10 tips over hoe je garderobe te updaten zonder een fortuin10 tips over hoe je garderobe te updaten zonder een fortuin

Het kan moeilijk zijn om je garderobe op een budget te werken, maar het is niet onmogelijk, en er is geen noodzaak om een ​​fortuin te besteden aan uw garderobe te vernieuwen. Met slechts een beetje 'reorganisatie, sommige creatief denken en intelligent hoop, kunt u een nieuwe look, zonder het opruimen van je kast te maken en helemaal opnieuw beginnen. Hier zijn tien tips over hoe u uw garderobe kunt updaten zonder dat de bank:

1. Get georganiseerd

De eerste stap is om daadwerkelijk te zien wat je al hebt in je garderobe. Haal alles uit de kasten en lades en je zult waarschijnlijk dingen die je vergeten was en nog niet gedragen voor leeftijden.


2. Mix en match

Na het vinden van alle items lang verloren, kunt u nu beginnen met het creëren van nieuwe outfits mengen van de oude. Samenstellen van de elementen die dezelfde kleuren zijn en zie hoe je kunt combineren op verschillende manieren om nieuwe kleren te creëren, zonder de uitgaven een cent.

3. Gooi je kleren verouderd

Denk op lange termijn als je sorteren door je kleren. Als een item is nog steeds in perfecte staat, maar een beetje 'achterhaald, niet weg te gooien, zet het opzij voor het behoud. Het kan volgend jaar weer in de mode zijn, of, in een paar jaar, zou je in staat zijn om het te dragen als een onderdeel van uw vintage look.

4. Swap met vrienden

Hier krijg je een stel vrienden bij elkaar en hebben een kleding en accessoires uitwisseling partij. Waarom gooien prima kleding wanneer vrienden ze kan houden? Wat je ook doet, niet alleen gooien in de prullenbak; kunt u altijd doneren aan goede doelen of zelfs te verkopen.

5. Maak je eigen accessoires

Neem een ​​tweede blik op een aantal van deze kleding en accessoires die zijn toegewezen aan de junk lade. Een strook stof van een rok kan snel veranderen in een sjaal en oude knopen, sieraden en kralen kunnen snel worden omgezet in nieuwe accessoires.

7. Wacht voor de verkoop

Je gewoon verloren Black Friday, maar wanhoop niet, want de verkoop gebeuren het hele jaar. Verwacht je garderobe te werken, zolang uw favoriete winkel heeft een verkoop en dan u kunt ophalen nieuwe kleren voor een fractie van de normale prijs.

8. niet voorbijgaan aan de liefdadigheid en kringloopwinkels

Laat je trots zal stoppen met proberen om een ​​goed doel en opslaan winkelen, want je enkele ongelooflijke koopjes te vinden, zelfs in de kleren soms. Niet alle kleding verkocht in kringloopwinkels zijn tweedehands of, vaak nieuwe, looptijd van items die grotere winkels worden geschonken.

9. winkel buiten het seizoen

Winkel regelmatig en kleren kopen buiten het seizoen. Als je je zomergarderobe te kopen, wanneer de winkels wil je, je meer dan je nodig hebt te betalen. Wachten tot het einde van het seizoen en de prijzen zullen dalen, dan kunt u die kleren voor volgend jaar op te slaan.

10. Geef oude kleren een nieuw leven

Het merendeel van de kleding kan worden gegeven een nieuw leven ingeblazen. De blanken kan opnieuw gewit met bleekmiddel, kan dure onderdelen professioneel schoongemaakt, gerepareerd en opnieuw aangepast en kleding kan een andere kleur worden geverfd. Gebruik je fantasie en je kunt recyclen, geld besparen en volledig vernieuwen van uw garderobe zonder dat u uw bankrekening af te voeren.

Wat zijn uw favoriete tips over hoe u uw garderobe updaten zonder verbreking van de bank?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha