10 tips over hoe je de liefde van zelf oefenen en een goed gevoel DAGELIJKS10 tips over hoe je de liefde van zelf oefenen en een goed gevoel DAGELIJKS

Je goed voelen over jezelf is het thema van boeken en talloze artikelen. Als je ze leest lijkt allemaal zo logisch, zo gezond verstand, maar het is zo moeilijk te bereiken. We willen mooier, intelligenter, rijker, meer succesvol te zijn, noem maar op. En het is vanwege deze constante zoektocht naar meer van alles dat we de neiging om te vergeten hoe gelukkig te zijn met wie we nu zijn, hoe we onszelf houden. Hier zijn tien tips over hoe om te stoppen met zorgen te maken over de mogelijkheid om jezelf te houden:

1. Geld

We hebben nooit genoeg geld, is dit een eenvoudige waarheid en het is te wijten aan het feit dat hoe meer we verdienen, hoe meer je begint te behoeften. Het is een illusie, natuurlijk - de meeste van deze nieuwe eisen zijn duurt slechts vermomming. Denk dat voor een tijdje '- net als veel van de dingen die je denkt dat je het nodig hebt echt nodig? Je zou verbaasd zijn, als je eerlijk met jezelf bent!


2. Kleding

Een nieuwe broek kan je het gevoel mooier en gelukkig met jezelf voor een tijdje ', dan zul je gaan nadenken over de prijs, vooral als het was een dure broek. En dan word je gekleurd door rode wijn. Zo veel voor uw kortstondig geluk. Je gevoel van eigenwaarde, hangt af van uw kleren ?!

3. Gewicht

Waarschijnlijk Ik zweer je gelukkiger zou zijn als je verliest die extra ponden, maar is het echt? Als je gezondheid overwegingen opzij te zetten, is het waarschijnlijk dat je gevoelens voor u hebben niets te maken met uw gewicht. Gezondheidsoverwegingen, onder meer, zijn volkomen legitiem, maar een paar pond meer dan uw ideale gewicht is niet echt een groot probleem van het gewicht.

4. Fout

Het is een veelgemaakte fout in te gaan op onze mislukkingen. Noem het een vorm van zelfbehoud - denken van een fout proberen om toekomstige fouten te voorkomen. Maar te veel van een focus op wat we hebben nagelaten te doen, in plaats van wat we je niet beschermen tegen toekomstige fouten, zal het slechts de vreugde van het succes.

5. Gemiste kansen

Wat is het punt van af wat er zou gebeuren als ik dit deed en niet op een bepaald punt in het verleden? Je kunt niet terug te gaan en een andere keuze. De kans is groot dat u veel gelukkiger zijn als u het eens met de keuzes die we maken en verspil geen tijd te denken over wat er zou zijn gebeurd als je een andere keuze had gemaakt.

6. Breakups

Als je onzeker en jezelf niet zien als een gezond persoon van waarde voor u is het waarschijnlijk te wijten aan scheuren. Maar een pauze nooit de verantwoordelijkheid van een van de mensen die betrokken zijn in het rapport. De les leren en verder gaan. Het was niet jouw schuld, soms dingen niet werken. It takes two to tango toch.

7. Error

We maken allemaal fouten en het duurt slechts een beetje moeite om dit feit te accepteren en leren leven met de gevolgen. Een verantwoordelijke persoon bedoel niet zelf ongelukkig omdat je onvolmaakt zijn. Er bestaat niet zoiets als een perfecte mens. Uitademen.

8. Overige

De meesten van ons wordt voortdurend geconfronteerd met andere mensen. Het is een manier om zelfvertrouwen op te bouwen, maar dat is alleen als het wordt geconcludeerd dat we beter zijn dan de rest van de mensen die we kennen. Dit is zelden het geval. Heb je echt nodig? Het is beter in sommige dingen en slechter in andere tijden, so what? Vergeet niet, niemand is perfect.

9. Verwachtingen

Dus misschien uw familie had hoge verwachtingen voor u. Misschien uw ambities waren verschillen van deze verwachtingen en je ging met hen, in plaats van vechten om iets dat niet wil doen. Als dit je ellendig voelen? Nee, we moeten niet, dus vergeet die verwachtingen.

10. Ga met de stroom

In dit geval willen we de mainstream te volgen, zelfs als het gaat tegen hoe je je voelt. Waarom zou je? Het is niet langer in de school, waar de peer pressure kan verstikkend je bent. Je bent een volwassene en je bent volledig in staat van het maken van je eigen beslissingen en hun eigen keuzes, in lijn met wat, en niet iemand anders, belangrijk vindt.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha