10 tips over hoe FAST zich te ontdoen van de hik10 tips over hoe FAST zich te ontdoen van de hik

Hoe krijg je ontdoen van de hik? Hik en zijn meestal de meest gênante momenten en als je zo veel voor, probeer dan als je misschien, je kan ze niet vasthouden. Niemand weet precies waarom we hikken, maar we weten dat ze worden veroorzaakt wanneer de hersenen stuurt meer naar het middenrif, waardoor het contract regeling te snel. Terwijl niemand begrijpt de oorzaak, iedereen heeft een remedie, en hier zijn onze tien favoriete hikken kuren. Sommigen van hen kunnen niet erg wetenschappelijk, maar dan de oude vrouwen wel eens weten wat ze over praten!

1. Open mond slikken

Onze eerste tip over hoe om zich te ontdoen van de hik snel open mond slikken. Dit neemt men een beetje 'van de praktijk om te perfectioneren en waarschijnlijk niet aan te raden als je in een overvolle zaal. Open je mond en open te houden, probeer dan te slikken, maar je mond de hele tijd open te houden. Een of andere manier, zo lijkt het, de actie nogal onhandige slikken, mond open, beweegt de spieren, zodat de hik te stoppen voor een paar minuten of zo.


2. Slik hard op de oren gestopt

Als u de stekker van uw oren met je vingers en slikken, echt hard, een paar keer, zal dit vaak stoppen hik. Het voelt een beetje 'alsof je slikken hik.

3. Eet iets zure

Hebt u het gevoel dat het geven van iemand een schok wordt gezegd dat de hik te genezen; goed, dit is gewoon een variant van. Eet iets als een citroen of een theelepel azijn zal je spieren contract te maken en wordt verondersteld om de hik te stoppen.

4. Een lepeltje suiker

Een andere grote truc op hoe zich te ontdoen van de hik snel is om een ​​lepel suiker eten. Dit is een van de oudste remedies en is waarschijnlijk gewoon de handeling van het slikken dat deze baan remedie maakt. Wat ook de waarheid achter deze remedie, zal de kinderen het geweldig toch!

5. Mond massage

Volgende tip over hoe om zich te ontdoen van de hik snel is te ziek zijn tong en zachtjes masseren van de achterkant van het dak van uw mond. Deze actie stimuleert de zenuw Vegas, die krampen stopt het membraan dat de oorzaak van zijn hik.

6. Drink warme soda

Drink een paar grote slokken van soda warm steevast zal boeren en oprisping lijkt hik te stoppen.

7. Haal diep adem

Het nemen van een diep adem en houdt het lijkt te ontmoedigen de hik komen. Terwijl je je adem, proberen om het middenrif te bewegen, alsof je ademhaling, en die ervoor zorgt dat de hik verdwijnen.

8. Drink ondersteboven

Drink ondersteboven is een andere goede tip over hoe om zich te ontdoen van de hik snel, dit is de Old Wives boek gepatenteerde remedies, maar het lijkt te werken. Zitten met een glas water, buig in de taille tot het hoofd ondersteboven en neem dan een paar slokjes water bugs.

9. Een eetlepel pindakaas

Een andere grote truc op hoe zich te ontdoen van de hik snel is om een ​​eetlepel pindakaas te nemen, je mond tien seconden te houden en dan doorslikken geheel, zonder te kauwen. De handeling van het slikken diep moet de hik te verlichten voor u.

10. Adem in een papieren zak

Dit kan echt helpen mensen hikken als ik nerveus ben. Houd een papieren zak aan zijn mond en vervolgens adem in en uit, het zal stoppen met de hik en ook kalm angst, als je hyperventileren.

Hoe krijg je ontdoen van de hik?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha