10 tips over hoe je 10 jaar jonger HORLOGE10 tips over hoe je 10 jaar jonger HORLOGE

Zoals de meesten van ons doen alsof we zijn blij om gracieus oud worden, er zijn velen van ons die niet over keek in de spiegel en in het geheim wensten dat we een paar jaar terug kon draaien de klok. Helaas, het verouderingsproces is iets dat niet kan worden gestopt, behalve voor mensen die al enige superkrachten, maar er zijn dingen die we kunnen doen om de vergrijzing van de vooruitgang traag! Hier zijn tien stappen die iedereen kan nemen, dat zal je look te trekken tien jaar:

1. Bevochtig

Hydrateren de huid is onze eerste tip over hoe u 10 jaar jonger uit te zien, dat je een instant lift zal geven, zonder de noodzaak van het mes van een chirurg. Zelfs de meest eenvoudige en elementaire soorten moisturizers zijn vette huid, rimpeltjes en geven een gladder uiterlijk frisser en jonger.


2. Blijf gehydrateerd

Geloof het of niet, kan een eenvoudige glas water een groot verschil met hoe je eruit ziet maken. Als je gehydrateerd te blijven, zal uw huid aanzienlijk beter uitzien en een, mooie, gezonde stralende verschijning te nemen.

3. Helder uw glimlach

De tanden kan uw leeftijd weg te geven, vooral als je dol op koffie en rode wijn zijn! Dus, nog een tip over hoe u 10 jaar jonger uit te zien is het bleken van tanden. Een reis naar de tandarts voor een whitening behandeling kan echt fleuren uw glimlach en geniet jaar off you.

4. Vergeet niet de ogen

Als je ouder wordt, kan donkere kringen onder de ogen meer uitgesproken worden, dus vergeet niet om een ​​concealer gebruiken als je je make-up doen. Licht aan de ogen en hij zal kijken jongere jaren zonder een echte moeite.

5. Verminder suiker

Volgende goed advies over hoe u 10 jaar jonger uit te zien is om de inname van suiker te verminderen. Je weet dat het verminderen van suiker zal helpen gewicht te verliezen, maar wist u dat u ook het ontstaan ​​van rimpels kan verminderen? Wanneer je eet te veel suiker, kan een proces genaamd glycation optreden, die schade toebrengt aan het collageen en creëert rimpels en verslapping van de huid.

6. Slap op zonnebrandcrème

Waarschijnlijk heb je erop aandringen dat uw kinderen worden beschermd tegen de zon, maar doe het zelf? Te veel zon versnellen het verouderingsproces en heeft ook de meest directe effect is om het even welke lijnen en rimpels op te sporen en kan brengen roodheid en huid vlekken.

7. Controleer je ondergoed!

Een slecht passende beha, met te weinig structuur, zal het je houding en je figuur beïnvloeden. Een goed ingerichte beha kon altijd tien jaar uit, alleen, en dat zal je veel meer vertrouwen.

8. Zorg voor uw handen

Een deel van het lichaam die vaak toont de tekenen van de tijd, voor de anderen, is je handen, dan nog een tip over hoe u 10 jaar jonger uit te zien is om te zorgen voor je handen. Gebruik een milde zeep om je handen te wassen en hydrateren altijd met een handcrème na. Een goede slathering met olijfolie of kokosolie elke avond houden ook de huid soepel en jong.

9. Ditch de schoenen 'gevoelige'

Veilig spelen met schoenen is een zekere manier om je ouder dan je werkelijk bent. Hielen zal altijd meer flatterend en zal je houding te verbeteren.

10. Heeft u een haar makeover

Het haar zal ook veel over u en uw leeftijd te zeggen. Niet alleen vasthouden aan wat je altijd hebt gedaan, vraag je kapper om hun advies, vertrouw hen, en openstaan ​​voor nieuwe ideeën.

Kent u een aantal andere tips over hoe om te kijken 10 jaar jonger?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha