10 tips over hoe je een pauze te overleven en voel me als een beter mens10 tips over hoe je een pauze te overleven en voel me als een beter mens

Heartbreak is een van de moeilijkste dingen die mensen moeten doorlopen. De gevoelens van pijn, afwijzing en verraad kan alles verterende en misschien het gevoel dat je zal nooit overheen. De realiteit is echter dat iedereen kan omgaan met een breuk, het is gewoon hoe om te gaan met dat echt telt. Laat een gebroken hart krijgen de betere van u, leest u deze tien tips over hoe je een pauze kunnen overleven en komen ook uit de ervaring een beter mens.

1. Sta jezelf toe om te huilen en laat de pijn

Je moet de pijn en kwaad loslaten, dus wees niet bang om te huilen zijn. En 'gezond om je emoties te laten en te helpen genezen van de pijn sneller, als je het doet.


2. Sleep de rouw, hoewel

Nog een tip over hoe je een breuk te overleven is om te voorkomen dat het slepen van de rouw. Hoewel het goed is om de emotie vrij te laten en het verdriet voor een tijdje 'accepteren, het is zo leuk om in de rouw te lang. Zit niet in een donkere kamer het afspelen van muziek triest voor weken, moet je een bewust besluit dat je klaar bent met het zijn verdrietig op een bepaald punt te maken en jezelf dwingen om verder te gaan.

3. Houd bezig

Onze volgende suggestie over hoe je een breuk te overleven is bezig te houden. Huilen allemaal gedaan; Het is weer tijd om te gaan met het leven. De pijn zal niet onmiddellijk weg te gaan, maar voordat je weer druk krijgen, snel verdwijnen. Zet al uw energie in uw werk, versieren een kamer in uw huis of uw hobby, en het zal je geest opstijgen dingen, evenals herinneren dat er andere dingen in het leven.

4. Krijg steun van anderen

Wees niet bang om andere mensen over hoe je je voelt om te praten. Iedereen bracht hetzelfde vóór en praten over je gevoelens met vrienden kan helpen dingen uit je borst. Je zou ook een aantal tips voor u die u zullen helpen door deze moeilijke tijd.

5. Niet terug te springen in een andere relatie

Je gaat naar de tijd om te genezen nodig, dus onze volgende tip over hoe je een breuk te overleven is om direct te verplaatsen naar een ander rapport, op de rebound. Probeer niet om het gat achtergelaten door de pauze te vullen, geniet single zijn voor een tijdje ', en wacht tot je echt voldaan aan de juiste persoon.

6. Blijf weg van de voormalige

Vermijd ontmoetingen met je ex is een andere belangrijke tip over hoe om een ​​pauze te overleven. Wat is er gedaan is gedaan, om een ​​zuivere snede van te maken en te sturen goed duidelijk van de eerstgenoemde. Niet controleren op Facebook en gedachten van verzoening. Op dit punt in de tijd, je eigen ruimte moet je je hoofd recht te krijgen, en dit zal niet gebeuren als je in contact met je ex te houden.

8. Gebruik geen overhaaste beslissingen te maken

Nu is niet het moment voor een carrière te veranderen onmiddellijk of verhuizen naar een nieuwe stad! Een totale verandering lijkt misschien een goede manier om een ​​nieuw begin te maken, maar in de gemoedstoestand je na een pauze, kon niet het maken van een beslissing als deze op de juiste en logische redenen.

9. Leren uit ervaring

Volgende nuttige tip over hoe om een ​​pauze te overleven is om te leren van de ervaring. Elke relatie leert ons nieuwe dingen; we meer informatie over de mensen en we meer over onszelf leren. Denk niet over een relatie die eindigde als een mislukking, denk maar als een ervaring, een klein hoofdstuk in het grote boek dat is uw leven. Wat heb je geleerd van dit rapport, kunt u het naar de volgende, en dat zal waarschijnlijk allemaal nog mooier volgende keer.

10. Nu, zij beginnen aan nieuwe avonturen

Zodra je jezelf de tijd om te rouwen en niet meer voel me zo emotioneel over de break-up hebben gegeven, kun je opnieuw beginnen planning voor de toekomst. Je bent een free agent, zodat de wereld aan je voeten. Die episode is gedaan en afgestoft, dus wat ga je doen?

Elke andere tips over hoe om een ​​pauze te overleven en te voelen als een beter mens?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha