10 tips over hoe je je lichaam ziet er geweldig uit te maken10 tips over hoe je je lichaam ziet er geweldig uit te maken

Schoonheid is in het oog van de toeschouwer, en wanneer de kijker is dat je in de spiegel kijkt, is het waarschijnlijk dat je fouten die niemand anders ziet zullen zien. Echter, zouden we allemaal willen kijken geweldig en blij om eventuele nieuwe tip in dit verband te leren zou zijn. Hier zijn een aantal dingen die je kunt doen om in de best mogelijke vorm. Sommige zijn gemakkelijk, anderen hard, maar het zal allemaal betalen op het einde.

1. slaap

Ze noemen het schoonheidsslaapje voor een reden. Velen van ons zijn slaap beroofd en zelfs niet realiseren, maar u moet zich bewust zijn van deze, zoals het gebrek aan slaap verwoestende effecten op het lichaam, kan zoals die zijn vermogen om zich te ontdoen van invloed van gifstoffen. Dit heeft een effect op zowel uw interne organen en je uiterlijk. Dus zorg ervoor dat je genoeg slaap elke nacht krijgen - slapen in het weekend is niet genoeg.


2. Water

Het belang van het houden van het lichaam goed gehydrateerd kan niet genoeg worden benadrukt. De meeste van onze cellen zijn in feite het water, en wanneer het hen berooft van het bedrag dat zij nodig hebben om goed te functioneren en gezond te blijven, je lichaam lijdt. Wacht niet tot je uitgedroogd een beetje 'van water of vers vruchtensap drinken. Dit geldt vooral wanneer u uit te werken of te doen elke andere vorm van fysieke inspanning.

3. Eten

Net genoeg water, eten genoeg van de juiste spullen kan wonderen doen voor je lichaam. Zeker weten welke voedingsmiddelen gezond zijn en welke niet, zodat u beginnen om uw dieet te veranderen, als u momenteel een neiging voor de tweede. Geen behoefte om te gaan vegetarisch of iets dergelijks, maar het aflaten ongezond om te beginnen en dan werken vanaf daar te verminderen. Gezonde voeding kan lekker zijn, weet je?

4. Move

Het is te gemakkelijk om te vergeten hoe belangrijk oefening is voor het lichaam als je een kantoorbaan en rekeningen in elk sociaal netwerk is er. Je werkt en je breekt browsen Facebook of Pinterest nemen, helemaal vergeten dat je hebt vast te zitten in een zittende positie voor de laatste zes uur. Probeer te onthouden dat je lichaam nodig heeft om van tijd tot tijd. Opstaan ​​en lopen, en doe het voor vijf minuten per uur.

5. Relax

De oefening is een must, en dus is ontspanning. Stress heeft voordelen voor u, fysiek of mentaal. Probeer meditatie - gewoon rustig zitten, adem gelijkmatig en focus op je lichaam voor een paar minuten, is er geen noodzaak om het academisch onderzoek. Als je op die manier niet kan gaan, een boek lezen, naar muziek luisteren of een bad nemen. Kortom, alles doen wat je weet brengt uw stress niveaus. Je zal voelen als nieuw na en je lichaam zal je dankbaar zijn.

6. Nieuwe Routine

Als u een gewoonte van vrienden te ontmoeten voor een drankje of diner, waarom niet veranderen op een bijeenkomst om samen te oefenen? Uitoefenen betekent iets van een wandeling naar de stad voor een sessie van wandelen of een bezoek aan de sportschool. U kunt stimuleren elkaar, en alles wat je kunt doen met een beetje 'oefening, in plaats van een paar drankjes. Ten minste een dag per week, moet die niet al te moeilijk zijn.

7. Wees overtuigend

Dat wil overtuigen dat er een beloning zal zijn als je iets voor je lichaam doen. Bijvoorbeeld, als je eerder in de ochtend een half uur en gaan voor een wandeling in een cafe, het zal je belonen met uw favoriete koffie. Of, als je 15 minuten van de oefening, zul je jezelf trakteren op iets lekkers. We hebben alle awards en hen aan ons heeft het dubbele voordeel dat op het geven en ontvangen eindigt beide. Pat jezelf op de rug.

8. intervallen

De onderzoekers concludeerden dat interval trainingen, als je afwisselend uitbarstingen van intense activiteit en periodes van rust, zijn in veel gevallen effectiever langzame oefening voor een langere tijd. Een vlaag van activiteit kan ofwel een training in de sportschool of iets eenvoudigs als een snelle klim een ​​paar trappen zijn.

9. kleren die passen

Soms kopen kleren die we niet het gevoel bijzonder comfortabel, maar wij zijn van mening dat een deel van ons lichaam die we niet willen verbergen. In plaats daarvan, kleren kopen die passen - niet te groot en niet te klein - en probeer te kijken naar je lichaam als een geheel, in plaats van een combinatie van functies die moeten worden verbeterd. Niemand is perfect, onthoud dit.

10. Blijf gelukkig

Onze verschijning weerspiegelt onze stemming en hoe we ons voelen over onszelf. Proberen om het lichaam dat je hebt, accepteren met al zijn onvolkomenheden, werken aan degenen die kunnen worden ingesteld en leren om degenen die je niet kunt oplossen houden. Hoe meer positieve je voelt over jezelf, hoe beter het zal zien, het is zo simpel.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha