10 tips over hoe indruk van een man die je wilt10 tips over hoe indruk van een man die je wilt

Wat is er nodig om een ​​jongen te imponeren? Een curvy figuur en een winnende glimlach zijn dat een man zoekt in een meisje, en als je echt wilt een man die je wilt imponeren, moet je een beetje 'meer verfijnde, niet alleen vertrouwen op die. Hier is een lijst van tien van de dingen die kinderen zoeken wanneer zij voldoen aan een meisje, dingen die een grote indruk op de jongen je zal maken:

1. Gewoon natuurlijk en niet te hard te proberen

Onze eerste stuk van advies over hoe je een man te imponeren - probeer niet te hard om een ​​goede indruk te maken. Als u probeert te moeilijk te imponeren, dan zal het pas over als nep. Of het nu het kleine meisje gegiechel aanpak of de wulpse film sirene vertrouwen, als je je niet echt zijn, dan is het gewoon niet zal werken.


2. Neem haar interesse

En "uw gespreksvaardigheden, evenals uw schoonheid die zal meedoen, dus als je wilt een man aan te sluiten, proberen om gemeenschappelijke grond te praten over te vinden. Zorg ervoor dat u goed te luisteren naar wat hij te zeggen heeft en niet bang zijn om hun mening te uiten. Wees flirterig en speels is slechts het begin. Als u niet in staat om zijn interesse met een goed gesprek te houden zijn, dan is het waarschijnlijk om verder te gaan.

3. Laat je

uniciteit glans.

Toont uw originaliteit

Nog een tip over hoe je een man te imponeren - laat uw uniciteit. Jongens hou van een beetje 'van originaliteit en willen zijn met meisjes die durven om een ​​beetje' anders. Dus niet alleen volgen het pakket en kopieer wat iedereen draagt ​​en doet, doe je eigen ding, echter, en een man zal liefde en respect voor. Heel eenvoudig, als je anders bent, het zal worden geïntrigeerd en geïnteresseerd in het verkennen van meer over u.

4. glimlach, gelukkig zijn en dingen niet te serieus te nemen

Onze volgende eenvoudige tip over hoe om indruk te maken een man is - glimlach en gelukkig zijn. Niemand wil tijd doorbrengen met een schijntje, zo lachen, grap en dingen niet te serieus te nemen, vooral jezelf niet te serieus te nemen. Lachen laat zien dat je vertrouwen in jezelf hebben en dat je leuk kan zijn om rond te zijn, net wat een man probeert.

5. Focus op hem

Zette de telefoon en stoppen met kijken in de kamer bij andere mensen. Hij zal niet onder de indruk te zijn als je niet eens de moeite om zich te concentreren op hem. Het is misschien niet de tijd voor de looks diep in je ogen, maar je moet in ieder geval op zoek in zijn algemene richting!

6. Laat zien dat je onder de indruk bent

Hij bewijzen dat u waren onder de indruk en zal worden onder de indruk van je. Aangezien het niet een man getroffen door een meisje dat verliefd is op hem kon zijn, het laat zien dat het heeft een goede smaak! Lachen om zijn grappen, luisteren naar zijn verhalen en beginnen een beetje flirt, en uw man zal meer onder de indruk van je karakter zijn.

7. kastijden hem toen hij van de lijn krijgt

Als hij stappen op het merk of word een beetje 'te flirterig te vroeg, wees niet bang van hem af zachtjes te weren. Hij zal des te meer voor het respecteren, en je ziet dat je het vertrouwen niet te sollen. Hij zal zijn als dit.

8. Houd de rug meer

Geef niet alles weg in een keer; een beetje intrige gaat een lange weg. Een man zal worden geraakt door een meisje die de diepte van karakter en een beetje 'mysterieus. Het zal me willen meer weten over jou.

9. Toon uw onafhankelijkheid

Toont een man die op eigen benen kan staan ​​en hij zal onder de indruk zijn. Niet vastklampen aan hem en niet vastklampen aan je vrienden, als je met hen. Hij wil weten wie kan gaan naar de badkamer zonder je verloren, en wil in staat zijn om tijd te besteden met u, zonder de noodzaak van de steun van je vrienden om naar te kijken ook.

10. hem dat je bent meer dan alleen een mooi gezicht

De meeste mannen zijn op zoek naar meer dan een mooi gezicht; ze willen iemand die is aantrekkelijk, intelligent en iemand die kan je leren een ding of twee. Iedereen heeft kennis van iets, dus deel uw smaak en interesses met een man, en interesse tonen in zijn hobby's en hoe ook. Hier is hoe een echte gesprek begint.

Hoe maak je een jongen te imponeren? Elke andere tips? Voel je vrij om ze te delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 3
  1   2
Juni- 2, 2015 | 00:53:18 | later 4 uur

Uw blog heeft een contact pagina? Ik positioneren problemen, maar, zou ik schiet e-mail. Ik heb een aantal ideeën voor uw blog u geïnteresseerd zou zijn in horen. Hoe dan ook, goede locatie en ik kijk uit naar het zien van het verbeteren in de tijd.

  2   2
Juni- 2, 2015 | 05:26:32 | later 8 uur

Aarzel niet om een ​​e-mail te schrijven

  5   2
Juni- 2, 2015 | 09:44:41 | later 12 uur

Geweldig!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha