10 tips over hoe je een beetje charme toe te voegen aan je outfit DAGELIJKS10 tips over hoe je een beetje charme toe te voegen aan je outfit DAGELIJKS

Voel glamoureuze kan veel doen voor je stemming gedurende de dag. Het is een geweldig gevoel, verhoogt je zelfvertrouwen en maakt je gelukkiger. Maar hoe dat te doen als u niet beschikt over de middelen en, laten we eerlijk zijn, de directeuren van de mode die beroemdheden hebben altijd aan hun zijde, niet passend alle budgetten? Hier zijn tien eenvoudige trucs om dat gevoel te krijgen met je kleren elke dag.

1. Een glamoureuze accessoire

Slechts een kleine, maar waardevolle aanvulling op je outfit, zoals een sjaal of een armband of een broche, kan een delicaat vleugje glamour toe te voegen. Delicate is meestal het beste, als je gaat voor een kleine toevoeging die het verschil maakt.


2. Speel met kleuren

Als je jurk is in grijs-bruin-zwarte delen van het spectrum, kunt u een beetje 'van glamour toe te voegen door te kiezen voor een paar schoenen in een lichte kleur of een tas net zo helder. Of beide, waarom niet? Een paar rode schoenen zou wonderen voor de oude grijze jurk die je denkt is zo saai te doen.

3. voelen aantrekkelijk

U kunt glamoureuze voelen zonder iets aan de oppervlakte te veranderen. Veranderen ondergoed, gaan voor een aantal zijde lingerie. Natuurlijk, zult u de enigen om te zien, maar het maakt niet uit. Waar het om gaat is het gevoel dat zal creëren in je.

4. Het is allemaal in de stof

Je mag niet in staat zijn om een ​​kast vol met dure kleren veroorloven, maar het is zeker kunt investeren in een paar stukken van hoge kwaliteit aan te passen met wat je elke dag te dragen. Gewoon een beetje 'hoger je kan het verschil maken, en maak je anders voelt.

5. stijging ten opzichte van verveling

Verwijder de platte zolen en krijgen op een paar hakken. Soms is dat alles wat je hoeft te doen om meer zelfvertrouwen, meer sprankelend en aantrekkelijker voelen. Als je niet gewend bent aan hoge hakken, om een ​​beetje 'thuis trainen om het risico van een verstuikte enkel of erger zoveel mogelijk te beperken. Ja, hoge hakken vereist enige 'training, maar het is de moeite waard!

6. Krijg je een parelsnoer

Velen geloven dat de parels zijn het ultieme accessoire glamour. Ze praten over de stijl, frisheid en schoonheid. En ze komen in veel verschillende designs, maar neem uw keuze. Parels van oudsher gaan met kleding stijl van werken en casual elegantie, maar de moed om de grenzen van wat acceptabel is duwen. Gewoon ze niet dragen met een pak, toch?

7. Kitsch is ook glamoureus

Als u niet wilt delicate en aristocratische vandaag voelt, ga voor de kitsch charme. Juwelen, en veel, in heldere kleuren kan je dag en uw outfit als fleuren. Voeg een brede riem, op die kringen goldish supersized en je bent klaar.

8. Heavy metal is niet dood

Metal aanvulling voor uw apparatuur zult u dat frisse look te geven, zonder heldere kleuren, als je niet wilt. Geen behoefte om, zo lachen. Metal is hot op dit moment, weet dus niet al te moeilijk zijn om de rok of top, of jas te vinden om toe te voegen aan je garderobe van alledag.

9. Parfum

Glamour is niet alleen in het oog van de toeschouwer, maar ook in hun neus. Draag een geur die je voelt als een ster. Soms is dat al die glamour is noodzakelijk, vooral als je niet de tijd om te plannen accessorising ochtend.

10. Wees jezelf

Dit is de zekerste manier om echt geweldig uit. Volg je intuïtie, wees niet bang om kleding en accessoires te combineren zijn, zodat het zich van wat de mode op het moment is. Naar aanleiding van de mode-blind maakt je niet glamoureus te maken. Het kan eigenlijk maken je belachelijk voelt - het is niet alleen uw ding, om te springen. Kleed de manier waarop u niet van de manier waarop een magazine dat zegt, zo simpel is het.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha