10 tips over hoe en waar u uw crème ZONBESCHERMING TOEPASSING10 tips over hoe en waar u uw crème ZONBESCHERMING TOEPASSING

In het geval je het niet gemerkt, de zomer is hier! Dit is geweldig nieuws voor alle liefhebbers van het strand, zwemmen en relaxen in de zon, maar dit betekent ook dat het tijd is om stof van wat je weet hoe om zichzelf te beschermen tegen de zon. Hoe goed de zonnebrandcrème is om u te beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon, als ze niet goed passen, of niet genoeg van toepassing is, kan de huid nog worden beschadigd door de zon. De meeste dermatologen het erover eens dat heel weinig mensen ooit gelezen de instructies op de fles zonnebrand en de meeste gevallen van zonnebrand vandaag worden veroorzaakt door een verkeerde toepassing van zonnebrandcrème. Zorg ervoor dat u genieten van een veilig en gratis branden in de zomer van dit jaar, door het lezen van deze tien belangrijke tips over hoe en waar u uw SPF passen.

1. bedoel niet met zonnebrandcrème zijn

De eerste en meest voor de hand liggende suggestie is om niet beknibbelen op zonnebrandcrème; stapel op dik, in plaats daarvan! Als u een zonnebrandcrème met een SPF van 30 gekocht en gelden alleen een heel gierige bedrag op uw huid, dan bent u zeer waarschijnlijk eindigen met een bescherming tegen de zon gelijk aan een SPF van 10 of minder. Als algemene regel geldt, moet u gebruik maken van ongeveer een theelepel op je gezicht en ongeveer twee ons over de rest van je lichaam.


2. Gebruik

zonnebrandcrème

alledaags

Zonnebrandcrème is niet alleen voor de dag op het strand, is voor elke dag, en dit geldt met name in de zomermaanden. De huid wordt blootgesteld aan de zon tijdens het lopen op de weg, zitten in de buurt van een raam, en wanneer u uw auto te rijden. Geen noodzaak om het allemaal te veel uitgeven voor een dag op kantoor, maar zorg ervoor dat van toepassing op gebieden van de huid die worden blootgesteld aan de zon.

3. Niet de moeilijk bereikbare vergeten

Een heleboel mensen van toepassing SPF op gebieden van de huid die gemakkelijk kunnen bereiken en vergeet alles over de gebieden die het meest moeilijk te bereiken. Blootgestelde huid kan krijgen verbrand, dus als je helemaal niet terug kan komen, nog wat hulp! Vergeet niet de kleine gebieden van de huid die veel mensen missen, zoals de achterkant van de oren, achter de knieën en de toppen van de voeten ook.

4. opnieuw toepassen

zonnebrandcrème

elk uur en een half

Als je gaat worden in het zonlicht voor langere tijd, dan is de aanbeveling van dermatologen is dat zonnebrandcrème elke 90 minuten moet opnieuw worden aangebracht. Zelfs de beste zonnefilters instabiel bij blootstelling aan zonlicht gedurende lange tijd en dit betekent dat het niet meer werkt.

5. Vergeet niet om opnieuw toe te passen als je gaat zwemmen, zelfs als uw

zonnebrandcrème

is waterbestendig

De regel van 90 minuten, voor het opnieuw aanbrengen, is alleen van toepassing als je niet nat. Als u gaan zwemmen, of als je veel zweet, dan zul je nodig hebt om opnieuw zonnebrandcrème vaker. Maakt ook super waterbestendige zonnebrandcrème geven slechts je een beetje meer bescherming dan een uur als je nat, dus veilig spelen, en opnieuw zodra u het water af te sluiten.

6. Niet van toepassing vochtinbrengende crème op de top van

zonnebrandcrème

Het merendeel van de zonneschermen hebben een hydraterende basis, dus voor de meeste mensen zullen geen extra hydratatie nodig hebben. Wilt u een vochtinbrengende crème of serum, evenals zonnebrandcrème te gebruiken, deskundigen het erover eens dat zonnebrandcrème de laatste huidverzorgingsproduct u op uw huid moet zijn. Als je nog iets bovenop zonnebrandmiddelen passen, kan verdunnen en het minder effectief.

7. Hoe make-up op zonnebrandcrème toe te passen?

Het is niet aan te raden dat uitsluitend op make-up om uw gezicht te beschermen tegen de zon, ook al is de truc zegt dat hij heeft een SPF bescherming opgenomen, omdat het onwaarschijnlijk is dat je genoeg make-up gebruiken voor SPF om effectief te zijn, dus je moet nog steeds gebruik maken van de zonnebrandcrème onder make-up. Breng de zonnebrandcrème eerste en laat het zich in uw huid voor ongeveer vijf minuten, voor het aanbrengen van een make-up, en om te voorkomen dat het gebruik van te veel druk, of wrijven als je je make-up toe te passen over de top.

8. Breng

zonnebrandcrème

alvorens naar het strand

Moderne, synthetische zon blokken hebben tijd nodig te zinken in de huid voordat ze volledig effectief, dus dertig minuten van toepassing zonnebrandcrème voordat je buiten in de zon. Als je onmiddellijke bescherming nodig tegen de zon, dan moet u lotions die fysieke zon blokken zoals zink of titanium dioxide bevatten.

9. Breng een tweede laag

zonnebrandcrème

Het is de veiligste methode

De eenvoudigste manier om ervoor te zorgen dat je genoeg zonnebrandcrème hebben toegepast en heeft nergens verloren is om een ​​jas te passen, laat een half uur, en vervolgens een tweede laag toe te passen. Het lijkt misschien een hoop extra werk, maar het is beter dan het krijgen van verbrand.

10. Vertrouw niet op zonnebrandcrème alleen

Zonnescherm moderne is zeer effectief, maar geen absolute bescherming tegen de zon geven. Gebruik je gezond verstand en niet uit een verblijf in de zon te lang en hebben betrekking op de gevoelige gebieden, zoals de oren, nek, en je gezicht, het dragen van een hoed.

Elke andere tips voor zonnebrandcrème te delen?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha