10 tips over hoe het aanbrengen van make-up om je ogen groter te maken10 tips over hoe het aanbrengen van make-up om je ogen groter te maken

Bijna elk meisje op zoek naar advies over het krijgen van uw ogen meer groot en er zijn vele technieken van make-up en beauty tips die u kunnen helpen de illusie van grote ogen te bereiken. Laten we praten over een aantal van hen vandaag:

Hoe je oogschaduw toe te passen om je ogen groter lijken?

Breng een lichte glanzende oogschaduw in de binnenste hoeken van de ogen. Dit zal onmiddellijk helpen openen de ogen, dat maakt u er meer wakker en mooi zonder te proberen te hard.


2) je ogen groter lijken, met behulp van een oude schoonheid geheim, maar effectief: Breng donker bruin of grijs oogschaduw rond de buitenste hoeken van de ogen, waardoor de vorm van een "V", een beetje 'stretch / smelt de tip van de "V" verder dat de natuurlijke hoek buitenkant van het oog met een borstel mengen; U zal onmiddellijk uw ogen puilen uit en ziet er geweldig uit!

3) Hier is nog een truc truc die kunnen helpen om uw ogen groter lijken - toepassen van een lichte oogschaduw onder je wenkbrauwen; Het zal meteen de illusie van een "facelift" te geven en maak je je ogen groter en slimmer te kijken.

Hoe vloeibare eyeliner om je ogen groter lijken?

4) U kunt vloeibare eyeliner of oogpotlood favoriete gebruiken om je ogen groter lijken. Hij koos een coating van donkere kleuren - zwart, donkerbruin of donkerblauw - en richt je bovenste wimperlijn met het, waardoor de lijn dikker als je verder van je neus. De lijn iets voorbij de buitenste hoeken van de ogen natuurlijk, het zal onmiddellijk uw ogen kijken groter en verleidelijk.

5) Krul je wimpers, zal helpen om de ogen te openen, direct waardoor ze groter uitzien. Begin krul je wimpers te sjorren lijn, dicht bij de wortels, dan neemt een ander snuifje in het midden van je wimpers, dat zal u helpen om dat mooie, natuurlijke curve.

6) Als u wilt uw ogen puilen uit en lijken groter, zorg ervoor dat je je wenkbrauwen te houden goed verzorgd de hele tijd. Wenkbrauwen frame van de ogen, evenals over je gezicht, dus het is zeer belangrijk om ze in goede conditie te houden. Prachtig verzorgde wenkbrauwen kan een enorm verschil in de manier waarop je hele gezicht ziet maken.

7) Een andere truc over hoe u uw ogen kijken groter is om je eyeliner vlekken. Eerst, lijn je bovenste wimperlijn met een donker oogpotlood, neem dan een speciale borstel en vlekken zeer licht vlekken het potlood, het creëren van een rokerige oog. Schrijf een lichte hand, niet te vies. Doe hetzelfde op de onderste wimperlijn. Het zal een "rook van het mysterie" rond de ogen te creëren, waardoor ze groter lijken. Is dat niet wat we willen ?!

8) Een andere eenvoudige maar effectieve truc suggestie om de illusie van grotere ogen te creëren is wit oogpotlood passen op de waterlijn. Niet alleen je ogen groter lijken, maar ook zal je kijkt meer wakker en een kleine pop 'zo.

Hoe maak je ogen groter lijken met mascara?

9) Twee lagen mascara kan ook je ogen groter lijken. Breng een laag en laat het drogen, breng daarna nog een laag mascara; niet alleen de wimpers meer volume te krijgen, maar uw ogen zullen meteen zand uit.

10) Hoe maak je ogen groter lijken? Probeer de rokerige oog make-up! De sleutel tot smokey eyes is goed mengen. Maak prachtige gradiënt effecten met behulp van slechts een kleur of meerdere kleuren, maar hier is de truc van schoonheid belangrijk: als je wilt schone en mooie gradiënt effect oogschaduw te creëren, je oogschaduw toe te passen met een borstel en meng met een andere schone borstel; dat zal u helpen voorkomen "rommelig" oog make-up, zodat je die prachtige oog make-up je wilt krijgen!

Ik hoop dat je deze schoonheid geheimen nuttig gevonden. Voel je vrij om uw suggesties over hoe je make-up toe te passen om uw ogen kijken groter in de commentaren hieronder te delen.

Blijf mooi en glans voor altijd!

(0)
(0)
Opmerkingen - 9
  0   1
Juli- 9, 2015 | 17:38:28 | later 8 uur

Ik zie veel interessante artikelen op uw website. gij je nodig hebt om veel tijd te besteden om te schrijven, ik weet hoe je een te redden een hoop werk ...

  4   2
Juli- 9, 2015 | 19:10:17 | later 9 uur

Ik geniet van het lezen van een post die ervoor zorgt dat mannen en vrouwen denken. Ook bedankt voor het toestaan ​​van me om te reageren!

  5   1
Juli- 9, 2015 | 20:11:04 | later 10 uur

Ik wilde alleen maar bedanken voor het posten van dit te zeggen!

  2   0
Juli- 9, 2015 | 22:18:41 | later 12 uur

Je weet dat ik hou van je blog !!!

  1   1
Juli- 10, 2015 | 00:38:02 | later 15 uur

Ik ging op deze website en ik denk dat je een heleboel prachtige informatie, bladwijzers (:.

  4   2
Juli- 10, 2015 | 08:06:35 | later 22 uur

Hou van het artikel!

  4   2
Juli- 10, 2015 | 13:00:39 | later 1 dag

Dit is echt een goed boek voor mij, dank u!

  0   1
Juli- 10, 2015 | 16:32:08 | later 1 dag

Dit is echt beantwoord mijn probleem, dank u!

  5   0
Juli- 10, 2015 | 19:02:25 | later 1 dag

Uw artikel is zeer goed geschreven, met 4 stuks!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha