10 tips over hoe je emotionele nabijheid toenemen met hun partner10 tips over hoe je emotionele nabijheid toenemen met hun partner

Emotionele nabijheid met iemand, of intimiteit, is iets dat iedereen nodig heeft in het leven. We moeten allemaal een zielsverwant waarin we vertrouwen en vertrouwen, en dat zal er altijd zijn voor ons. Soms echter, wordt het in de buurt van iemand kan een enge gedachte, want zelfs laat ons meer open te worden gekwetst. Op een bepaald punt in de tijd, dan moet u uw partner te openen en laat je dichter geworden. Als deze tijd is er voor u, lees dan deze tien tips over hoe u uw emotionele intimiteit te verhogen met je partner:

1. Laat je verleden

Laat niet de pijn stop verleden altijd dicht bij je partner nu. Open je geest het idee van nauwe koppeling met uw partner en geloven in hun eigen krachten. Deze keer kan gelijk zijn, zodat er geen kans missen.


2. Leer om jezelf te uiten

Laat je ware gevoelens naar buiten komen, en niet proberen om dingen te verbergen voor je partner. Communiceer je gevoelens eerlijk met je partner en zijn bereid om hem te luisteren in ruil.

3. Ga naar bed en sta samen

Er zijn praktische dingen die je kunt doen om uw nabijheid naar uw partner en een daarvan is het naar bed gaan en opstaan ​​op hetzelfde moment. Het is een simpel ding om te doen, maar het geeft een kans om te spreken, elke dag, en zonder het, kunt u gemakkelijk vinden je gerst met elkaar spreken tijdens de week.

4. Kijk naar het beste in elkaar

Kijk verder dan de argumenten en matig irriterend gewoonten en zich richten op de goede dingen die je graag over elkaar. Niemand is perfect en iedereen maakt fouten, maar die fouten sneller vergeten, hoe eerder je kunt weer aan het werk op om weer dicht zijn.

5. gaan op een date met je partner een keer per week

Gaan samen, minstens één keer per week en zorg ervoor dat je opzij zetten een beetje 'van de tijd voor slechts twee. Dating is niet iets dat moet worden geschrapt, omdat je samen een lange tijd geweest; Het geeft je de kans om samen tijd doorbrengen en genieten van de nieuwe dingen.

6. Touch is belangrijk

Fysiek contact met de partners moet de nauwe band tussen u. Aaien, strelen, zoenen en masseren alle produceren een chemische stof genaamd oxytocine binnen, dat is de chemische stof die mensen band maakt aan elkaar.

7. Laat de gevechten hangen

Werken samen om de strijd op te lossen en niet laten hangen lang. Wanneer een gevecht uit de hand loopt en je anderen niet vergeeft, dan kun je beginnen uit elkaar te groeien en, zo lang als u vertrekt, hoe slechter het zal krijgen.

8. Besteed meer tijd samen

Het klinkt een beetje 'te duidelijk, maar hoe meer tijd je besteedt in elkaars gezelschap, hoe meer je zal worden. Gewoon om elkaar heen uw nabijheid zal toenemen, dus probeer en samen doen meer dingen als je kunt.

9. Om honderd procent eerlijk te zijn

Er is geen ruimte voor leugens en wantrouwen in een nauwe relatie. Je nodig hebt om 100% eerlijk met anderen en deel uw angsten, evenals uw ambities, dan werken samen om eventuele problemen op te lossen en altijd de waarheid te vertellen, maar soms kan pijn doen.

10. meer spontane

Verras elkaar eens in een tijdje. Als je tekenen van onverwachte vriendelijkheid en liefde die stopt dingen saai te tonen, dus plan een verrassing weekendje weg, of koop hem een ​​klein cadeautje. Kleine details, zoals dit op deze manier en zorg ervoor dat jullie beiden weten hoeveel u worden gewaardeerd.

Hoe de emotionele intimiteit met je partner te verhogen?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha