verbeteren van je zelfvertrouwen te voelen.

7. te waarderen en houden je lichaam zoals het is

Nog een tip over hoe je goed te voelen is om te leren liefhebben en waarderen je lichaam zoals het is. Wat je ook denkt over hoe je lichaam eruit ziet, het doet een groot werk voor u. Denk na over hoe geweldig het is dat je kunt praten, lopen, dingen en dingen zien. Je lichaam is het huis voor de prachtige persoon die je bent en dat is een geweldig huis dat je leeft! Waarderen en love it.

8. Geef jezelf positieve berichten

Volgende goede tip over hoe je goed te voelen is om te beginnen met het geven van jezelf positieve berichten over uw schoonheid, en beginnen te doen vandaag. Kijk in de spiegel en zeg tegen jezelf dat je er leuk uit vandaag en zal de waarheid dat je echt leuk te versterken. Geloof in je schoonheid en je voelt gelukkig en mooi de hele dag.

9. Dress for uw lichaamsvorm

Een andere manier om je goed te voelen is om kleding die uw lichaamsvorm vleien dragen. Kies kleding die uw beste eigenschappen te benadrukken en niet de aandacht vestigen op de lichaamsdelen die je niet bevalt. U kunt een heleboel tips over hoe u het meeste van de vorm van het lichaam te maken op het internet, alleen Google wat u zoekt te vinden. U zult versteld staan ​​hoe makkelijk het is om te kleden op een manier die elke vorm van het lichaam die je kunt bedenken streelt zijn.

10. Druk uw dankbaarheid

Kijk naar alle dingen die je kunt dankbaar voor te zijn, en wat je bent ongelukkig lijken veel minder groot. Iedereen is anders en niemand is perfect, dus de schoonheid van het menselijk wezen dat u vieren. Breng tien minuten 'dankzij' de dingen die je van jezelf houdt zegt en je kunt beginnen te voelen mooier vandaag.

Hoe om te voelen mooi?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha