10 tips over hoe de zorg van gebleekt haar NEMEN10 tips over hoe de zorg van gebleekt haar NEMEN

Je denkt te gaan blonde voor de zomer? Als u bent, en je nooit de eerste geblondeerd haar, dan zijn er een aantal dingen die je moet weten over de zorg voor gebleekt haar. Gebleekt haar heeft speciale aandacht en zorg te blijven kijken groot; de bescherming tegen de zon, voor het conditioneren dat er meer nodig heeft. Hier is onze lijst met suggesties voor dingen die je moet doen na gebleekt haar.

1. Was je haar minder vaak

Het eerste wat je moet weten is dat gebleekt haar bleken haar droogt en verwijder de natuurlijke oliën van de hoofdhuid. Over wassen gebleekt föhn en maken het nog fragiel, dus je moet alleen het wassen van je haar gebleekt ongeveer elke drie of vier dagen, of zo. Zoek een droge shampoo die je leuk ook, want je gaat nodig hebben.


2. Gebruik een leave-in conditioner wanneer het haar nat is

Zoals we reeds hebben gezegd, zal je haar brozer na het bleken te zijn en zal meer airconditioning nodig. Je moet extra voorzichtig zijn bij het kammen van je haar als het nat is, dus onze volgende tip over hoe om te zorgen voor gebleekte haren nemen is om een ​​leave-in conditioner te gebruiken na elke douche en dat zal u wat extra bescherming tegen breuk geven.

3. Bescherm je haar tegen UV-stralen

Nog een tip over hoe om te zorgen voor gebleekte haren te nemen is het beschermen van je haar gebleekt door de zon of de zon kan je haar verder beschadigen en zet je haar messing. Draag een hoed of sjaal op zonnige dagen en het kopen van haar producten die een zonnebrandcrème bevatten.

4. Bevochtig je haar voor het zwemmen in een zwembad

Het chloor in een zwembad kan ravage spelen met gebleekt haar en kan draai je blonde lokken groen! Dus, tenzij je van plan was op de aanneming van een stijl punk rock deze zomer, altijd nat haar alvorens een zwembad. Op deze manier zal je haar minder water gechloreerd zwembad absorberen.

5. Gebruik een diepe conditioning masker twee keer per maand

Een ander nuttig advies over hoe om te zorgen voor gebleekte haren nemen is om een ​​diepe conditioning, haarmasker nachts minstens twee keer per maand te gebruiken, zal helpen om breuk en gespleten haarpunten te verminderen. Het kan een tijdrovend werk, maar het haar gedroogd om deze zorg nodig.

6. Laat je haar regelmatig geknipt

U moet naar de salon te bezoeken voor een trim dat ook, omdat je haar meer vatbaar zijn voor uiteinden splitsen dan het was voordat het gebleekt zal zijn. Een normale positie zal je haar er gezond te houden en gespleten haarpunten op de baai.

7. Vermijd het gebruik van verwarmde gereedschappen

Volgende tip over hoe om te zorgen voor gebleekte haren nemen is om te voorkomen dat het gebruik van verwarmde gereedschappen. Stijltangen en strijkijzers zijn geen goed nieuws voor geblondeerd haar en zelfs drogen, met een hoge temperatuur wordt gebruikt, kan schade gebleekt haar zwak en al droog. Vermijd verhitte gereedschappen helemaal niet, als je kunt, of als u nodig hebt om ze te gebruiken, gebruik dan een bescherming tegen hitte product en zet de temperatuur instellen laag.

8. Gebruik haar olie

Goed haar olie kan een verschil maken voor geblondeerd haar te maken. Wat haar olie kan erg duur zijn, maar je zal alleen een paar druppels nodig om de gebleekte haar gehydrateerd en gezond uitziende houden. Het is de moeite waard om een ​​beetje 'extra haar olie, omdat de beste zal niet je haar blik of voelen vet.

9. Pat gebleekt haar droog, niet wrijven

Volgende belangrijke tip over hoe om te zorgen voor gebleekte haren nemen is om meer delicate drogen gebleekt haar. De wrijving veroorzaakt door krachtig te wrijven met een handdoek is gebleekt haar kroezen en kan breken. In plaats daarvan, dep droog haar en laat het dan volledig drogen in de open lucht. Trek niet aan klitten met een borstel of gewoon plagen met een grove kam.

10. Gebruik een haar serum

Een andere manier om gebleekt haar tegen beschadiging die een haar serum gebruiken. Hair serums, die vaak siliconen bevatten, jas de haarlokken met een beschermende film waarmee kroezen voorkomen. Als je een haar serum dat zonnebrandcrème bevat te kopen, zal het helpen stoppen met het haar tegen beschadiging door UV-stralen van de zon ook.

Hoe de zorg voor geblondeerd haar? Wat zijn uw suggesties?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha