10 tips over hoe je huid te verbeteren zonder dat de bank10 tips over hoe je huid te verbeteren zonder dat de bank

Je kon letterlijk een fortuin te besteden aan producten voor huidverzorging: dure crèmes en lotions, exfoliërende scrubs te duur en anti-aging behandelingen die je nodig hebt om een ​​tweede hypotheek te nemen om dit te bekostigen! Het goede nieuws is dat je niet hoeft om al dat geld te besteden aan een perfecte huid hebben. Volg deze tien tips eenvoudig en goedkoop en u kunt uw huid te verbeteren, zonder dat de bank:

1. Exfolieer met eenvoudige ingrediënten

Exfoliating de huid, verwijdert dode huidcellen en verzamelde vuil door de dag en zal uw huid er fris en nieuw. Je hebt geen dure scrubs nodig; alleen beetje 'van olijfolie en suiker zal het werk doen net zo goed.


2. Drink groene thee

Als je rode vlekkerige huid, dus probeer groene thee regelmatig te drinken. Groene thee bevat anti-inflammatoire ingrediënten roodheid en bevat ook stoffen die helpen voorkomen dat de vernietiging van collageen en aldus lijntjes en rimpels. Als u een rode huid, dan drinken de ijsthee is beter, want warme dranken roodheid kan verergeren.

3. Drink veel water

Houd uw huid gehydrateerd voor vrijwel zonder kosten bij allen met een eenvoudig glas water. Drinkwater zal de huid gehydrateerd van binnen naar buiten te houden, en zal ook helpen om giftige stoffen die een negatief effect op je huid kan hebben te elimineren.

4. Krijg een goede nachtrust's

Een goede nachtrust is een vrij goedkope manier om duidelijke huid te krijgen! Wanneer je slaapt, het lichaam verjongt, maar als je wakker bent, ligt de nadruk in het lichaam, wat kan de oorzaak zijn van puistjes en de huid dof zijn. Zorg ervoor dat je zeven tot acht uur slaap per nacht kan een groot verschil maken voor uw huid.

5. Gebruik honing te hydrateren en breakouts te verduidelijken

Solliciteer ruwe honing op je gezicht en laat gedurende 5 minuten, voordat opnieuw wassen met warm water, en zal uiteraard uw huid te hydrateren. Honing heeft ook een sterke antibacteriële eigenschappen die helpen om infecties zoals acne te bestrijden.

6. Eet meer rauwe groenten en fruit organische

U kunt uw huid een groot plezier alleen de hoeveelheid groenten en fruit eet je verse verhogen doen. Het is beter om biologische groenten en fruit, zoals de niet-biologische versies kunnen worden verpakt met chemicaliën en pesticiden te kopen. De huid heeft veel vitamine C, E en K, te houden op zoek naar vers en niet droog en schilferig. Je kan natuurlijk, koop een gezichtscrème duur, maar nogmaals, waarom niet gewoon eten meer fruit?

7. Gebruik kokosolie voor heldere huid

Kokosolie is een geweldig, goedkoop alternatief voor dure, kopen, huid producten. En 'puur en simpel en bevat anti-oxidanten om vrije radicalen te bestrijden en heeft ook de natuurlijke schimmeldodende en antibacteriële eigenschappen. Daarnaast heeft het een diepe hydraterende effect op je huid ook.

8. Gebruik een zonnecrème

De zon droogt de huid en veroorzaakt schade die kan leiden tot rimpels en ouderdomsvlekken. Gebruik altijd een zonnebrandcrème, zelfs in de winter, en uw huid zal jonger langer op zoek te blijven.

9. Gebruik olijfolie als reinigingsmiddel

Olijfolie is veel goedkoper en vriendelijke commerciële reiniger en is veel beter voor je huid ook. Olijfolie is veel minder schurende dan de winkel koopt make-up remover en natuurlijk hydrateert en voedt de huid ook.

10. Laat u niet misleiden door de prijs

In huidverzorging, de duurste is niet altijd de beste, en vaak wat je betaalt voor het merk is geweldig, niet de ingrediënten. De huid is zeer gevoelig voor chemische stoffen en zware bestanddelen. De meest goedkope, vriendelijk en de beste manier om de zorg is vaak de eenvoudigste en meest natuurlijke producten.

Heeft u nog andere suggesties over hoe u uw huid te verbeteren zonder dat de bank?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha