10 tips over hoe geweldig om een ​​gezond gewicht te behouden LEVEN10 tips over hoe geweldig om een ​​gezond gewicht te behouden LEVEN

Niet alleen denken dat het leuk zou zijn om zijn als die mensen die lijken te kunnen om te eten wat je wilt, maar blijf hetzelfde gewicht? Voor de meesten van ons, als we een reep chocola voor een spiegel te eten, zouden we in staat zijn om te kijken naar de pond kruipend op. Dus, als je niet wilt hebben een kledingmaat is anders voor elke dag van de week, hier zijn tien tips over hoe u uw gewicht te houden:

1. Let op uw gewicht

Een van de eenvoudigste tips over hoe u uw gewicht te handhaven is om je gewicht te letten en weeg zelf regelmatig. Het lijkt te duidelijk, maar het is verrassend hoeveel mensen niet controleren hun gewicht op een regelmatige basis. Gewoon controleren uw dagelijkse gewicht zal u vertellen wanneer u nodig hebt om de snacks of traktaties te verminderen voor een tijdje '.


2. Vermijd het eten 's avonds laat

Een eenvoudige regel die kunnen helpen om het gewicht iets is drie of vier uur niet te eten voordat je naar bed of de calorieën zal nergens anders heen te hebben, maar rond de taille.

3. Eet regelmatig

Een van de beste tips over hoe u uw gewicht te handhaven is om regelmatig te eten. Zonder eten tijdens de dag en dan binging 's nachts is bijna gegarandeerd te stapelen op de pond. Studies hebben aangetoond dat mensen die eten een gezonde en voedzame snacks door de dag makkelijker te verliezen en hun gewicht te behouden.

4. Eet ontbijt

Het heet de belangrijkste maaltijd van de dag voor een reden. Het eten van een gezond ontbijt kick start uw stofwisseling en, als je niet eet, dan is het lichaam begint te denken dat het gaat een tekort aan voedsel te zijn, dan begint het vet op te slaan, voor het geval.

5. Drink veel water

Nog een goede tip over hoe u uw gewicht te handhaven is om veel water te drinken. Het water heeft vele voordelen voor de gezondheid, en dat is niet verwonderlijk, vooral wanneer het wordt eraan herinnerd dat de 60% -70% van uw lichaam bestaat uit water. Experts hebben ontdekt dat mensen die veel water te drinken zijn veel minder kans om zwaarlijvig te worden en te onthouden, scherpe, hoge suiker dranken geen alternatief is voor goede oude H2O.

6. Kauw je eten

Kauw je eten goed is een geweldige tip over hoe u uw gewicht te behouden. Sla geen maaltijden haasten en neem de tijd om je eten langzaam te kauwen, waardoor het makkelijker te verteren en ook voldoet aan de eetlust beter.

7. Oefening

Geen behoefte om te gaan naar de sportschool om uw lichaam een ​​training. Kies gewoon de trap in plaats van de lift zal helpen, of lopen als je kunt, als je de auto niet echt nodig. Een paar eenvoudige veranderingen in je dagelijkse gewoonten kunnen een grote invloed hebben op uw gezondheid en u helpen om een ​​stabiele, gezonde gewicht te behouden.

8. Krijg een goede nachtrust's

Zorg ervoor dat je genoeg krijgen van een goede nachtrust's elke nacht, is aangetoond om te helpen een gezond gewicht te behouden. Gebrek aan slaap kan uw eetlust te verhogen en betast in overeten.

9. niet spanning

Een andere eenvoudige tip over hoe u uw gewicht te handhaven is om te voorkomen dat benadrukt. Wanneer je gestresst, je lichaam releases een hormoon dat daadwerkelijk bevordert de opslag van vet, dus maak tijd om een ​​beetje te ontspannen 'kan u helpen uw gezond gewicht te behouden.

10. Wees eerlijk met jezelf en kijk hoe je portiegrootte

Als u niet wilt worden het tellen van calorieën de hele dag, maar een eenvoudige manier om je calorie-inname te passen is om te kiezen voor kleinere porties. We hebben allemaal graag 'go big', van tijd tot tijd, maar gewoon in de rug van je geest wat het voor je gewicht kon doen houden.

Normale voeding is niet goed voor je. En 'veel beter om een ​​constante gezond gewicht te behouden door gewoon bewust te zijn van wat je eet, het nemen van de gezonde optie als je kunt en wat oefening krijgen. Dit betekent ook dat u niet hoeft te blijven kopen nieuwe kleren die bij u past!

Wat zijn uw suggesties voor gezond eten en hoe maak je een gezond gewicht te behouden? Voel je vrij om je gedachten en suggesties te delen in de commentaren hieronder.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  4   0
Augustus 30, 2015 | 21:53:20 | later 4 uur

Dank je wel voor het delen van deze met alle mensen die je echt begrijpen wat je het over hebt!

  0   0
Augustus 31, 2015 | 02:45:13 | later 9 uur

Grote gewichtsverlies tips, thanks

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha