10 tips over hoe je HOUD haar gezond en glanzend10 tips over hoe je HOUD haar gezond en glanzend

Terwijl lang haar uw beste bron kunnen zijn, maar het kan ook uw grootste hoofdpijn, omdat lang haar dient te worden verzorgd. Hoe langer het haar, hoe meer kans om het te beschadigen is, maar dat betekent niet dat je moet gaan lopen voor de schaar! Volg gewoon deze eenvoudige tips en helpen om de mooie lange haren in top gezondheid en zien er prachtig uit:

1. Ga niet overboord op haar producten

Onze eerste tip over hoe lang haar gezond en glanzend is te houden - niet de haarproducten niet overdrijven. Lang haar is zwaarder dan kort haar en als je een ophoping van producten in het haar te krijgen, dan zul je verzwaren het haar nog meer en maken het kijken plat en levenloos. Speciale aandacht besteden aan producten die siliconen bevatten. Deze kan je haar er glanzender, toen voor het eerst gebruikt, maar kan bouwen op uw haar en, na verloop van tijd, eigenlijk droog je haar uit.


2. Investeer in een goede haarborstel

Je hebt veel van haar borstel, dus het is de moeite waard het kopen van een haarborstel kwaliteit voor je haar. Het beste type van aankoop zijn borstels met natuurlijke haren rond en op zoek naar een borstel die is stevig, maar toch zacht genoeg dat je niet je haar te doen trekken. Het is ook de moeite waard een grove kam om pijnloos te verlichten eventuele klitten.

3. Air droog je haar waar mogelijk

De beste manier om je haar droog is om het te laten drogen. Te veel warmte kan elk type van haar beschadigen, maar als je lang haar hebt, is het nog verleidelijk om drogers draaien op volle volume op het werk sneller gedaan te krijgen. En 'veel beter om dep je haar met een handdoek en laat de frisse lucht doen de rest.

4. Knip je haar regelmatig

Nog een tip over hoe je gezond lang haar te behouden wordt regelmatig gesneden. Hoewel de mythe dat het knippen van haar sneller groeien is het niet, helpt om lang haar op zoek netjes en opgeruimd. U moet krijgen een trim om de zes tot acht weken aan een gespleten haarpunten af ​​te snijden en houd je haar op zoek slim.

5. Draag uw haar te strak

Sever, kunnen stijlen zoals strakke paardenstaarten of vlechten lang haar en stijl beschadigen het veiliger voor lang haar is gewoon om hem neer te laten. U kunt uw haar te houden van je gezicht met behulp van de bands, maar als je verder om je haar te binden, kunt beschadigen.

6. Kies haarproducten wijselijk

Kies haarproducten die overeenkomen met het type haar en zoveel mogelijk producten kiezen die natuurlijke bestanddelen bevatten. Gewoon, met lang haar, is er meer haar op het beeldscherm, dus als het beschadigd is, dan zal het meer voor de hand. Neem contact op met uw kapper voor hun aanbevelingen, maar is hard ingrediënten, zoals sulfaten, die je moet vermijden.

7. Kleur uw haar niet te vaak

Haarverven bevatten veel agressieve chemicaliën die je haar kan beschadigen, dus het beste advies is aan de stok met de kleur die de natuur je gaf. Als je je haar te kleuren, dan nog alleen deed hij dat als ze echt nodig heeft, en te voorkomen dat de verleiding om de kleur van het haar te veranderen te vaak, alleen maar omdat je je verveelt, vooral voorkomen kleuren die in de behoefte van bleekwater.

8. Minder wassen, more conditioning

Onze volgende tip over hoe u uw lange haar gezond en glanzend is te houden - was minder, meer conditie. De meeste mensen maken zich schuldig aan het wassen van hen al te vaak, maar een dagelijkse wassen zal alle natuurlijke oliën strip uit je haar en laat het drogen en plat. Probeer het wassen van je haar maar twee keer per week. Met behulp van een kwaliteit conditioner en vergeet niet om je haar te geven een goede maar zachte borstel om uw natuurlijke oliën verspreid over de lengte van je haar.

9. Wees lief voor je haar

Boven alles, een andere belangrijke tip over hoe je gezond haar te behouden is lang - vriendelijk en zacht voor haar te zijn en ze houden. Lang haar is vatbaar voor scheuren en splitsen, vooral bij nat. Doe je haar met een handdoek of minder niet droog en vergeet niet om het te beschermen tegen lange blootstelling aan de zon en de wind, en niet bind het in een staart als het nat is.

10. Eet gezond en drink veel water

En 'saai, maar het is waar, moet u een gezond dieet om lang haar te blijven kijken mooi te hebben. Je nodig eiwit voor de haargroei, en veel vitaminen A, C en E om je haar glanzend te houden. Vergeet niet om veel water te drinken, je haar moet moisturizer ook.

Wat is uw favoriete tips over hoe je gezond haar lang te handhaven? Aarzel dan niet om uw haar tips delen in het commentaar hieronder.

Gelukkig blijven en mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  4   2
Augustus 3, 2015 | 19:01:43 | later 3 uur

Tips van verbazingwekkende haar! Dank

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha