10 tips over hoe de zorg over uw LEER IN DE WINTER10 tips over hoe de zorg over uw LEER IN DE WINTER

Winter. 'Tis het seizoen te vrolijk, krijgen in de stemming van Kerstmis of gewoon enthousiast over het einde van een jaar en het begin van een nieuwe, frisse één. Ach, 't is ook het seizoen van de harde, koude, althans, in de plaatsen waar de opwarming van de aarde heeft getransformeerd de seizoenen ondersteboven. De winter is ruw op de huid, hier zijn tien tips over hoe je de ergste gevolgen van het te vermijden.

1. Lock luchtvochtigheid

Het grootste probleem met de koele ding is dat het droogt de huid iets verschrikkelijks. Dit is vooral slecht als uw huid is van nature droog. Dus, niet uit te gaan zonder een vochtinbrengende crème op je gezicht en handen. Handen lijden zelfs meer dan het gezicht bij koud weer, dus zorg voor hen om dat nare gevoel van spanning en kraken te voorkomen.


2. Vermijd zeep

Zepen en schoonmaakmiddelen met alcohol neiging om de droogte te vergroten, zodat deze voorkomen en voor producten zonder alcohol en geen zeep wasmiddelen, met name voor handen. En vergeet niet de moisturizer na het wassen.

3. Vergeet de warme douche

Ja, waarschijnlijk het klinkt pijnlijk - er gaat niets boven een warme douche of een warm bad na een bevriezing van werk naar huis. Maar helaas het hete water droogt de huid, teneinde te proberen de blootstelling eraan mogelijk te minimaliseren. Als alternatief, voeg een paar hele melkvet om uw hot tub om de huid te voorkomen dat het verliezen van vocht.

4. Vis en noten

Vis, vooral vette vis en noten zijn rijk aan omega-3 vetzuren, die helpen de huid te blijven soepel en gehydrateerd. Proberen om meer van deze voedingsmiddelen te eten in de winter om de negatieve gevolgen van de vergrijzing op uw gezicht en lichaam te beperken. Daarnaast zijn ze goed voor je in alles, dat er genoeg motivatie moeten zijn.

5. Sunscreen

Zonnebrand winter kan nog veel erger te krijgen verbrand in de zomer. Dit omdat sneeuw zonlicht reflecteert en versterkt de effecten op de huid. Dus als je in een gebied waar de sneeuw is frequent en zwaar leven, niet het huis verlaten zonder dat zonnebrandcrème op je gezicht.

Haarmasker Olijfolie 6.

Het gezicht en handen zijn niet de enige delen van het lichaam te lijden van de kou. De hoofdhuid is bijzonder kwetsbaar voor irritatie en droogte, vanwege de hoeden we dragen in de winter. Maak jezelf een masker van olijfolie een keer per week. Net wrijf wat olijfolie in je hoofdhuid en het haar en laat een half uur. Het zou een beetje 'van was, maar het zou droog geïrriteerde kalmeren.

7. Gebruik een luchtbevochtiger

De winter komt en de hitte is op. Maar de meeste van de verwarming oplossingen altijd de lucht drogen in uw huis en kantoor. Onnodig te zeggen dat dit geen goed doen voor uw huid. Maak een investering in een luchtbevochtiger om de effecten van deze droge lucht zoveel mogelijk te beperken, zal het de moeite waard zijn.

8. Drink meer water

Zelfs als je normale hoeveelheden water te drinken, te verhogen inname tijdens de winter te helpen bestrijden het uitdrogend effect van de kou. Het water stijgt het vocht in je lichaam, met inbegrip van de huid, dus niet laten gaan dorst. Onder andere, vermindering van de koffie - een diureticum, wat betekent dat het dehydrateert.

9. Honing up

Honing is een natuurlijke vochtigheid "kabinet", om uw dagelijkse werk in de hydratatie van de huid te helpen met een masker een keer per week met honing. Als u hebben ontwikkeld irritatie vanwege de kou, zal de honing deze te kalmeren. Maar zorg ervoor dat het is pure honing, geen product van glucose.

10. Geen likken

Het is een instinctieve reactie op de taal op je lippen als je het gevoel dat ze droog lopen. En er is niets erger in de kou. Likken hun lippen maakt het alleen maar droger zoals het hoort zonder twijfel al ontdekt. Dus, hou een lippenbalsem bij de hand te allen tijde te gesprongen, gebarsten lippen te voorkomen. Het doet echt pijn als dat gebeurt, is het niet?

Je hebt je eigen tips voor de winter huidverzorging te delen?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha